44

Richtig

преди 3 години

Тромавата съдебна система не може да реши ЕЛЕМЕНТАРЕН казус. Голямо мислене за нещо, което си е описано законово, а по случая на лице са както множество видео материали, така и множество свидетели, така и документация, медицински изследвания.Толкова ли е трудно да сметнат 2 и 2? Ми ако наистина стане някакъв сериозен правен казус, тези прависти какво ще правят?

43

Анонимен

преди 3 години

Кристиан ще е Мис Пролет 2021 в Централния софийски затвор

42

Анонимен

преди 3 години

А дано, ама надали.

41

Винету

преди 3 години

Прогноза: Убиецът на Милен Цветков в затвора поне 15 години------------Още на първата година и шъ съ превърне в "Лейди бой"!

40

До шоп от хаха

преди 3 години

Е па отде да знам, брато. Нали като крадяха се мислеха за безсмъртни. Па тоя ако не до Веска, поне до имението й ще е. Мама нали има крадени пари, ще го уреди момчнцето.

39

Анонимен

преди 3 години

И какво като лежи 15 г. Милен няма да се върне, както и хилядите почернени семейства. Защо ли? Защото няма превенция на малките нарушения, както този водач, така и много други системно нарушаване правилата и нищо, но когато стане голямата традиция големи присъди, голямо чудо. Е какъв е смисъла?

38

Някой

преди 3 години

А дано , ама надали !

37

ffffffffff

преди 3 години

Тоя дето ще лежи в затвора е само евтин изпълнител, сигурно спинозен и не му остава много живот и не му пука и да лежи в затвора. Или наркоман и му е все тая, важното да е на топло.Има и възкресения на които пречат, мръсните евврреи да се правят на бугоизбрани, но много пречат и е много трудно, най вече с басов доплер и малко и требъл така руснаците са безсмъртни.

36

Бесило

преди 3 години

15 години са малко за това ***.

35

Сата НАТО

преди 3 години

Това е поръчково убийство на неудобен за властта журналист.Убийство, организирано от службите и прикривано от Главния прокурор.

34

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Ще се намери добър чичко съдия, който ще бъде "стимулиран" с 20 хил. лева, плюс разни негови червени партийни другари ще му подскажат, че бабата на наркомана се е е-бала с Пеко Таков /следователно всичко което е излязло от вагината и е "благсловено" от Парията/. Наркоманчето ще "лежи" 3-4 годинки в някое общежитие /половината време ще е в отпуск за "добро поведение, а другата половина ще "работи във фирмата на майка си.

33

Анонимен

преди 3 години

За мен дрогиран зад волана = потенциален предумишлен убиец. Случи се непоправимото и нищо няма да върне Милен, нито ще утеши мъката на близките му и обществото. Как се отглежда дете, как става зрял човек, как става успешен и в миг заминава в небитието? Според вас 15 години затвор достатъчно ли са и кое гарантира, че за добро поведение няма да станат например 7? И нещо друго - пътниците в тази кола и родителите на хайманата не носят ли някаква отговорност? А КАТ и др. службици спят ли през деня?

32

Аз

преди 3 години

Дрън, дрън, в тази *** не слушайте какво се говори и пише, гледайте какво се случва, след 2,3 ще е навън, просто в момента се наддава и се търси точния съдия,който ще го пусне. Примери искате ли?

31

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

НЯМА ПОНЕ 15 ГОДИНИ ? ДО ЖИВОТ ЗА ТОЯ *** ,НАРКОМАН СКАПАН ,

30

Сата НАТО

преди 3 години

Това е поръчково убийство на неудобен за властта журналист. Убийство, организирано от службите и прикривано от Главния прокурор.

29

Сата НАТО

преди 3 години

Употребата на наркотици е абсолютно недоказуема в съда. А прогнози за съдебно решение по незапочнал съдебен процес може да прави само абсолютен мало умник или платен дезинформатор.

28

Анонимен

преди 3 години

САЩ има едни от най-тежките закони в света, а престъпленията там са едни от най-високите на глава от населението. В Русия е същото, а престъпленията може би са дори повече, там официалнна статистика, която да е вярна. В Китай пък има много повече престъпления от държавата спрямо човека, но на хартия престъпления почти не съществуват. Лекенцата ще продължат да шофират пияни и надрусани и това няма да се промени, възпитанието у дома е най-важното, па на тоа му дайте и 200 години ако щете.

27

ами

преди 3 години

Правилно предвиждат,присъдата ще е 15,но има мааалка подробност липсва в средата една запетайчица,мъничка такава 1,5

26

Анонимен

преди 3 години

Ще му се размине. В най-лошия случай ще му дадат две-три години условна.

25

Влади

преди 3 години

Бе, то хубаво, ама ако пострадалият не беше известен и не се беше вдигнал шум? Две години условно. В нашия независим съд е така...