177

Анонимен

преди 3 години

До никой не задава хоризонт за тия мерки и е съвсем ясно че това е поробване за цял живот, нямам съмнение в това освен ако хората не се възпротивят но едновременно и във всички страни, като един човек както казва началника...

176

Шоп сади пиперу

преди 3 години

В Бюджету колко милиона ще влязат от личните карти?

175

хахаха до 195

преди 3 години

Точно. хаха те по цял ден кибичат на дивана, плюскат замразени меса и се тъпчат с вафли - после маските им пречат!С наднормено тегло са повече от 70% от децата. А за възрастните да не говорим какви шкембета дондуркат.Маските им пречат на ***.

174

Ф.С.В.

преди 3 години

Има ново изискване за личните карти,,,- ще бъдат две снимки- с маска и без маска ))

173

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам що за глупави одумвания. Пиете,пушите,преяждате,без разходки в парка,без спорт,не ходите пеша,за здраве пари не давате! Е ясно че маските ви пречат и секс да правите дори!

172

Анонимен

преди 3 години

Добре, че въведжха маските, че ми беше омръзнало да гледам жълти и черни зъби.. Миризма на лук и чесън... На много от хората хигиената в устната кухина е под дъното. Мирише не само от развалините зъби.. но и от сулука. Носете си маските - да не ви гледат хората развалените зъби и бръчките!

171

Ф.С.В.

преди 3 години

От както Кошмийката взе да носи маска- децата в блока спряха да се напикават!!

170

Анонимен

преди 3 години

Как ще получим имунитет между четири стени с маски на усти.

169

Ф.С.В.

преди 3 години

За какви мачове говорим като в БГ Футболът умря?? навремето Батето каза че футболът трябва да се играе на Закрити Врата!! Още тогава Той е знаел за Ковида -ех Бате бате!!

168

Анонимен

преди 3 години

Като в оня виц дето един имал грозна жена и я карал да носи качулка по време на секс....

167

Roni

преди 3 години

Няма нормално развита държава, където нощните клубове да са отворени, а още по-малко да има хора; футболни мачове, където да има публика. Ние сме нещо уникално и ще си сърбаме попарата.

166

до 184

преди 3 години

Гигиенические маски под микроскопом! Это сенсация!

165

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от дразнене, насмешки,бабаитлъци! Лекарите говорят истини! Това е предпазния минимум! Риска за възрастните е по голям, добре че за момента младите са пощадени! Това е! Просто!

164

Секс на разбъркано

преди 3 години

Много жени имаха нужда от тези маски, това е факт.Сега са малко като тия забулените арабкини, ама нищо. По добре да не плашат народа.

163

БОБРЕВ

преди 3 години

Мангъров е на друго мнение.

162

Ще е интересно

преди 3 години

Някой с добър микроскоп трябва да направи снимки на маска, носена няколко дни.Да се види колко *** е събрала и какво си държите на устата.

161

Ф.С.В.

преди 3 години

Моята комшийка от както носи маска -стана по красива...хм!

160

Анонимен

преди 3 години

От маските в началото на лятото ме заболя едното ухо че и до сега, правиха ми изследване нищо ми няма, най на края казаха неврологична болка да си търпя освен ако не умра...

159

Анонимен

преди 3 години

До АнонималоуменМаските са за да умрете по-бързо, не са за да ви пазят от Кови.Ковито минава през маска, като комар през телена ограда.

158

Анонимен

преди 3 години

Вярно е за кислорода. Пломби на доста хора падат напоследък от липсата на кислород.Майка ми е зъболекар.Хората занемаряват и зъбите си от страх да не прихванат вируса.Страх лозе пази са казали хората. Но ние у дома се безпокоим. Майка ми и брат ми са лекари.Не съм ги посещавал от месеци. Само по нета комуникираме. Изолират се от нас. Нищо няма да навреди ако се пазите-хора! Покритото мляко котките не го лочат.Вижте колко истина има в народните мъдрости!Вие си имайте едно наум и се пазете!