170

Анонимен

преди 3 години

До: 180Добре де, къде са камионите тогава?Да не са невидими?

169

Анонимен

преди 3 години

Тъйпанарите, които не вярват че има коронавирус да знаят - директорът на врачанската белодробна болница ги покани, за да ги разведе в отделението с ковид-болни и да видят на място каква е хавата. Хайде , отивайте, българешковци, око да види , ръка да пипне, това яде ли се , пие ли се или е реалност

168

www

преди 3 години

Извинявам се 187и номер беше прицелът на моя пост :)

167

www

преди 3 години

Предишния ми пост беше до 189

166

Анонимен

преди 3 години

На изток забравиха за заразата, макар да тръгна от тях. Причината е само една - като се каже - "Маски се носят" никой не си развива конспирациите. Изпълнява се и това е. Китайската икономика е в подем. Малък, но го има.

165

www

преди 3 години

До АнонименЕдинственото, което ти доказваш е, че си неграмотен! Съжалявам, не те познавам но въпреки това си позволявам това мнение с оглед написаното от теб.

164

До 174

преди 3 години

Да познаваме болни, забележи мн.ч., едни го карат леко, други обаче-не и зарежи успокоението, че ако си млад и здрав, няма страшно, защото това също не е вярно! А ти виждал ли си терорист , за да повярваш, че има или ядрено оръжие , за да повярваш, че има? Хайде стига с въпросите на 5 годишни от детската градина! Проявете поне средна интелигентност!

163

Анонимен

преди 3 години

Гледам и размерите на населението, разбира се. В Чехия имаха по 3000+ заразени, а са 10.5 милиона. За Белгия дори не говорим. Пак са повече от нас, а уж ги сочат за пример като по-дисциплинирани.Такива локдауни, като пролетта, надали ще има. Може да затворят кафенетата и фитнесите, но дотам. Парите посвършиха и то навсякъде.

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189Ами, радваме се, че спираш, щото заради такива като теб не се носят маски от някои. Намалявате, но пак сте доста.

161

Анонимен

преди 3 години

Движим се добре - до нова година -3000 дневно и по -100 пичиналиПоне в мрачните статистики можем да бьдем пьрви в европа

160

Анонимен

преди 3 години

А колко ще са заразените при 1 млн тестове, при масово тестване? Тогава ще цъфне измишльотината. Айде пускайте друга песен, тая няма да хване дикиш. И какво ми топли фара тая статистика? Ще си го преместя от другата страна на борда.

159

Анонимен

преди 3 години

На доброволеца в Бразилия му е бита ваксина срещу менингит, а не експерименталната! Знаете , че има 2 групи- едната е експериментална. Но не се казва на доброволците какво му е сложено.

158

реалнафантазия

преди 3 години

Сега разбрахте ли какво означава Нов Световен Ред? :)

157

Анонимен

преди 3 години

"Българин от Сеул: не съм виждал човек без маска от началото на пандемията", това говори ли ти нещо?

156

Анонимен

преди 3 години

Само си губим времето да се драчим в коментарите, аз повече няма да пиша. За мен това е измама и няма да си променя мнението.Ако беше истина учениците нямаше да са на училище. Разбирам хората да ходят на работа с риск за живота си заради прехраната си и икономиката, но това с учениците доказва на 100%, че вирус няма. Освен това когато учеха онлайн децата се справиха много добре.Няма да се ваксинирам, ако трябва ще се бия и да ме убиват, не ми пука.

155

ТЪП НАРОД

преди 3 години

Нямало вирус... било измишльотина... било нагласено... Приятелката ми работи в инфекциозното. Всеки ден и умират хора в ръцете. Разберете че това не е някакво грипче и даже младите хора не сме застраховани. Това е мутирал животински вирус и най-малкото усложнение може да ти стъжни животеца. Вече има 1,2милиона умрели. Колко трябва да станат че да се усетим? 100-200милиона?

154

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Това са местата на които даваш урина, ти бъркат в носа, гърлото, боцкат и вземат кръв...!Лабораторията е мястото където се обработват материалите получени от тези "пробовземачни"!Има разлика, нали!

153

Анонимен

преди 3 години

Вирус събаря цели държави и цивилизации, майтап ви се струва ама 183 е прав, всичко ще се срине. Не случайно заради вирус се затварят граници и се намесват военните...

152

Анонимен

преди 3 години

Нощните барове, дискотеките, ресторанти, болници и училищата са основен развъдник на заразата! Ако до края на седмицата не се вземат някакви мерки за тези места, ще стане мазало- няма лекари и места в болниците, ще си умират хора по къщите бързо и мъчително! Тия , които вземат решенията има кой да ги лекува, но нас не!

151

Златен милиард

преди 3 години

Ще бъде !