24

мак

преди 3 години

Ще му дадат минимална предвиждана от закона и може да излезе по-рано, като се има предвид коя е майка му и че е лежал в ареста. За "добро поведение" също ще получи бонус. Ако признае, пак + за него (ако това с признаване още важи). Общо взето, няма да лежи дълго и ще си живее скапания си живот след излизане. Не ми се мисли, че може и условна да получи.

23

komitataда

преди 3 години

Иванчева искаха за подкуп 20 години а з а убийство 15 г. сиреч след 7 години е навън

22

защо

преди 3 години

в НС искат отчет на независимата ПРОКУРАТУРА, а не искат отчет на НЕЗАВИСИМИЯТ СЪД,да излезе Лозан Панов,да обясни,как в СЪДЕБНАТА ПАЛАТА се сне клип с ЛЕКИ ЖЕНИ,НАРКОТИЦИ, ПИЩОВИ,как един УБИЕЦ беше освободен 6 години по рана от затвора,как няма един от новите големи богаташи не лежи в затворо,как скоро осъдиха Р.Овч- с доказано престъпление УСЛОВНО и мнооооооого ДРУГИ. Крайно време е да се отворят банковите сметки на някои съдии.

21

Анонимен

преди 3 години

А съучастниците на убиеца, които избягаха от местопрестъплението без да окажат съдействие на жертвата, като и за лъжесвидетелство и укриване на веществени доказателства, няма ли да има присъди !?

20

Анонимен

преди 3 години

Тези прогнози ги знаем. Осъждат го на 15 години, лежи 3 и то пускат.

19

шоп

преди 3 години

До Хахапа тя Веска умре!

18

Анонимен

преди 3 години

Убитият Милен Цветков беше неудобен на сегашната власт. Затова тя няма интерес убиецът да получи подобаващо наказание. Неслучайно ивангешевци предявиха обвинение за предумишлено убийство. За да обвинят съдиите в прекалено мека присъда. И

17

Анонимен

преди 3 години

А убийците на Милен Цветков къде са?

16

Анонимен

преди 3 години

Ще го измъкнат пак маминото наркоманче.Поне колкото и да лежи в затвора да му покажат що е мъжка любов.И после да се довърши сам със наркотиците.

15

Анонимен

преди 3 години

Този подценява възможностите на кадиите на Панов и Черепа !Убиецът нъ Милен Цветков вай-много да получи акт за опит да премине с взлом на червен светофар, при което е бил възпрепятстван от друго МПС !

14

Дали?

преди 3 години

Убитият Милен Цветков беше неудобен на сегашната власт. Затова тя няма интерес убиецът да получи подобаващо наказание. Неслучайно ивангешевци предявиха обвинение за предумишлено убийство. При обстоятелствата довели до тежкото престъпление, отнело живота на Милен Цветков, едно от най-трудните неща е да се докаже, че деянието е умишлено. Когато съдът приеме, че няма доказателства за такъв умисъл, дали няма да му се наложи да издаде много по-лека присъда, отколкото за убийство по непредпазливост?

13

Хаха

преди 3 години

Ще лежи, ама в Дубай, или в Кейптаун до Веска Меджидиева

12

Анонимен

преди 3 години

малко е....

11

:)

преди 3 години

Син на гербаджия, приятелче на синчето на топ бандита Лъчо Мозъка. Бас хващам, че повече от 2 години условно няма да получи. Поне, ако ГЕРБ са на власт.

10

Бау

преди 3 години

Не мисля, че ще го пуснат бързо. Все пак не уби случаен човек. Това не се забравя. Медиите ще следят.

9

Анонимен

преди 3 години

Ще постои 2-3, докато се забрави, и ще го пуснат. Стар трик.

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя с тая присъда ще се радва да работи дори като хлебар.

7

Джо

преди 3 години

Съмнявам се това да стресне останалите джигити. Всеки ден нова простотия на пътя, а дебелаците от КАТ жмат и просят по 20 лв...

6

Анонимен

преди 3 години

15 години присъда, лек режим, добро поведение, малко кинти където трябва и е навън до 5 години, за да убива пак.

5

До 2

преди 3 години

За да го пуснат от затвора първо трябва да го вкарат там, а както знаем има различни начини това да не стане.