287

Анонимен

преди 3 години

"Толкова ли не можаха да измислят хубави маски по 30-50 лв. да са, но защитата да е 99% поне."Цялата нация - със скафандри. Ще тренираме за Марс. Сега, един скфандър има кислород за 4 до 6 часа, но ще се презареждаме на станции. То колите вече си презареждаме с ток, че едни скафандри ли няма да заредим?!?

286

Анонимен

преди 3 години

Довечера на паветата ще се разбере ще се носят ли маски или не, ще срещне ли Боко бай Ставри или не.

285

iwan

преди 3 години

До Оруел То ти дерзаеш с полу.диотските си разсъждения .. далеко си от Оруел ,момчето ми .. неговото име е познато а ти си мишунгер в анонимен форум

284

Съннн

преди 3 години

Ейй Българийо... 😢😢 Едно не мога да разбера, още в началото като имахме 100-200 заразени... КРАЙ ЗАТВАРЯМЕ ВСИЧКО, а сега братче седим и ставаме все повече и повече и какво?! Маските на вън 🤭 толкова сме смешни, че ставаме трагиЧни!! Писна ми от фалшифи новини, фалшиви политици... като цяло фалшива държава!! 😕

283

Анонимен

преди 3 години

Важното е ГЕРБ да усвоят 29-те милиарда.На кой му дреме за здравето на материала.

282

Математическата

преди 3 години

Пич, раково болните са много по-голям процент! Да си писал по форумите за тях?Не пожелавам на никого да е в тези 0,14%! Но осъзнаваш ли че маските са попиваща памучна материя. Ако болен кихне, те попиват тези частици и ти ги дишаш! Маските са опасни! Отделно, че ти спират кислорода. А нали точно това прави ковид- намаля кислорода в кръвта! Та значи здравите сами да се ковидират като си намалят кислорода в кръвта. Нека болните си седят в къщи! А когато излизат те да носят маска!

281

Анонимен

преди 3 години

11505 теста за един работен ден, тия съвсем ни взеха за мезе.

280

Анонимен

преди 3 години

Идеята на маските на открито е да няма въстания до изборите.

279

До 297

преди 3 години

Много пъти се обясни за маските, но пак не си разбрал. Да, маски трябва да носят хората, които заразяват другите, но когато не се знае кой заразява и кой не, маски носят всички, както е при този вирус. В началото на епидемията нямаше маски и за медиците и затова ни казваха, че нямаме нужда от маски, за да има за медиците, които са много по-нуждаещи се от маски. Кажи сега колко пъти това, което го написах то пропусна покрай ушите си и пишеш безмислици?

278

Анонимен

преди 3 години

До 10 дена мисля ще стигнем 2000 заразени на ден, време е за сериозни мерки. Най-вече добро лечение , легла, лекари , лекарства, това е най-големият проблем. Лошата ни здравна система скоро ще се срине и всички и млади и стари ще страдаме, твърде сме болни за да се справим. Толкова ли не можаха да измислят хубави маски по 30-50 лв. да са, но защитата да е 99% поне. Слагаш я , не се залепва за устата, широка и удобна и да пази цял ден, може и с някакъв филтар да е.

277

До 302

преди 3 години

Мисли с празната кратуна и не си пери скъпата маска. Защото ще си в Ковид отделението. По-добре не носи маска, а си мии ръцете. Аман от роби. Ако носиш маска, слагаш и не я сваляш, докато не я хвърлиш. Всичко друго е риск, ама това не го пише в Бг Мама.

276

Анонимен

преди 3 години

Стъкмистиката се помпи. Няма как, "пандемиците" треперят, не само за службата си, но за живота си. Поставиха си примката на врата и позволиха да им вържат ръцете. Единственото, което могат да направят, е да внимават да не бутнат стола. Сами са си виновни, развръзката е една-столът ще падне.

275

Оруел

преди 3 години

Бравос ,плана се изпълнява перфектно ,постепенно наближаваме бройката спусната от Брюксел ,някои си заработиха подкупите.На Бойко би завидяла дори балерината Анна Павлова ,дори тя не може да направи такъв разкрач и шпагат както нашия премиер ,за да се хареса хем на Брюксел ,хем на Путин ,хем на Заевски .А Ракиши би се зарадвал като види Каракачанката ,негов брат по фигура!Значи според мен са нагласили броя на 7 000 на ден колкото е населението.Но поживьом увидем!Дерзайте !

274

В Същото Време

преди 3 години

Ухан - Световна Парти Столица на Планетата (статия от този сайт) и също Китай с рекорден Икономически Растеж, на всеки 5 дена нов Милиардер в Китай (отново статия от този сайт). С други думи - Китай печели като никога до сега, а Вие губите и от ден на ден сте по-бедни и отчаяни - решението е само едно - не война с китай, а мирно - всичко затворници по къщите си и с последната стотинка купуващи Маски Произведени в Китай, защото по закон трябва и последната ви стотинка да я дадете на китай.

273

до 300

преди 3 години

Кой си ти да ти се обяснява еднолично на теб? За много специален ли се имаш? Искаш ли да ти обяснят какво значат цветовете на светофара и пътните знаци? И тях ли не искаш да спазваш?

272

До 300

преди 3 години

Това са фактите. 99% от хората носят маски и ги перат. Дори и ти го правиш перейки маска ffp3, което е абсурдно.

271

до Математическата

преди 3 години

и 0.14% да са ако си ти или *** и баща ти или близки приятели - какво те топли, че са 0.14%. Ама всеки си мисли - те умират други.

270

Анонимен

преди 3 години

Аз искам само едно- да ми се обясни защо не се затварят дискотеките и клубовете, нещо което на запад направиха, но слагат маски на открито? Защо министъра с изкубаните вежди твърди че чистият въздух е заразен, а въздуха в един наргиле бар не е? Ей това искам да ми се обясни!

269

Анонимен

преди 3 години

доц. Ангел Кунчев за маските, 2019 г.: "Медицинската маска не се препоръчва за здрави хора". доц. Ангел Кунчев днес:" Обмисляме въвеждането за задължително носене на маски на открито". ген. Мутафчийски за маските март 2020 г: "Здрави хора нямат нужда от маски, маски трябва да носят само болните". ген. Мутафчийски за маските 1 октомври 2020 г.: "Шансът да дочакаме ваксина са маските"

268

до 295

преди 3 години

Кой ще плати?! Кой ще ни храни?! Кой ще ни избърша задните части?! Да не би да бленуваш за едно старо държавно устройство от преди 30 години? Ти ще си платиш.