52

Анонимен

преди 3 години

Банов е най-отрепания човек който съм виждал а за министър просто нямам думи ...

51

мак

преди 3 години

*** му е простила, за да запази поста си. Нищо, че показа, че няма нито грам достойнство, от липсата на такова никой не е умрял, нали. Важното е да може да бие звънеца в НС срещу голяма заплата и да ползва привилегии. И да се репчи, как другите са без достойнство или как разделят нацията. Морал по герберски.

50

И тоя интелектуалец

преди 3 години

Добре, че 90% от "творбите" му ги купуваше Народната власт. Сега пак държавни пари получава за всякакви "творби". Подмазвач и пияница, 100% зависим от властта

49

Анонимен

преди 3 години

У дома всеки може да си говори каквото му е кеф. Човека няма как да знае, че го шпионират и записват.Това, което казва не го заявява като премиер.Отделно се оказа прав и за ***. и за набиването на акъл на умния и невъзможността за набиването на акъл на *** човек.Някой ако беше правил записи на Бабикяната, или в спалнята на РадеФ и Деса с Мерцедеса дали нямаше да има същите, че и по- брутални вулгаризми?!Бойко няма алтернатива, никой не ще комунисти да го управляват.

48

Анонимен

преди 3 години

Че те всички "интелектуалци" са такива..........от фараонските времена, от това на Римската империя, Средновековието и Ренесанса...........ВСИЧКИ "интелектуалци" са ВИЛИ БЛИЗКО ДО ВЛАСТА!!!! Иначе КОЙ ще ги храни.............бедния човек!???? Така и нашичките, по времето на Тато му пишеха оди и дифирамби, а после се пребоядисаха на първи "дисиденти и демократи"!!!! ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ, особенно художествената и музикалната култура СА ПЪРВИ БОЯДЖИИ!!! Те нямат принципи, само е важна изгодата!

47

Анонимен

преди 3 години

Той я нарече така в положителния смисъл.

46

Анонимен

преди 3 години

Рашидов е типичния пример за провала на ГЕРБ.

45

Той може

преди 3 години

Той може да говори каквото си иска у дома---защо тогава трябва да има прошка? а, г-н Рашидов?

44

Анонимен

преди 3 години

Той може да говори в дома си каквото си поиска, каза Рашидов............ вярно, може да говори каквото си иска, но говореното е едно, а мнението по даден въпрос е друго нещо. Всички знаят, че когато си пийне човек, казва каквото мисли без задръжки. Така, че казаното за .......... ***, остава казано. Ами.......... това е мнението на човека по въпроса, а може би не само негово, а и на други.

43

Анонимен

преди 3 години

Сменихте ли си памперсите? Питам дежурните по оплюване на премиера! Колко ви плаща Костов за дежурство?

42

Анонимен

преди 3 години

хехехее значи все пак имало грешка а :)) пък записите били подрправени ...вчера и Туск се обясняваше как Бойки му се изповядал, и там имало грешка ... баси, всички мръсни политици са си плюли в устите, нищо добро не очаквайте от тия и емигрирайте докато е време ... и на запад не е цвете, но е много по-добре отколкото тук

41

Гробокопач

преди 3 години

Проблемът за Бойко си остава;))) Караянчева не губи от това, защото тя си го знае, а и ние си го знаем за онова, дето сега, ако го напиша и ДНЕС БГ ще го цензурира. Проблемът си е за самият Борисов, той няма да се промени, каквото мислиш, това и ще кажеш;))) Това срина "вярата в него" или т. нар, "имидж" и допълнително затвърди образът му на *** ***.

40

ХАХАХА

преди 3 години

Гербеееерсатииии пpoooocти!Излизаха на амбразурата да защитават Борисов, че записите са фалшиви, били манипулирани и т.н., а сега сами признават, че са истина и самата истина. Което ще рече, че и снимките с пачките са самата истина, която сигурно ще стигне и до кратуните на тиквоглавите рано или късно.

39

Анонимен

преди 3 години

разбира се, че на физ колтурата :)

38

Анонимен

преди 3 години

Ми тоя мултак, ако не беше ударил кроше на общински охранител от Егида, докато беше общински съветник, нямаше да стане министър и то на колтурата.

37

Цвети

преди 3 години

Хайде, хайде. Аз съм свикнала. Премиера не е първия, който ме нарича така. Голяма работа пък станала.

36

хаха

преди 3 години

така де,битият-бит ,другият-такован

35

Анонимен

преди 3 години

А бе Веждьо, нали Каскета още не е установил дали гласа от записа е на Борисов? Нещо издаваш държавна тайна май. Придворните медии и до момента казват, че на записа има "мъж с глас наподобяващ на Борисов" И изведнъж Веждьо казва че са се били разбрали, т.е. ясно, че е бил той. А разсъжденията му, че Борисов може да говори вкъщи каквото си иска е отражение на простотията и на този скулптор. Да припомня , че той псуваше под портрета на Левски в министерството, докато беше министър. И там ли може ?

34

Герб стадо

преди 3 години

С кой точно са се разбрали не е ясно, никой не е виждал борисов от няколко дни. Двойник го замества в фейсбук но на живо едва ли герб ще пуснат двойника.

33

Робър Дениров

преди 3 години

Блажиш ли, блажиш ли дядо .. депутате?