270

САТАНА

преди 3 години

Още, още...

269

Мен

преди 3 години

1595Mноо са за днескаУж нося маска и пак и аз незнам ко става

268

Анонимен

преди 3 години

А и друг страничен ефект на тоя боен вирус е високо кръвно налягане, дори на хора никога не вдигали или имали цял живот ниско кръвно като мен. Направих ХИПЕРТОНИЧНА КРИЗА 185/115 без дори да разбера, слу4аЕно ходих на кардиолог и реши в последния мом.да ми го измери и ОСТАНА в ШАХ!!!Може би затва в Китай падаха хора по улиците и умираха, може би от ИНФАРКТИ/ИНСУЛТИ, КОРОНАТА поразява вкл.МОЗЪК и СЪРЦЕ! Мислете хора пазете се! И БОГ с Нами!

267

Анонимен

преди 3 години

тоя или Бог знай къв САРС вирус го карах още преди 5 години - 2015г.-6месеца кашлица, реактивен артрит, дифузен косопад, хрема, гърлобол, болки в реброто от много кашляне, пробождане от хиляди ножове при вдишване=невралгия и прочие екстри.........АМИ СЕГА? ПАК ОТНОВО И ОТНОВО. Казват имал 14200 и незнам колко си модификации - тва д-р РАДКА ВИРУСОЛОЖКАТА го каза в интврвю.Така, че нзнм. ХОРА, ПАЗЕТЕ СЕ!!!Ваксина НЕ МОЖЕ ДА ИМА за ХИЛЯДИ МУТАЦИИ!!! Молете се на ГОСПОД! ИИСУс друго не знам

266

Анонимен

преди 3 години

Защо днес във Варна има цели 77 заболели????

265

Анонимен

преди 3 години

Как хората вярват в мерките и нямат въображение и понятие от елемнтарни логики незнам.Приказки за деца и хора които не са ходили на училище.Това което се опитват да пропагандират с тези маски би имало някакъв смисъл ако всеки носи по един пакет с еднократни и на всяко пипане на маската или на 15-20 минути след като е напоена с влага се сменя.Те за това са еднократни.За един преглед и се хвърля.Всичко останало е пародия.

264

Анонимен

преди 3 години

Единствено мозъка иска опият с цел да спре да мислислагайте си маски защото лекарства за вируса нямаВирусна пневмония не се лекува няма лекарства за нея

263

SHEFA

преди 3 години

-А И ТИЕ МЕДИИТЕ СА СТРАШНА РАБОТА-ПРЕДИ НЯМАШЕ ТЕСТОВЕ НЕ СЕ ЗНАЕШЕ ЗА БРОЯ-ДНЕС СА ТЕСТВАНИ 11 000-ДЕТО ИМАТ СИМПТОМИ-И КВО СЕ ОКАЗА 10 500 ЗДРАВИ.-ПА АЗ ТОЗИ ВИРУС 3-ПЪТИ ЛИ ЩЕ ГО КАРАМ?

262

SHEFA

преди 3 години

До Зоро-КВО СИ СЕ ПАНИКЬОСАЛ БЕ????-НЕМА СТРАШНО-ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ МЕДИИТЕ ГО ПРАВЯТ ОЩЕ ПО СТРАШЕН ТОЕ ВИРУС?-ЩЕ МИНЕ И ЩЕ ОТМИНЕ-А ЗА ТЕЗИ 7-8 МЕСЕЦА СЪМ СИГУРЕН ЧЕ МИНИМУМ 60% СА ГО ПРЕКАРАЛИ--Я ПО СПОКОЙНО!!!!!!

261

Зоро

преди 3 години

Казах ви многократно да използвате маски на закрито. Не разбрахте! И да се избягва контакт със сулюпулю! Или съседа за празни приказки! Не разбрахте. Сега - ужасссс 1500 заразени. Еми да, така е!Сега ви казвам, спрете 7-12 клас! Не разбирате. ОК. Чакайте 4000 заразени. И ходете с маски навън. Помагат срещу дъжд.

260

Анонимен

преди 3 години

Славянин,Тия проценти, дето ги цитираш Бог знае за кой път са от изследване на 182 души и самите автори на изследването са написали, че никакви изводи не могат да се правят от такава малка извадка. Ако не искаш носи маска, твоя работа. И кожена тапа на *** да си сложиш - пак твоя работа. Не заблуждавай другите наоколо, плондер, че ще тия сложи някой друг.

259

Анонимен

преди 3 години

Ей, А. Попов, авторе смотан на тоя материал, провери си поне цифрите и датата. Ако беше на работа при мен, щях да съм те уволнил вече. Откъде ги измисли тия 11505 теста?

258

Анонимен

преди 3 години

До 264 Колко пъти трябва да се пишат едни и същи неща От достъпните предпазни средства , едва ли има някое което да защитава на 100 процента .За всяка маска , в зависимост от вида и , има данни с какъв процент е ефективна срещу разпространение на вируси И един шал да метнеш , пак ще си 10 процента по защитен , отколкото без шал

257

Анонимен

преди 3 години

Всяка година в България от грип се заразяват мецду 100 хиляди и 250 хиляди човека и то без да се пазят, както е сега с коронавируса, при който само за първите 21 дни на октомври имаме 12502 новозаразени и 223 починали и то въпреки всички предпазни мерки, които повечето хора спазваме.

256

Анонимен

преди 3 години

Управляват ни неграмотни хора, които даже не знаят какво е цифра, какво е число и за какво служат цифрите и числата. Като ми се изтъпани неграмотникът по телевизията и заяви: "цифрите сочат" и преставам да го слушам, защото той явно не знае за какво говори. Това, че от телевизионния екран неграмотните на власт непрекъснато използват цифра и цифри, не означава, че така е прието в България, както се опитват да внушат други неграмотници. Когато *** трябва да се бори с епидемия, какво става?

255

Анонимен

преди 3 години

До до 263 от славянин"Според едно американско проучване отпреди седмица, 70,6% от заразените са носили маски, та затова слагай парцала!"Хора, разбиращи от статистика, а и имащи акъл в главата вече обясниха относно тази статистика, но явно във Вашата глава акъл не влиза.

254

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Всяка Божа година у нас се заразяват ...."Изчакайте малко, да почнат линейките да идват с 2 дни закъснение (както в Италия през пролетта) и пак повторете мнението си :)

253

Анонимен

преди 3 години

Ефектът от протестите вече се вижда.

252

Анонимен

преди 3 години

До до 252 от славянин тук "властимащи" няма, тъй че не става ясно какво общо имат бъртвежите ти за тях с темата. И пак да потретя,че явно си толкова неинтелигентен, че не можеш да разбереш прости неща: приказките за благосъстоянието не са за монетарната им стойност, а как се стига до нея.Западни компании не наемат и не дават пари (за коли, къщи и т.н.) за черните очи на някой,а за добре свършена работа зад която стои много образование и бачкане. Сега разбра ли,или реотана още е студен?

251

Александър

преди 3 години

"1472 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас през изминалото денонощие. Направените PCR тестове през последните 24 часа са 8738."Къде тея 11К теста бе мама ви проста