327

Активен Борец

преди 3 години

Холокоста на Китайските Фашисти над Мирното Население на Европа продължава - няма да спре докато и последният Европеец не е терминиран и Геноцида не е завършен!

326

Анонимен

преди 3 години

верно си е рекорд 11 505 теста

325

От Германия

преди 3 години

До до 336Разбира се че има СЕ сертифицати за маски. Просто е - даваш я на оторизирана лаборатория, тя я проверява и ако отговаря на изискванията издава сертификат. Номера на сертифицата и издаващата организация ги пише на кутията. всеки може да провери. А ако в България внасят от Китай маски без да са сертифицирани в ЕС това е друга бира. Също като уискито на бай Киро. Има истинско уиски, има и фалшиво.

324

Анонимен

преди 3 години

Не умувайте, а приготвяйте сандвичи за довечера. Никакво тръгване, докато не падне скалпа на винету.

323

Анонимен

преди 3 години

Как филтрира обикновена маска бре хора? Къде ти е филтара в памучната кърпа с ластик! Не само не филтрира, ами ПОПИВА слюнката от кихането и кашлянето срещу теб и ти прави заразен компрес пред носа и устата че да се надишаш здраво с микробите!Маската се носи само от кашлящи хора, че да не разпръскват ИМЕННО ЗАРАДИ АБСОРБИРАЩИТЕ Й СВОЙСТВА!Това го знае всеки лекар, дори и каката дето ни е министър на здравеопазването!

322

ЛЪЖЕЦА БОРИСОВ

преди 3 години

Този, който е по-страхлив, да си носи маска след 15 юни"За радост, имунитет се създава, оздравелите са все повече. "Колкото и гадна да е тази болест, няма да затворим юли и август. , подсилваме болниците, даваме пари за пътекиЮли и август колкото можем да го преминем това като заболяване. Представете си вече ноември, декември грип, други простудни заболявания това ще ни смаже

321

до 348

преди 3 години

Разбира се, че вирусът се разпространява, прикрепен към капчица. Корейски изследвания показват коя маска колко задържа. Рискът намалява с 95%, ако и двете страни носят маска. Ама Менгеле мангър мисли друго- той е по-велик от корейската наука... Както и бай ***. Неслучайно бачка за 2000лв., защото е много велик и учен.

320

Анонимен

преди 3 години

С тази пандемия стана ужасно досадно, скучно и тягостно вече! И преди това живота не е бил кой знае колко хубав, но сега с тази скука, намалени доходи и говоренето за пандемията е направо ужасно!

319

Анонимен

преди 3 години

Лабораториите търсят хора с базови познания за доброволци. Идете да видите барабаните за тестове, всеки зареден с по няколко стотин проби и във всяка лаборатория с десетки лаборанти пък да ви видим бакалските сметки, колко са верни. Господ като е смъкнал маймуните от клона на някои им е забравил мозъците горе на дървото и им е дал конспирации в главата, за да си запълват времето.

318

Анонимен

преди 3 години

Довечера на жълтите павета ще се реши какво следва. Другото са празни приказки.

317

Анонимен

преди 3 години

Ами, какво да кажем... Изпуснахме положението, както и в други държави. Разбира се, при нас пак е най-зле заради нулевата обществена отговорност на ниската обществена класа. Средната класа хора са интелигентни и мислещи, за разлика от слугинажа, който е около 40% от обществото. Неслучайно е нулевоплатен антиваксър, защото акъл липсва в празната му глава. Плоскоземец, иначе казано. Най-големият му проблем е носенето на маска, все едно вазектомия му правят...

316

Анонимен

преди 3 години

Някой велики микробиолози тук разправят че вируса минавал през маските. Разбира се че самия вирус минава. Но свободни вируси не летят из въздуха. Те са затворени в капчици вова изхвърляни при говорене, кихане и кашляне че дори и при дишане. Именно тези какпи се филтрират от маската и много зависи качеството и. Товест колко е размера на дупките в тъканта. Така че неподходящата маска почти не защитава. ИМа смисел да се носи колкото се може по-добра сертифицирана маска.

315

Анонимен

преди 3 години

От германци мозък не искам. Те само вършат глупости, а после за да се извинят и да покажат че не са чак такива де*или и оли*офрени вършат други, още по-големи глупости!

314

до 344

преди 3 години

в грешка си, не "Китай спряха епидемията, а те бяха първите, които пламнаха", а при тях в Ухан беше контролиран тест на Био-Оръжието им преди да го пуснат на Света. Така, че в Китай епидемия никога не е имало, че да я спират!!

313

------------

преди 3 години

При толкова много направени тестове какво очаквате. Те си гонят тяхната статистика.Не им се връзвайте.

312

За тестовете

преди 3 години

В цивилизованият свят са безплатни, може да си направиш винаги - струва 0лв. И ако си болен - имаш ПЛАТЕН болничен и седиш вкъщи. Не ходиш да разпиляваш 'несъществуващият' вирус. За сравнение - в БГ цената на теста е четвърт минимална работна заплата. Болнични повечето работодатели не толерират. Е така пламва всичко и после бизнесите в кофата... Ама то трябва акъл за да се сетят за това.

311

Обективен

преди 3 години

В Източна Азия спряха вируса или имат много ниски нива на новозаразени и то предимно идващи от чужбина. Защо там могат да спрат епидемията, а ние не можем? Китай спряха епидемията, а те бяха първите, които пламнаха. Япония има много ниски нива на нови случаи, а те са много гъсто населена държава с най-висока продължителност на живота. Значи може, но целта трябва са е спиране на епидемията, а не както е в България - да има легла в болниците.

310

чиновник

преди 3 години

На открито по лесно се глобява. Хахахха

309

Анонимен

преди 3 години

Аз искам само едно- да ми се обясни защо не се затварят дискотеките и клубовете, нещо което на запад направиха, но слагат маски на открито? Защо министъра с изкубаните вежди твърди че чистият въздух е заразен, а въздуха в един наргиле бар не е? Ей това искам да ми се обясни!

308

до 336

преди 3 години

KN95 сертифицирани в Евро-Съюза няма, просто защото това не е Европейски стандарт. Също така KN95 e много далече от FFP3 - Европейският Стандарт!! Всъщност KN95 на теория е забранен за внос и продажба в ЕС като неотговорящ на европейските стандарти, но на практика никой не го спира, защото на Пекин всичко им е позволено!!