45

Анонимен

преди 3 години

А бе тази ... (хайде да не обиждам едни много полезни домашни птици) докога ще я пускате да дрънка глупости? Аман от всякакви "професори" по измислени науки "политология", "социална антропология" и още някаква "...логия". Я им връчете по една лопата или мотика за да има малко полза от тях!

44

Анонимен

преди 3 години

спечелиха продавачите на знаменцане видях нещо да издават касови бележки

43

Анонимен

преди 3 години

До Съвременник 42"Протестът и така нареченото ,,въстание" не са всенародни а софийски!"Изобщо НЕ е "софийски"! Софиянци най-много да се поразходят до центъра, погледат малко сеира отстрани и се разотиват, а останалите лум...и или са "столичани в повече", или са *** агитки, докарани с автобуси от Варна - Копейковци, Видин - БОЕЦ-те на Гошо ***, и по 1 - 2 автобуса от Русе, Ямбол и Хасково.Софиянци на протеста НЯМА!

42

Анонимен

преди 3 години

"Въстанието" не е никакво въстание, а пошъл Бабикянски хепънинг, подкрепян от изпортени политически трупове, Фигуранта и неговия проток Черепа. Най-голямото му "постижение"е, че успя да убеди Народа, че ГЕРБ си остава най-отговорната политическа сила в България, въпреки ерозията на десетгодишното й управление !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

41

плат ена

преди 3 години

Антошка Ку кошка.

40

Анонимен

преди 3 години

Дааа, за половин милион /много или малко са е друг въпрос/ тази женица си плю на физиономията!

39

Анонимен

преди 3 години

Тони, прочети, какво мислят за теб хората и *** се удави!

38

Анонимен

преди 3 години

40Анонименпреди 5 часа 3 10Гербавата твар мре. С мъки и хленчене, но мре.#############'Теб от Карлуково ли те изтърваха!?Бегом обратно ,че ще умреш от глад,какъвто си неудачник.

37

Iozeff

преди 3 години

Тази обича да целува ръчички!Много е зле горката! С *** са на едно ниво!

36

Съвременник

преди 3 години

Протестът и така нареченото ,,въстание" не са всенародни а софийски! Не го ли разбраха само тези които не искат да го разберат! Всенародни бяха протестите и митингите през 90та и 97ма! .....Каква е каузата на тези млади ,задоволени и свободни млади хора,какво точно искат???За ,,триото",Мая,Хр.Иванов ,Боец и Възраждане е ясно-те искат ,,кокъл"

35

ХА ХА ХА

преди 3 години

*** спечели вота в НС

34

Анонимен

преди 3 години

Тулупа не подава оставка, защото мислел за България;За усвояването на еврофондовете.Тулупчетата ГО благославят, защото им бил подсигурил 30 млрд. лв. :)ТА!"До 15 октомври правителствата на държавите в ЕС трябваше да бъдат готови със своите проекти за милиардите по спасителната програма за икономиките в Съюза, независимо от забавянето на одобрението от ЕП и ратификацията от местните парламенти."До крайния срок България нямала НИТО 1 ГОТОВ ПРОЕКТ.Само София била В ГОТОВНОСТ да предложи проект за разширяване на метрото.За сравнение: Италия разработила проекти за 660 млрд.

33

Неориентирана

преди 3 години

Тази не я показвайте тя се запъхтява и говори, каквото са и наредили.

32

Анонимен

преди 3 години

Гербавата твар мре. С мъки и хленчене, но мре.

31

сериозно мислим

преди 3 години

да направим нова партия, на всеки който гласува ще обещаем да стане милионер и да има моделки мацки за гаджета а на жените ММА бойци за любовницида видим нема ли спечелм в чалгарияааа и по едно ферари ще обещаем

30

  нормално е

преди 3 години

не само в БГ е така, навсякъде има подобни неща в САЩ Европа и други цивилизовани места това е нормалноможе да се радвам че сме стигнали запада най-сетне

29

Анонимен

преди 3 години

Кой е дезориентиран, краво. Хората искат евро, еврозона и ЕС, *** на Черепа и Радев да го дуат.

28

Анонимен

преди 3 години

Партията на безпартийните на младия премиер с харема ако не се създаде не гласувайте за никой от тия дето са сега

27

Тулупчо Тулупов до13

преди 3 години

Черни сили,подземни сили ,там/ вБулгаристан/ за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее Баце с ОСТАВКА...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНИ!

26

МотоДЕВИЗнаНовото ОФ

преди 3 години

НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Извод:С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда /МВР и НСО/