10

Смотльо Стъкмисов

преди 3 години

"Ний още играйми на "тука има-тука нема"

9

Анонимен

преди 3 години

П'алячото с "интензивното " къде е да обясни, защо има 29 мъртви и повече от 100 в критично състояние. Много заразени = много жертви...

8

Анонимен

преди 3 години

Има нещо елементарно, което трябва да разбира човек: причинно-следствена връзка. ЗАТВОРЕТЕ УЧИЩАТА! Там се разменят вирусите, защото е най-неконтролираната среда. Маски, шлемове - всичко е прах в очите, защото хлапетата са без нищо в класните стаи, а и в коридори и тоалетни. Приз затворени училища иДГ до 3 седмици случаите пак ще станат едноцифрени. Ако продължаваме така, болниците ще се пръснат до седмици и май наистина "яко ще се мре".То май се започна.

7

Елемаг

преди 3 години

Aбе за какво да сменят цифрите на тестваните?Тя задачата си се изпълнява.Пишат същите стряскащи глупости и точно за 3 секунди дежурния *** се е и...ал с първи коментар с автоматично вдигнати лайкове.

6

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

1472 НОВИ БОЛНИ ПРИ 8738 ТЕСТА. СТАВА МНОГО ОПАСНО. АКО ДНЕС НЕ СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ, ТО ДО БРОЕНИ ДНИ ЩЕ ИМАМЕ ПО НАД 2000 НОВИ БОЛНИ. СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ОТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ДА СЕ ВЪРНАТ ВСИЧКИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ, КАКТО БЕШЕ МАРТ И АПРИЛ? ДА + НЕ -

5

Анонимен

преди 3 години

Преди малко видях в 24 часа, че в Бразилия е починал доброволец от клиничните изпитвания на ваксината на Астра Зенека. Същата, от която ЕС смята да закупи милиони дози.

4

Лекар

преди 3 години

Бог да пази България

3

Анонимен

преди 3 години

Dnes.bg тестовете са по-малко. Това са тестовете от вчера. Поправете си статията.

2

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 3 години

Направените тестове днес не са 11хил., а 8хил.Някой още спи и е забравил да смени числото.

1

Никой

преди 3 години

Как пък не променихте броя на тестуваните от вчера? Невероятно съвпадение!!!