170

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата!

169

Анонимен

преди 3 години

Е, жал ли ти е за този матриял?

168

Анонимен

преди 3 години

До Ай стига вече!защото се пишат болни и починали от Ковид-19.На всичкото отгоре ПЦР теста не показва, че си заразен с Ковид-19, а че си заразен с вирус от семейството на Коронавирусите. Затова този тест си е чиста боза и не доказва нищо - може просто да си настинал, може да имаш и Ковид-19, при който вероятността да развиеш тежко респираторно заболяване е по-висока.Иначе е нормално в периода на настинките да имаме покачване на случайте на заразени с Коронавируси, но дали са Ковид-19?

167

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

166

Анонимен

преди 3 години

Сутринта лекарят го каза-"Няма как да спреш вятъра!"Вирусна инфекция предавана по въздушно-капков път,няма спиране.Просто спазвайте лична хигиена.

165

Ф.С.В.

преди 3 години

Цената на ПСР теста е 100лв -ако е експресно е 190лв - Трябва цената да стане 500лв и така Ковид ще изчезне от БГ))

164

Анонимен

преди 3 години

Казват, че годината на Плъха винаги е много болна!-----Сега разбрах, защо нямаше смисъл от генерал плъх и го махнаха.

163

Китайски хороскоп

преди 3 години

Казват, че годината на Плъха винаги е много болна!Следващата година е на Бика, тя е на работата и възстановяването!

162

АнонимеН

преди 3 години

До Ай стига вече!ПРЕПАРАТА Ремдесивир Е ТОКСИЧЕН И СМАЧКВА ИМУННАТА СИСТЕМА ОТ КОЕТО КОВИД ПРЕВЗЕМА ОЩЕ ПО ЛЕСНО ИНДИВИДИТЕ СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА!-----------------ЛЕКАРИТЕ СЕ ЧУДЯТ С КАКВО ДА ЛЕКУВАТ И ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СИ ИМАТ СВОЯТА ЦЕНА

161

Баце Борисов

преди 3 години

Имам една направо гениална идея, чак се чудя как не съм се сетил до сега, но мисля, че е точният момент - да намалим карантината от 14 на 10 дни. Лично съм се разпоредил.

160

Анонимен

преди 3 години

PCR-тестът е създаден за откриване на антитела,неговата точност е около 30 процента,затова се правят по два.Антитела се създават когато почти инфекцията е отминала така,че PCR-а няма как през първите 4-5дена да е индикатор дали сте заразен или не.Четете бе хора!

159

Анонимен

преди 3 години

50% от пенсиите се плащат от държавния биджет, демек баце прави дългове, които ние младите ще плащаме. Не съм съгласен с мерките.

158

Ф.С.В.

преди 3 години

Всички в мините да копат уран и злато и въглища- така няма да има Ковид))

157

.

преди 3 години

От само 1500 теста обаче!Алоу, и ние можемда четем.Следващия уикенд тествайте само десет тежкоболни човека през уикенда и можете да обявите 100% заразени в понеделник.

156

Ф.С.В.

преди 3 години

Имам чувството че 2020г няма свършване!!

155

Анонимен

преди 3 години

Затваряне на барове, дискотеки, онлайн обучение след 4 клас, малките по 10 в клас, работа който може онлайн, другите с различно раб. време, за да не се тъпчат в градския транспорт и никакви *** мачове с публика и всякакви събития на закрито с повече хора!Иначе яко ще се мре, народът , а не Тръмп и тулупа, за тях всичко има-лекари, легла, лекарства от най-висок клас!

154

Коментар

преди 3 години

Това е резултатът от "умното" говорене на Радев,БСП, Да, България и ораторите на псевдо протестите!

153

Анонимен

преди 3 години

До ФСБМи да, нямаше олимпиада.

152

до Узунов

преди 3 години

следеащия път да бе ти го вадят с клизма вируса

151

Ф.С.В.

преди 3 години

Моето мнение е че 2020г е направо Отвратителна година!!!!