307

Анонимен

преди 3 години

За тия дето се съмняват и не ги е страх.Търсят се доброволци по всички болници. Заповядайте. Съжоляваме, че трябва да носите маска, защото Ви ЗаДуШаВа МнОгО ;( ама нали от друга страна сте най-силните, независими и богоизбрани. Можете да го изтърпите.

306

Март

преди 3 години

и кво излиза сега? Че мерките през март май успяха да спрат вируса - почти нямаше заразени. Което наля вода в мелницата на теория на конспирацията - вирус няма, плашат ни за да ни управляват итн глупости. А сега е леле.

305

От Германия

преди 3 години

Носенето на маска на открито има една единствена цел - да накара хората да ги носят на закрито. Понеже няма такъв друг и.ди.от по света като българина. Ако ги бяхте носили на закрито нямаше да ви карат да ги носите и на открито.

304

Анонимен

преди 3 години

Големи математици се навъдиха! Почнаха да смятат по колко теста е възможно да се правят на ден? А Русия, Испания, Германия, Израел, които правят СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТЕСТОВЕ НА ДЕН?!Колко теста може да направи една лаборатория зависи от броя на лаборантите и размерите й. Не се спряхте да си избивате комплексите, че сте никои и никога няма да бъдете някои с някакви конспирации дето са толкова ***, че и ученик ще ви се смее! Ае марш да се лекувате с цигари и ракия и стига философствахте.

303

Анонимен

преди 3 години

КН95 ако са сертифицирани в европейския съюз са напълно ефективни и филтрират 95% от въздуха. Само 5% минават в дупките между маската и лицето. Най добри са направените от 5 пласта различни материали. Сертификата означава че са изпитани в лаборатория и качествата им са потвърдени. При обикновените маски филтрациата е само 40%. Това е защото не прилепват добре на лицето и не са от подходящи материали.Ако ще носите маски носете най-добрите възможни. А ако не ви пука си сложете мрежа за комари.

302

Атанас Велмазов

преди 3 години

До 333, на месец взимам по толкова бедняче, слагай маската и не ми се обяснявай !

301

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовИли си болен мозък, или пиян, или надрусан... Виждал ли си 100000 лв. накуп някога!?

300

Китаеца

преди 3 години

Абе стига с тия маски бе!Китайците като са ги залепили за лицата си да не би да не се заразиха? Че и на целия свят го разнесоха! Японците като са маскирани нинджи защо не успяха да го спрат с маски и дисциплина, та олимпиада за милиарди отмениха! Айде стига вече експерименти!Ковида намаля кислорода в кръвта, а вие искате да намаляте качеството на дишането! Кой доктор го измисли това да му скъсам дипломата и да го накарам да я изяде?

299

въпрос

преди 3 години

колко пари страните от Евро-съюза са платили на Китайски компании за тестове, лекарства, маски и т.н. за последните 6 месеца?! данъкоплатците имам право да знаят как ги продадоха като евтини ***ви!

298

Бакалска сметка

преди 3 години

Тия ни взеха за боядисани врабчета!Като вземе предвид броя на лабораториите, технологично време за теста (което не ни се казва) минимум 2 минути, излиза, че изминалото денонощие е съдържало 38,2 часа!Напълно изключвам възможността верен/неверен тест ;)*** кратуни се пробват да ни арестуват отново! Психо атаката е още по-силна от пролетта - пребройте статиите по темата, ТВ-предаванията, "въздущната атака" от високоговорители и светещи таблаЕ тоя път - нема да стане! Да правят вятър

297

Анонимен

преди 3 години

Къде в кои лаборатории са обработени 11 000 проби за 24 часа? Яки лъжи, но пак почват мерките, глупостите и намаляването на доходите ни като на овце!

296

Анонимен

преди 3 години

Нещо не схващам как аз мога цял ден да съм с маска от тип KN95 и да нямам никакви проблеми с дишането, а тук някакви мрънкат, че не могат да дишат през онези 5-10 минути, когато са в магазина с обикновена маска?

295

Анонимен

преди 3 години

Гоним 1500 дневно. Оставка без маска води до тук!

294

Оруел

преди 3 години

До iwanМомченце вземай си лексотанчето и валерианчето ,релаксирай и се отпусни спокойно на мизерното си окапано диванче .Нещата ,които Оруел е писал се отнасят и за такива безмозъчни,про-ш-ляци като тебе .Въври се заври в *** г-ъ-з и ни отърви от просто-тията си!Пр-и-мус не-до-клатен!

293

до 323

преди 3 години

само Маски KN95 - Китайският Менте стандарт имитация на Американският N95. Както казах, ако маската не е Произведена в Китай - не пази, така че само KN95! Купувайте Китайско като за Последно, защото ще ви е за последно...

292

Атанас Велмазов

преди 3 години

Вируса мутира и хората започнаха да из.мират като пилци буквално......пълна подкрепа за новите мерки , Националния Оперативен Щаб и господин Ангелов , незабавно затваряне на всички КПП-та и най-важното, маски на открито и закрито..и което трябва да се случи, солени глоби от поне 100 000 лева за нарупителите, а за трето нарушение защо не и доживотен затвор, става въпрос за нашето здраве, само с ред , дисциплина и изпълнение може да има ефективен резултат !!!!!!!!!!!!!!!

291

Анонимен

преди 3 години

Има хубави маски по стандартите KN95 или ffp2, които не са скъпи и осигуряват достатъчна защита. 99% защита не е нужна, освен за медици.

290

Китаец от Ухан

преди 3 години

а тука Купона е спира - болни няма, фабриката ми за маски работи на 200%, само от продажбите ми за Европа станах мулти-милионер за дни, всяка вечер съм с руски модели, заработващи в Ухан - викат само тука има пари и работа. живота никога не е бил по-хубав. партията в пекин работи за китайският народ.

289

Анонимен

преди 3 години

Въстание до изборите едва ли ще има, но самите избори ще бъдат въстание и то не само срещу ГЕРБ! Защото ГЕРБ вършат глупости, но другите мълчат! Мълчат за сериозното, а размахваха юмруци по принцип! Изборите ще са възстание срещу всички политици!

288

Анонимен

преди 3 години

Маските не спират кислорода, но уфцата си блее бе-е-е-е, маските ми пречат да дишам.