387

Зозо

преди 3 години

Сондата на НАСА кацна и взе проба от астероида Бену, която ще се върне на земята 2023г.В Рашата още мислят новата Волга :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

386

Анонимен

преди 3 години

Спрете да се излагате! Една модерна лаборатория може да обработи десетки хиляди проби на ден. Вероятно има манипулации от всички по веригата, за да изкарат някой лев отгоре в тези тежки времена, но да се говори за измама в тези размери е не просто смешно, а трагично. Модерен завод за автомобили произвежда нова кола на всеки ~80 секунди, а вие се чешате за нЕкви проби...почти всичко е автоматизирано днес. 34 модерни лабс могат без проблем да направят 300к + проби дневно. Положението не е шега...

385

Факт

преди 3 години

Навсякъде има глупави и не дотам умни хора .....ама тука май рекорди се правят. Нямам думи...Но да се спори колко проби може да направи една лаборатория - е това е патент на нашите . Не съм го виждал по международните форуми.Отговора е - Ами зависи дали е от миналия век или от тоя. Нашата прави 10 000 ПСР теста за денонощие при пълен капацитет. Всичко е електронно.

384

Анонимен

преди 3 години

Маските пазят от вируса колкото гащите пръднята.

383

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Пр.ст народ. Много *** и глупав и нахален и нагъл, ми то нали затова измислиха вируса защото видяха че хората са прости и ще ги командорят както си искат и ще ги строяват в две редици и ще ги глобяват и ще им се подиграват и прочие ковиидиотизми които ни сполетяват непрекъснато. Има хора ***, които нарочно или от глупост си сваля маската кашля яко и пак си я слага. Спазвайте дистанция поне бе хора тя не струва нито пари нито усилие няма да ви дойде реда като се бутате ки...

382

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало ще подминем Европата ,партия герб мислители че вече ще спечелите избори с тоя терор

381

Анонимен

преди 3 години

В нета има стотици видеа, където се вижда как и за колко време се правят тия тестове... в реално време дори.И въпреки това има достатъчно кухи *** да вадят аритметиката от 3ти клас и да обясняват, какво можело и какво неможело. Това избиването на комплекси, че някои хора са *** на куче и парадиране с измислени факти и неграмотност. е най-жалкото нещо на света

380

Анонимен

преди 3 години

Болниците и лабораториите търсят доброволци. За смелчагите, скептиците, тия дето не вярват, тия дето са най-силните, красивите и умните и все някой иска да ги излъжи:Заповядайте!

379

Анонимен

преди 3 години

България е една от държавите, които правят най-малко тестове. Същевременно само бълргарското население е изумено, че лабораториите могат да направят толкова тестове. Испанците, американците, руснаците, немците, израелтяните и японците, които правят по 300 000 теста дневно и нагоре... е там сигурно са си наели магьосници или притежават машина на времето. Нямам намерение да коментирам това, че тия хора считат лабораториите за сгради от Warcraft, които правят по 1 войник на минута и толкова.

378

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 392Не знам 1 тест колко време отнема да се направи, но една центрофуга за анализ има между 100 и 300 местен барабан за тестове. Процедурата по обработката и анализа после, който също е автоматизиран с компютри и съответните камери и неща отнема може би 2-3 минути. Днес си правих тест. *** си направи и ти да видиш, колко е страшен! Вероятно 36 лаборатории спокойно могат да обработват и 100 пъти повече тестове. Просто разстоянията, които трябва да пропътуват пробите стават големи.

377

Анонимен

преди 3 години

хиляди бабички са наспамили глупавите си внучета по телефона, че видео-вируса ще ги хване от видеото на видеото

376

Анонимен

преди 3 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Бокл.ука разболява цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- нег.ър.ските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

375

Анонимен

преди 3 години

Много хора носят маските като лигавници и папионки.Или носиш или не ! И се бутат плътно до теб на пример тази сутрин па опашката за банички. Пр.ст народ.

374

Реалист

преди 3 години

Денонощието е 24 часа точно и нито секунда повече. Броят на лабораториите е фиксиран 34. Приемаме, че всички лаборатории са еднакво натоварени. Въпрос за 1 милион евро. Колко минути отнема 1 тест в България. Следващия месец всички наши лаборанти ще заменят механиците във Формула 1.

373

Анонимен

преди 3 години

Малко са,още може!Има още хиляди заразени!Давайте другари!

372

115

преди 3 години

До 386 плондерДокато се гледаш в огледалото, все плондер ще виждаш!

371

115

преди 3 години

До анонимен 386Топките ми са зад твоя заден двор, *** гербераски!

370

Анонимен

преди 3 години

11 хиляди теста за денонощие? Тия 11 хиляди само да ги заведат като три имена и егн няма да им стигне времето, камо ли да тестват нещо. Съвсем ни взеха за ***..

369

Анонимен

преди 3 години

направете 100,000 теста и ще имате 5000 случая, да кажете колко е страшно послеoставка!!!

368

Анонимен

преди 3 години

115,От месец наблюдавам през две сгради трагедията на едно семейство, заразено от от сина им - плондер като теб. Трети човек погребаха вчера. Дерзай, както си я подкарал, няма да ти се размине и на теб. После си покажи спаружените топки...