17

Ужас

преди 3 години

При нас всички мерки са само на хартия.Нищо не се спазва, нито в училищата,нито в магазините , градския транспорт.Ковид отделения в малките общински болници , лекари и апаратура са виртуални.Ситуацията вече е извън контрол, но никой не смее да каже истината, че "царят е гол"и сме тотално ****ни.

16

Анонимен

преди 3 години

по-добре нещата да са ''безконтролни'' ... в сравнение с вашия контрол.

15

До 8

преди 3 години

Ти добре ли си?В клубове можем и да не ходим,но в градския транспорт и супермаркета не може да не се ходи.Явно си от заинтересованите.

14

Бау

преди 3 години

До 13Принципно като гледам и без садистични злоби като теб можем ....

13

Сата НАТО

преди 3 години

дълбоко ме смущава като лекар, особено и по повод починалите медици--------Кои са тия починали медици, че не се сещам?

12

ДртПрч

преди 3 години

Още едно БАНско старче се е изказало по темата. Ама тя, мозъчно-съдовата болест не прощава. Яко го гони деменцията академика.1. Вече има специфично лечение. Ремдесивирът е именно такова.2. След като вирусът не създавал антитела, то значи, че и ваксината няма да създава.3. Малцина карат заразата тежко. Толкова са малко, че не си струва да се обсъждат, камо ли да се затварят заведения и да се затриват държави заради поредното грипче.

11

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО ПО-СКОРО ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ ТОЛКОВА ПО-СКОРО ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ С ДРАМАТА КОВИД!БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА МИНЕ БЕЗ 5% ОТ НАЙ-БОЛНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Да де,ама вожда каза,че няма да се затягат мерките и няма да се затварят клубовете.Какво му дреме за лекарите,1500 от които също са заразени,а колко са починалите никой не казва.Само за последните два дни са двама.

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Академика да върне парите взети от Астра Зенека и да прочете малко новини! Ваксини вече има и се прилагат, както и лекарства срещу Ковид!

8

Анонимен

преди 3 години

Да, разбира се клубовете са виновни, не навалиците в супермаркети, в градския транспорт, в банки, училищата. Само клубовете и ресторантите.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя дърт демент да иде да затнвори клубовете за да не се събират там хората. Аман от клоуни бе.

6

...

преди 3 години

До Ако отменятКъв концерт ве дългокос нааркоман? Я си стой у вас. Концерт... ей ся ше ти дам един концерт на тебе.

5

Анонимен

преди 3 години

мда, и ако вземеш, че лепнеш това нещо, после ще слушаш песента "високо", от високо!

4

Бау

преди 3 години

Само яки глоби ще помогнат. Нищо друго не работи в/у ***. Може да му се обяснява 1 час, да му се дават доказателства, не - "лъжа е!".

3

Т.Шак

преди 3 години

Сухата съчка да си гледа пенсията!Значи вирусът не създавал антитела, следователно и ваксината няма да създава. Логично, нали така, др. академик?Тогава на какво разчитате с тая ваксина?Всякакви дъртофелници, Cyльо и Пyльo се изказват по медиите напоследък!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако говорим за онези клубове със салфетките - УМОЛЯВАМ ВИ, пускайте ги без маски. Нарича се "естествен подбор"...

1

Ако отменят

преди 3 години

Ако отменят концерта на Фсб ще ги убия