45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43"Кой ви би през ръцете ,да пращате писмо за още летящ метал?"ПреЦедента бил казал, че ВВС имали ужда от 16 изтребителя.Верно ли?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41"Не просто те попитах как си представяш развитието на подобна битка?"Вие само с фантазии работите, по това се познава нивото.Между другото, ние си купуваме самолети за да охраняваме въздушното си пространство, а не да нападаме някого. Явно червените уш*нки още не сте го осъзнали това.За сравненията ти казах да не се напъваш: не ти се удават.

43

Анонимен

преди 3 години

Кой ви би през ръцете ,да пращатеписмо за още летящ метал.Като ходи украварско,нещо много възелин,щото(е как),преди това си бил изпратил писмо.Значи тази втора проба от настъпенатам,оtyka е платена.Търси се начин,най-омекотено да научи плебса.Това е номер на банкянския янки.Той е казал : Хау!Индианци сър.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Само не става ясно , защо други страни ги купуват на по-ниски цени , защо ги платихме накуп , защо като е толкова добър тази разновидност на самолета , други си купуват по-висок клас такъв - ф35 .Словакия дава около 800 млн .долара за 14 самолета "Говориш откровени лъжи: сделката на Словакия е за 1.6 милиарда долара. Можеш да го провериш с две кликвания на мишката и цената е същата като за нашите.За ф-35 нямаме шанс, защото сме пропити от руска агентура.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Не просто те попитах как си представяш развитието на подобна битка?Ти започна да ми обясняваш за Русия каква *** била и как нямали оръжия.Единственото което казвам е че да се дърпат кредити за да се купят безмислени самолети силно напомня действията на някой ром който дърпа бърз кредит за да си купи бмв 7 серия при положение че живее в колиба.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Тогава не ми агитирай срещу ГЕРБ, когато нямаш идея кой конкретно и как да го направи и си говориш общи приказки. Дори да си толкова наивен, да си мислиш, че така стават нещата (не вярвам), това не променя реалността. Отиде ли си ГЕРБ, трябва някой от наличните политически играчи да заеме мястото му, тъй че ти реално агитираш за някой от тях и тъй като всичките играят с БСП реално агитираш за БСП.

39

Анонимен

преди 3 години

Този дебелак много взе да харчи

38

Българин

преди 3 години

Петоколонниците на Москва нещо са се разпищолили!

37

Анонимен

преди 3 години

Само не става ясно , защо други страни ги купуват на по-ниски цени , защо ги платихме накуп , защо като е толкова добър тази разновидност на самолета , други си купуват по-висок клас такъв - ф35 . Словакия дава около 800 млн .долара за 14 самолета и поддръжката им , а ние 1.2 млрд за 8 самолетаИ сме трети списъка след Бахрейн и Словакия , кой знае кога ще ги получим Никой от пуделите на САЩ - Христо Иванов , Гербавия Боец не задават въпроси . Знаят само - русия , тръбата - бля , бля , бля

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Пак започваме с приказките на децата от пред блока: " а пък "наш'те като вземат и ще разбият ваш'те".Или вие никога не сте пораствали на акъл оттогава?

35

Анонимен

преди 3 години

Много добре си спомням думите на Бойко и Каракаанов:Цената н самолетите е висока понеже инфраструктурата, технологиите и т. н. не е несъвместима с тях. Ако после поръчваме деуги ще са много по-евтини.

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой бг политик не обичам, защото никой от тях не е достоен за това. Всички партии и пратийки в момента са метастази на БКП, включително любимите ти герберасти. Качествени, кадърни и ценностни хора в политиката не влизат така или иначе, така че поначало е доста трудно да харесаш който и да било. Трябва млади и адекватни хора да влязат, дори и да са крадливи. Защото иначе БКП и техните наследници/протежета ще продължават да ни управляват неограничено време чрез субекти като баце ти.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Веднага ще ти кажа. 2 броя рсм-56 с по 10 бр.(ннябг). И Бг спира да го има.

32

Анонимен

преди 3 години

*** войвода,запри се малко.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29"Попилеем" "Срутим" НАТО е отбранителен блок. А за останалото: НАТО действа съвместно: ние с 16 Ф-16, Словакия с 14, Гърция има няма 200, Турците незнам колко стотин са, Полша е с няколко десетки Ф-35 на опашката и т.н.: кажи сега за Русия, Сърбия и пр. кочини.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28"ХАхаххаха, руски ***, Путин, рубладжии. Леле, вие гербаджиите сте страшно глупави наистина. Хората мразят баце и шкембетата около него, защото са бандити. Как точно мразейки едни бандити те прави русофил? Моля, човешки отпадъци, обяснете ми тая мистериозна логика."Всичко щеше да е наред, ако след като кажехте "мразя Баце" кажехте, харесвам едикакво си, така че да ви повярваме, че не е само защото тайно обичате БСП.Та кажи, ти кой политически субект искаш/обичаш.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Можеш ли да ми кажеш срещу коя държава 8 или 16 броя отбтези самолети ще извършат успешна защита?Русия? хихих,Турция?Сърбия? Кои точно от тия ще срутим и попилеем с 10 броя ф16 ако въобще имат право да излетят (поразгледай натовските ангажименти)

28

Анонимен

преди 3 години

ХАхаххаха, руски ***, Путин, рубладжии. Леле, вие гербаджиите сте страшно глупави наистина. Хората мразят баце и шкембетата около него, защото са бандити. Как точно мразейки едни бандити те прави русофил? Моля, човешки отпадъци, обяснете ми тая мистериозна логика. Що се отнася до тъпите щайги, ясно е, че баце ви ги купува само за да угоди на господарите си зад океана. В криза сме, а народа живее в мизерия - има далеч по важни разходи от това да се навеждаме на американците.

27

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да ме убеди, че човечеството е поумняло, докато се доказва чрез убийства. В пряк и в преносен смисъл, в личен и в обществен.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Самолети за охрана на въздушното пространство ни трябват и то СПЕШНО. Толкова спешно, че се чудим как да закърпим мизерния ресурс на руските кошници които имаме, а руснаците "услужливо" нарочно го изразходват, като постоянно облитат границите на въздушното ни пространство. Добро напомняне за "братушките".За останалото не си напъвай главицата. Сравненията не ти се удават.