290

88 в интензивното

преди 3 години

Нов абсолютен рекорд на заразени с коронавирус у нас. 1024 са новите инфектирани с Covid-19 при направени общо 4406 PCR теста през изминалите 24 часа, показват данните в Националната информационна система. Положителни проби са дали 23.24% от тестваните.

289

Анонимен

преди 3 години

Нормално...Каквото посееш,това и ще жънеш.С деца в училище и родители по кръчми и купони,без социална дистанция друго не съм и очаквал. Даже са малко тези 1024,но явно вече ще се крие какво е реалното число заразени и мъртви.

288

Анонимен

преди 3 години

Реално са много повече. Това е бомба със закъснител, която ще избухне скоро,ако не почнат да лъжат и крият...

287

Клоунски Свят

преди 3 години

До 1008 заразени 1024 са вече официално на coronavirus.bg.И почна да жъне жътварката с косата здраво.Ако до 2 дни не обявят мерки (дистанционно обучение, фитнеси,митнеси,кафета,нощни заведения,публика на спиртните мероприятия) положението отива към Еквадор.За съжаление ганьовеца разбира само като горния го удари(Като те удари горния, ще се сетиш за долния) - иначе сме на принципа на чужд гръб и 100 тояги са малко.

286

1008 заразени

преди 3 години

Кота 1000 вече е превзета. В петък е наред кота 2000."Само " 22 са починали...

285

77

преди 3 години

БОЙКО КЪДЕ Е .....КАТО ЧЕ ЛИ ВИЖДАМЕ ЕДИН ПЛЪХ СКРИЛ СЕ В ДУПКА ПЪЛНА С ПРОВИЗИИ / ЧЕКМЕДЖЕТА/ ЗА НЕГО НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ЧОВЕКА ЩЕ УМРЯТ ,ЗА НЕГО НАЙ-ВАЖНО ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ДЕН ДА Е НА ВЛАСТ......

284

Анонимен

преди 3 години

Втора карантина трябва инак ще изпука народът. Лоша болест се оказа това нещо, ей....

283

Анонимен

преди 3 години

Пак сме най-добре. По света случаите се увеличават, а у нас намаляват.

282

Анонимен

преди 3 години

Вчера 380. Намаляват, това е добре.

281

Анонимен

преди 3 години

Кокошките си крякат в курника.

280

до хаха

преди 3 години

То и аз оттам се информирам, колега, пък и доста нови и важни неща научавам. Аме не става с амо с клипчета, трябва и АКЪЛ, ХОРААА...Колкото до ПСР тестовете с папаята и козата, лично ПРЕЗИДЕНТЪТ на ТАНЗАНИЯ ги беше наредил и обясняваше на хората, а не някакъв тинейджър "конспиратор"....

279

Хаха

преди 3 години

Аз се информирам изключително и само от фейсбук, ютюб, бегемама и форумите на днес беге. Всички значем, че истинските професори са там. Те са единодушни - вирОс няма!!!!1111

278

Мен

преди 3 години

Дори в Италия нямаме толкова висок процент на положителни проби. Въпреки това в България хората се държат все едно нищо няма (поне такова ми е впечатлението). Непукизъм и безхаберие. Тъжно.

277

Я

преди 3 години

Руският учен Кудрявцев е публикувал във Фейсбук информация, че руската ваксина всъщност е някакъв ветеринарен препарат , и според него трябва да си луд, за да си я сложиш ! Толкова с великата Русия !

276

Анонимен

преди 3 години

Тези с истеричните призиви да се затваря всичко и да се въвеждат най-строги мерки, не могат ли да помнят и правят причинно-следствени връзки за случилото се само половин година назад? Имаше мерки-нивото на заразяване беше ниско. Издържахме 2-3 месеца затворени, няма как повече. Отпуснаха мерките-веднага тръгна нагоре заразяването. Сега ако затворят пак, логично ще стане същото-ще го "затапим" за месец-два, няма как да се "изпари" в небитието, ще тлее и като отворим-ще имаме отново от същото.

275

Анонимен

преди 3 години

"Спрете си децата незабавно от училище! Не посещавайте кръчми и носете правилно маските."==========Аз децата си от училище няма да спра. И кръчми ще си посещавам. Маска нося само там, където е задължително. Обаче и през ум не ми минава да изисквам от ковид-паникьорите да мислят като мен и да правят като мен. Не ги призовавам да пращат децата си на училище, да ходят на кръчми и да не носят маски. Тяхна си работа, да правят каквото преценят.

274

Анонимен

преди 3 години

До РазбирачТи вярваш на клипове...? Всеки клип и филм се прави от хора с определена цел...ОтговОРИ си сам, дали всичко, което виждаш е реално и не може да се манипулира... Явно не си наясно с много неща от живота.

273

Анонимен

преди 3 години

Тоя път Юнакът Балкански ще влезе в новините. В чувал, в някой куп като италианските през пролетта, но все пак ще влезе в световните новини.

272

Анонимен

преди 3 години

За два месеца броя на заразилите се с вируса в света се удвои. Сега са 40 милиона, през декември 2020 ще са 80 милиона, а след една година през октомври 2021 година ще са 2,56 милиарда. Умират около 6-7% от заразилите се. В Европа до този момент починалите са 6,67% от случаите с ясен изход, без Испания, Швеция, Великобритания и Холандия, за които няма данни. Смятайте!

271

Анонимен

преди 3 години

До Разбирач 279 от какво се разболяват хората тогава , от какво умират ?разбирам да кажеш " Може да се получи грешка при тестовете , да има фалшиво позитивни" , ама да кажеш ,че не върлува болест някаква - нямам думи Ако ти се дадат адресите на починали хора , ще ходиш ли да обясняваш на близките им ,че вирус няма