25

анаЛизатор

преди 3 години

Въстания с мъже,които скубят веждите и епилират краката си не се прави!!!По скоро ми намирисва на ГЕЙ ПАРАДИ!!!!И лека полека таз ГМО Лумпениада логично приключва в жалка Клоунада.Метежът умря и страх Отровното трио скова,защото Черепа за рапорт ги чакат в Дубай и отчет на яйцата безкрай.....

24

Анонимен

преди 3 години

Тази дори не си е писала дисертацията,а и я дадоха готова

23

Тулупчо Тулупов до13

преди 3 години

Галопиращата глупост ни обрисува мрачната клиничнакартина на протестърите,които в самоубийствен режим,изгубили ума си в ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО и намразили ритуално всичко българско и родно,оплюват и обругават държавата и народа си пред Брюкселските ЛГБТ чиновници,винаги и навсякъде преди,сега и за в бъдеще.

22

Анонимен

преди 3 години

Професорката с купената титла

21

Шопо

преди 3 години

Тая ли е професор???!!! Е...и професора!!!

20

Тулупчо Тулупов до13

преди 3 години

Лудостта се разлива в триъгълника на властта.Протестърската урина щедро се лее в Орловия град.Лумпенизирана градска периферия с леви уклони от анонимни ботове се вихри в луд несвяст в интернет пространството. Морални присъди пристигат от върховете на тъй наречената градска ***"ЕнтелЕгЕнцИЯ".

19

Тулупчо Тулупов до13

преди 3 години

Парализираща улична пропаганда,мазохизъм,умопомрачен либерализъм,улично насилие и унизителни изяви на яйчена революция от катунари и *** водени от Шведската тройка на ЯнБибиян.ОТРОВНА тирания в името на либерализЪма и катунарска олигофрения блокира улици и площади три месеца.Простотията се трансформира в претенция.

18

Тулупчо Тулупов

преди 3 години

Индоктринирани и зомбирани тълпи ходят на адреси и превъзпитават враговете на "прогресивното"Отровно трио и компания.Улична цензура,индоктринация и идиотокрация се вихри пред БНТ по време на предаването"Панорама".

17

Свастика

преди 3 години

Печели члена на члена. И пак е загуба на загубата.

16

Да бе!

преди 3 години

При Новия световен ред няма да има протести, защото няма да има комунисти, нито примитивна Рус.

15

Член

преди 3 години

Печели структурута на герб .

14

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Ууу-ДОЛУуу... мафия,корупция,олигархия,съдебна система,правосъдие,тикви,каскети...и всеки на паветата разцъква последен модел смартфоун,не ходят на работа,пречат на останалите граждани и т.н. да не изброявам яйчените им простотии.При Виденов протестирахме срещу"нямането,за да си докараме"имане".Вие днес проституирате срещу имането,за да ни натресете нямане.Е няма как да стане.как си го представяте вие - още по-големите ***, дето пък без НИКАКВО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО се опитвате да бутнета кабинет на милион и половина българи(ГЕРБ+ОП)-остава загадка.Загадка е,какво се случва в празните ви

13

мак

преди 3 години

Губят протестиращите. На шайката не й дреме за нищо, купуват гласове и спокойствие всеки ден, на принципа - кой кого ще прецака, кой е по-издръжлив. Едните са по площадите, другите в джипки и лимузини. Хората се умориха, или им писна, или загубиха надежда, че ще постигнат каквото искат. И такива като оцеляла по чудо мъченица от нс или баце ще властват вечно.

12

Анонимен

преди 3 години

Спечелиха кряскащите по площада.Лу мпе ни те по 50 лева ,триото много повече.Загуби В.Б ,няколко милиона ,но това едва ли е проблем за него.

11

Анонимен

преди 3 години

Щяхме да станем единствената държава в света финансирала териториалнаекспанзия с европейски пари предназначени за инфраструктура, балканскиягений обаче се провали.

10

Тулупчо Тулупов

преди 3 години

ПО-ПРОСТАШКИ протести с толкова долнопробни участници НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ!Отровни ВЪШКАРИ,***,пияници,наркомани,това е шлаката,БОКЛУКАнасъбран за да си демонстрира дебилността си, ПФУууу!ГАДОСТ.

9

Анонимен

преди 3 години

БКП1, демек БСП! Да се надяваме че БКП изцяло ще се срине възможно най бързо! Търсете алтернатива!

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Времето на едноличните...диктатори,нашенски...вариант,отдавна е...отминало.Ако ще да го...връщаме е по-добре царя на...власт,а не...ала Боко Тиквата.

7

за 5

преди 3 години

До До 3и на Бойко му се реве хаха

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако свали...очилата,току виж,се...ориентирала.