190

анонимен

преди 3 години

До изнервенПусни един пост къде ще скачаш, да дойде някой колега да прибере колата ти! Щото там горе е влажно да не ръждясва! Пък и нали няма да ти трябва - направи едно добро като за последно! Че като ти чета злобните писания си право за ада!

189

Зоро

преди 3 години

Овце сте защото, си оставяте децата в училищата. И на слепите е ясно, че скокът в бройките заразени, след което бройките в болница и накрая в гробището се дължи на наблъсканите в стаи ученици.След като правителството (не знам умишлено или от глупост или от незнам какво) не ги затваря, единствения изход е да се спасяваме поединично. Иначе ще има пак КПП, маски навън, СМС и глад, от който яко ще се мре.

188

Анонимен

преди 3 години

Може би, защото около мен са само интелигентни и добре платени хора, но човек, който да не спазва мерките или да мисли, че вирусът е някаква конспирация, аз не познавам. Но, виж, колкото по-неквалифициран и нископлатен, толкова по-уверен, че вирусът е конспирация. Сблъсък на класите. Неслучайно едните караме чисто нови автомобили и работим в западни компании, а другите случат чалга и псуват от строежа или в склада.

187

анонимен

преди 3 години

До wwwНе си кривия ти колега! Тук като затрият поста се сменя и номерацията! Няма пост - няма номер и става мешана салата! Във ФАКТИ оставят номера и пишат, че са затрили поста! На тия в ДНЕС нещо не им достига, за да го направят и те така!

186

Анонимен

преди 3 години

Кво ще ме пазат маските? Произвеждат ги в цехове,цехчета,гаражи,работилници,в мазета и всякакви други непригодени за тази цел помещения!необходими са ти няколко топа плат,пет-шест сръчни шивачки и почваш да бълваш "защитни маски"!Прашуляк от помещенията,бактерии,микроби,прашуляк-финните,но за сметка на това видими частици от от изрязания плат и накрая чакай тези маски да те пазят!? Ми те по-скоро ще те заразят със всичко друго преди да те гепне Ковидът!

185

Анонимен

преди 3 години

НЕма проблеми! Бай *** върви смело напред! Той знае и разбира от всичко, маските са, за да запушват усти и не пазят (мани ги Корея, Китай и Япония, които се справиха за нула време с кризата с дисциплина и маски, ние повече знаем), Земята е плоска, а ваксините- с цел да чипират населението, самолетите ни обгазяват, а Мангъров е велик световнодоказан учен. Айде сега обратно на работа да бачкате за жълти стотинки, че с това мислене и толкова не заслужавате! А ние, умните хора, спазваме мерките.

184

изнервен

преди 3 години

До ново. Не си интересен, тарикат. Пожелавам ти да се заразиш ти, после твоите близки и да го карате тежко. Тогава може и да спреш да оригиналничиш.

183

Разбийш ли ?

преди 3 години

До ОВЦЕ СТЕПо-голяма част от болничните заведения-общинските и държавни,са в постоянен дефицит от кадри и парични средства.Много от тях са със задължения от десетки милиони лева.Чудят се от къде да изкарат пари,за да се разплатят с доставчици на какво ли не,та дори и за заплати.Този Корона вирус е рядък късмет и начин за да изкарат не малко средства от лечение и изследвания!А на война,като на война-всички средства и начини са позволени!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Що не тскочиш ТИ ЛИЧНО до инфекциозните отделения на някоя от следните болници: Благоевград, Кърджали, Карлово, Пирогов, Видин, Инфекциозна - София, Александровска и не докладваш как е положението там?Какво какво, чух да казваш че си мишок и не ти стиска ли?

181

Анонимен

преди 3 години

За фамозните "отличници" на изток аз бих въвел в бъдеще строга карантина при влизане в ЕС. Че каквито неща ядат и каквато им е хигиената, кой знае какво могат да ни домъкнат следващия път. Пък те нека си се хвалят как се справяли.

180

ОВЦЕ СТЕ

преди 3 години

За вас всичко е конспирация, всичко е лъжа и измама. Разбирате повече от вирусолозите... В същото време вече имаме 1100 жертви. И пак не носите маски, пак всеки си прави каквото си иска. С тези темпове до НГ ще имаме 500 000 заразени и поне 30 хиляди умрели. И тогава ли всичко ще е измама???

179

Анонимен

преди 3 години

Пак скок-подскок. Ами скок ще е. Сега 11505 теста. Ако направят 100 хил дневно, какъв ли ще е резултатът и подскокът и как ще го обясняват? Затова в неделя скок, а в сряда пак подскок. Шебеци.

178

Анонимен

преди 3 години

Хората са толкова страхливи и спрели, дори няма нужда да се фабрикуват кадри на камиони или ковид отделения ха-ха

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 204"Хората не носели маски и затова се разраствала заразата. По-голяма тъпня едва ли може да се напише"Не е тъпня това, но това, че има отворени барове и дискотеки в които не се носят маски - това вече е тъпня и недопустимо.

176

Анонимен

преди 3 години

До wwwВ 21 век критично и логично мислене = неграмотен. Как е да си платен? Дали ще ви се размине ваксинката?Не забравяй, че дявола първо праска тези които му се кланят.

175

Анонимен

преди 3 години

До 201/ По логиката ти, попа да разведе невярващите из гробищата да ги убеди, че има починали. Смешкооо..

174

Анонимен

преди 3 години

Забравили са на изток, ама друг път. Просто ще ги мине по-късно.

173

Анонимен

преди 3 години

Така се прави НСР. 10 платени провокатора по сайтовете и няккава бройкка за заглавие.Хитлер завижда от гроба

172

Анонимен

преди 3 години

Само пълна карантина спира епидемията, но явно в момента се прави "пенсионна реформа ".Маските не са панацея, а само стъпка в борбата с вируса. До края на месеца ще последват много по-сериозни мерки и ограничения.

171

Анонимен

преди 3 години

Хората не носели маски и затова се разраствала заразата. По-голяма тъпня едва ли може да се напише. По кръчмите и чалга дискотеките без маска, но при групов туризъм по Витоша с маска. Ето затова хората не им вярват на тъпотиите. Това е въпрос от областта на психиатрията.