190

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

189

Анонимен

преди 3 години

Вчера по 1-2 починали, днес по 18, утре по 100-200.

188

Анонимен

преди 3 години

Грипове октомври няма. Те са декември, януари, февруари. Така че ако имате нещо като "настинка" (както се изразява българинът), вероятността да сте пипнали короната е много голяма.

187

Анонимен

преди 3 години

Ако това са направили с този доктор, просто са го убили. Ужасяващо е... От една страна това, че са му дали ремдесивир е типична грешка на немислещи зубрачи, от друга страна ни напомня колко е важно човек да има около себе си разумни хора.... А от трета страна ни показва нивото на здравеопазването у нас и че не е много здравословно да разчитаме на него...

186

Плоскоземец

преди 3 години

Вирусът е в главите на простолюдието! Амин

185

Анонимен

преди 3 години

18 човека са починали заради неносещите маски.

184

Бааце Борисов

преди 3 години

До Анонимен - аз съм алфа мъжкар и мисля да се разпоредя лично за вечерен час. Ако има недоволни- в цяла Европа така правят - да се жалват на Меркел и Макрон.

183

Обясниха ни го

преди 3 години

Умирали толкова много, защото идвали късно на лекар. Но пропускат да кажат, че това няма да се случи, ако се правят повече тестове. И удобни обвиняват хората че не носят маски.

182

Анонимен

преди 3 години

Дали ще спре циркаджийският политмаймунарник, когато труповете стигнат до 1000 на ден? Споко има още няколко месеца да квичите на воля.

181

Ф.С.В.

преди 3 години

До Доц. Дамян ИлиевСъгласен съм -Просто са му дали Ремдесевир много рано!! Трябвало е да изчакат когато имунната система почне да атакува ! Станало е точно обратното-направо са му смачкали имуната система и вирусът го е "гъкнал" за 2 дни!

180

Анонимен

преди 3 години

Абе Баце, твоята икономика на барове дискитеки и молове ли се крепи. Ако не искаш да сореш учениците че няма кой да ги гледа в къщи то поне затвори кръчмите. Ама си страхливец, страх те е за кожата ти. Онези мутро чалгарите ти дишат във врата. Бъди поне за писледно мъжкар, пък на избори какво сабя покаже.

179

Факт

преди 3 години

Цяла Европа е разпасана, на всякъде бай Гaньовци, на всякъде рекорди.

178

Ф.С.В.

преди 3 години

Всички трябва да емигрираме в Китай Ухан на държавни разноски- Там за 14 дни ще ни оправят -къде с бой къде без бой и ще ни върнат изчистени от Вирусът-само това е спасението)) Боко да почва да купува билети за народа!

177

Гробокопач

преди 3 години

До Китайски хороскопAaaaaaa, един да се сети;))) Угер Шегор (Шигер, Сигор, Сигурд, сигурност) е и Година на Помирението. Ще започне с нея, дългоочакваната от вас хармонизация в личен, семеен, обществено-социален и държавен план. Но, винаги трябва да казваме, след това "Слава на Тангра!" Защото китайски календар не съществува, има само български календар взаимстван и изкелефещен от хинците (китайките).

176

От ЩАБА

преди 3 години

Трябва да се обсъди предложението пред магазини,заведения ,блокове да се поставят патрули и кихне ли някой да се растрелва на място.От Общините да осигурят чували за извозване на труповете,а Каракачанов да осигури сандъците с патрони не да купува никому ненужни самальоти и за седмица няма да има и спомен от COVID 19.Боеко да патентова метода за да не се възползват от БГ иновацията безделниците от СЗО.

175

Ф.С.В.

преди 3 години

Най недисциплинираната Нация е нашата -Като почнем от Вожда и стигнем до последният индианец!

174

Анонимен

преди 3 години

Направо се притеснявам да не пипна някой "нормален"сезонен бронхит.С тази корона -истерия никой няма да ме погледне и ще си замина като фас в дъждовен ден.

173

до 173

преди 3 години

.......PCR-тестът е създаден за откриване на антитела,....хайде ограмоти се и тогава пиши глуписти. Съвсем различни са тестовете за анти тела. Няма тук да ти обяснявам ПСР какво открива, всеки случай не анти тела.

172

Ф.С.В.

преди 3 години

Проблемът е че имунната система като се "усети" атакува с пълна сила наред -органите ги възприема за чужди--Явно Ремдесеввир намаля атаката (силата) на имунната система като я отслабва-но ако човек е в начална фаза на Ковид -то тогава го съсипва давайки бързо разпостранение на вируса!!

171

до 182

преди 3 години

Точно казано...