64

Анонимен

преди 3 години

За добро поведение и като се дадат пари там където трябва щеизлежи 5-7години.И друго от затвор се излиза от гроба НЕ.Запомнете го това.

63

Минчу Празников пита

преди 3 години

Прогнозата е мъглива като времето и също толкова неточна ... а колко РЕАЛНО ще лежи ?п.с. И не приказвате ли сега , каквото народа ика да чуе за да утихне "бурята" и после да си приключите делото тихичко ?

62

АнонимеН

преди 3 години

МОЖЕШЕ ДА ЛИКВИДИРА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ИЛИ БЛИЗКИТЕ НИНО МИЛЕН ЦВЕТКОВ ГО ОТНЕСЕ

61

Анонимен

преди 3 години

А поръчителите на това показно убийство някой търси ли ги въобще или спусната забрана от най-високо ниво?

60

до 60

преди 3 години

Съгласен съм , затова предлагам от сега натам само максимални присъди без право на обжалване. Ако е глоба да е максималната и така нататък ... Затова тези дето грешат да се наказват съгласно закона и без вратични . А относно другия казус в твоя коментар .... да наистина живота на един "известен" човек не е по-важен от този на неизвестния ...Дано да видим в най-близко бъдеще реформи в съдебната система. А за келемето 15 години поне дори трябва да е повече за да срестне другите..Стига либералщина.

59

до 59

преди 3 години

до 59 абе защо дрънкаш глупости със скъсана аорта и да го местиш и не са минути животкелешчето дано да разбере в затвора , колко са преходни колите жените и да се научи да цени другите

58

Иванов

преди 3 години

До до 46Не си добре с главата.

57

Ангел

преди 3 години

Момчето не е убило Милен Цветков умишлено. Нека да бъде наказано най-сурово за това престъпление НО не е справедливо да му се преписват по тежки обвинения. Ако бяхте убити вие, аз или вашите деца случая щеше да мине по каналния ред и виновния щеше да получи до 6 г. затвор . Колкото предвижда НК за това престъпление. С КАКВО ЖИВОТА НА ЕДИН ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК Е ПО СКЪП ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ !!! Това не е нормално и не трябва да се толерира

56

Анонимен

преди 3 години

"Казусът далеч не е елементарен. Ако не се бяха намесили сеирджиите, които извадиха Милен от колата му като чувал с картофи, погазвайки елементарни правила, които ги знаят децата в детската градина, и го отрепаха на място, щеше да е елементарен. Има ги материалите по делото, то е публично заради високия си обществен интерес, прочети малко. Това доста бави делото."Професоре, аутопсията показва разкъсване на 2 места на аортата. Хирурзи казват, че и да е имало операционна на кръстовището, все тая

55

kopelenceto

преди 3 години

...ako vaobshte pomirishe kilia ...shte e savsem za malko !!! Znaete za kakvo govoria !

54

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, вече ми писна да чета за Цветков. Ежедневно у нас на пътя намират смъртта си по няколко души. Първи сме в ЕС по тази черна статистика. Двама нарушители на карнтината се помпляха на празния път. Ганьовска история. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Да са спазвали карантината и двамата. Да им е за урок. И не се пенете много из коментарите, дори да видите на живо убиеца, ще мълчите като мишки. Вие увеличение на заплатите си не смеете да поискате, седнали правосъдие да раздават.

53

Анонимен

преди 3 години

Убиецът на Цветков 15 години трудно би получил, защото ще се спроразумее с прокуратурата. Максимум 10 години споразумение (дори може да е в рамките на 6-8), от които ще излежи не повече от 5, защото ще учи и работи. Да не говорим, че след 3 ще го пуснат, защото такива хора в затвора няма- ще е звездата там. Завършил 91 НЕГ, ще ръководи сума кръжоци и курсове- закон е при такива случаи. И стига вече с тоя плоскоземец и антиваксър Цветков, всеки ден умират по няколко души на пътя!

52

Анонимен

преди 3 години

до кога европейски субсидии ще се раздават на хора с джипове за по 2-300 хил? толкова ли са нуждаещи се от 200 хил пари на данъкоплатци, след като могат да се возят в джип ауди? джипа на гнусния смърдящ български чалгаджия не е за бинеса му а за да мачка хора! гнусни български връзкари

51

Пиян - залян

преди 3 години

Ставийски пиян залян уби един и направи инвалид за цял живот още един и да не би да е в пандиза ? С този олигархичен синковец ще е същото , защото каскета вече е пълен с евра !

50

Агент Гибс

преди 3 години

Колкото лежа Ставийски , толкова ще лежи и това мутренско *** !

49

Анонимен

преди 3 години

3 години условно и продължаваме напред

48

мхм

преди 3 години

15 години ще му дадат, докато хората забравят. После ще го пуснат за добро поведение

47

Сус бе! РРРР!

преди 3 години

Отчита ли се факта, че още около 6 човека бяха пряко застрашени, разминавайки се на милиметри от смъртта си?

46

САМО ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

преди 3 години

Другото момче в колата не е ли сина на Лъчо Мозъка от ГЕРБ?Наркоманчета гадни.

45

Аман!

преди 3 години

Мислел се е за мафиот и много голям тарикат, на който никой не може да каже нищо. В България има широкоприето разбиране, че ако имаш повече от 80 лв в джоба, ставаш недосегаем и можеш да правиш абсолютно всичко, за което си помечтаеш. Всичко това, до деня в който правиш някаква ей такава мизерия. Убийството на господин Милен Цветков е огромно черно петно за България. Господин Цветков беше един от НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ журналисти у нас, който не беше г*золизач, мисиркa или подл*га.