217

съдията

преди 3 години

Дa ce нaдявaмe,чe eднa дoживoтнa приcъдa щe ги излeкувa от COVID 19 и мисирките и професорите и политиците и СЗО!Д-р Рaйнeр Фюeлмич e члeн нa гeрмaнcкaтa икaлифoрнийcкaтa aдвoкaтcкa кoлeгия c 26-гoдишeнoпит. Oт 10 юли 2020 г. тoй e eдин oт 4-тe члeнoвeнa рaзcлeдвaщaтa кoмиcия зa k0r0nаvirus.Cъбрaнитe oт кoмиcиятa дoкaзaтeлcтвa дaвaт прaвoдa ce твърди, чe пaндeмиятa нa кoрoнaвируcвcъщнocт e прecтъплeниe cрeщу чoвeчecтвoтoи чe тя имa кoнкрeтни oргaнизaтoри, кoитo зacлужaвaтнaкaзaтeлнo нaкaзaниe в cъoтвeтcтвиe c пaрaгрaф 7oт Мeждунaрoдния нaкaзaтeлeн кoдeкc.

216

Анонимен

преди 3 години

единственно не съм съгласен с ваксините против грип и ще ви кажа защо мои близки всяка година си слагаха ваксини протов грип и всяка година боледуваха а в моето семеиство не сме си слагали ваксини и не сме боледували от грипове , ваксините са нож с две остриета , първо трябва да си здрав за да ти я сложат след което тя те заразява да добиеш имунитет но ефекта според мен е отрицателен

215

Анонимен

преди 3 години

Мангъров сви перките. Отиде да се тества.След като дни наред демонстративно отказваше да се тества, въпреки че е бил в контакт с човек с положителна проба за коронавирус, шефът на детското отделение на Инфекциозната болница в София Атанас Мангъров все пак ще спази законовите изисквания. Ако спазваме правилата, РЗИ трябва да плати теста, каза шефът на детското отделение в Инфекциозна болница, цитиран от в. Сега.

214

Анонимен

преди 3 години

До Бау-"Само яки глоби ще помогнат. Нищо друго не работи в/у ***." кой тоз бе...

213

Опасен Вирус

преди 3 години

Домашен Арест за плебса! Да не излиза!Много е опасно!

212

Ужас

преди 3 години

Помня грозната гледка как народа се радваше на лафа "Да не излиза!"А от ГЕРБ протриваха доволно ръце и се радваха, че простия народ ги слуша и им се радва.БЛЯКС!

211

Zyl Ezyk

преди 3 години

Затворете плебса. Затворете го пак!Да не излиза!

210

Zyl Ezyk

преди 3 години

До Анонимен Не. Карам тротинетка за няколко хиляди лева. Вдига 60км/ч

209

qmsi lainata

преди 3 години

Аз повече се притеснявам от гъбичките, които някои хора си носят, без да усещат, че имат проблем.

208

Анонимен

преди 3 години

До Zyl EzykКакво си карал. Трабнанта си?

207

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора в България смятат че ако са в магазин и имат маска на устата няма защо да спазват дистанция но това не е така.Дистанцията е много по важна от маската освен че не струва пари нито усилие само малко повече култура какво му коства на човек да спазва дистанция, нищо. Няма да те обслужат по бързо на касите ако се буташ защото предишния човек трябва да бъде обслужен така или иначе.

206

Zyl Ezyk

преди 3 години

МОЛЯ СЕ ПАК ДА ЗАТВОРЯТ ПЛЕБСА!Нямате представа колко е спокойна София, като ви няма. Беше рай!Карах си всеки ден! Тихо, спокойно! Не беше страшно изобщо.Целия град го ползвахме 500 - 1000 човека. НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ!ЗАТВОРЕТЕ ГИ ПАК! МОЛЯ ВИ!

205

Анонимен

преди 3 години

Голямо напъване. Вярвайте ни, ама вярвайте ни, ама много ни вярвайте, че има вирус.ОК, вярваме ви. И какво?Пак ще си правя каквото си искам и няма да нося маска.

204

Анонимен

преди 3 години

Те с такива където не се плашат и не вярват са пълни болниците! Не само от коронавируса!

203

Анонимен

преди 3 години

Епидемията отдавна е без контрол. Още от лятото. Откриват се и едва 1/3 от заразените.

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен дето повдигаш въпроса за шкембелиите ми надявам се вируса от най фрапантните случаи да ни отърве защото с това надебеляване се стигна до това потресаващо затъпяване а на дебелите не им пука тях никой не смее да глоби не носят маска защото вървят и ядат непрекаснато отврат някаква е това.

201

Анонимен

преди 3 години

До 221... аз вярвам на лекари!!!--------------Честито.

200

София Град

преди 3 години

Затворете преди всичко клубове и фитнес зали Познат се за ази именно в фитнес зала .

199

Анонимен

преди 3 години

Освен някаква защита за околните,маските дават и надежда!!! Не забравяйте! Някои търсят врачки и извънземни,аз вярвам на лекари!!!

198

Хмм...

преди 3 години

Виждали ли сте някой някъде да е бил болен от това нещо?Ако се абстрахираме от медийните канали за информация?