65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Слабичко колега, слабичкоооо.Всеки ден едни и същи разгромени опорки.

64

Анонимен

преди 3 години

Решението на НС ги спасява от затвора.Безнаказано след това си харчат и вземат проценти.

63

Анонимен

преди 3 години

навремето Русия ни даваше изтребители срещу консерви, сега теглиме милиарди дългове да платим за 16 компромисни изтребителя. До 1990-та година имахме над 200 самолета в авиацията. Сега имаме 7-8 - всичките са руски Миг 25, Миг 29. Всички бойни хеликоптери са 5-6. Пак руски Ми24, Ми 17, Ми 8.

62

Анонимен

преди 3 години

Като става въпрос за Милиарди всички пеят в един глас ! тея самолети са като на гол тумбаккк чивте пищови .

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Завършиха магистралата до морето. Завършиха метрото. Вдигнаха БВП. Влязохме в предварителната фаза за европейската парична зона и пр и пр.

60

Анонимен

преди 3 години

а Народа се изправя на ........ дедовия ? лакомияяята ще затрие България

59

>

преди 3 години

... по нищо не става ясно, че само предаваш информацията от някой друг. Така поемаш цялата отговорност за достоверността на казаното.А най-интересното е, че все още не съм чул, ти провери ли информацията и ако да, какво установи?

58

>

преди 3 години

До Анонимен 58"Нали данните ги взимам от сайт , за който няма инфо да борави с фалшиви новини , или да създава такива. Мое мнение ще е, ако си ги интерпретирам данни или информация , както си намеря за добре"От единствения случай в който съм чул за този сайт (сегашния) мога да кажа с абсолютна сигурност, че този сайт "разпространява фалшива информация", тъй че тази преценка е очевидно невярна и това си е твоя преценка, за която ти сам носиш отговорност. Твое мнение е, защто ....

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54 Нали данните ги взимам от сайт , за който няма инфо да борави с фалшиви новини , или да създава такива Мое мнение ще е, ако си ги интерпретирам данни или информация , както си намеря за добре

56

Сивата къща

преди 3 години

Ще се заработват копейки днес...

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 тоест от ГЕРБ , по-добро няма нищо ?някакви примери , какво са направили чак толкова , че да са толкова добри Поне един пример , че са направили нещо , което друг не би могъл да го направи Външна политика ли , вътрешна ли , икономика ли ,здравепазване ли , какво ли ?Само един пример , че са по-добри от другите , имаш ли ?

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53"това е от сайтът на радосвет радев , или поне преди беше негов . От август 2019-та . Ако е подадена некоректна информация не съм виновен"Абсолютно виновен си, тъй като ти отговаряш за информацията която пишеш, а не Радосвет Радев. Това е твоето мнение. Иначе трябваше да напишеш : "според сайта на Радосвет Радев, сделката е за едиколко си".

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42 "И Словакия купува от САЩ изтребителиF16блок 70, но значително по-евтино от България. За по-малко от 800 млн. долараСловакия ще придобие 14 самолета, заедно с поддръжката им."-----това е от сайтът на радосвет радев , или поне преди беше негов . От август 2019-та . Ако е подадена некоректна информация не съм виновен

52

ПЕНКО

преди 3 години

ДВЕ УСТАНОВКИ " С -500 " СА НИ ДОСТАТЪЧНИ ЗА ОТБРАНА ... АМА НЕ СЪВПАДАЛИ С НАТЮ .... - АМИ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ -КАТО СИ СЪВПАДАТ -"КЕЛ ФАЙДА "????? ДА ИСТРЕБИТЕЛИ НА ДЕЖУРСТВО СА НУЖНИ -ЗА ДА ПРЕДУПРЕЩАВАТ СГРЕШИЛИТЕ ,НО НАШИТЕ ИЗСТРЕБИТЕЛИ СА 1 КЪМ 50 СРЕЩУ ГРАНИЧЕЩИТЕ С БЪЛГАРИЯ !!! ПОМНИТЕ ЛИ РАКЕТИТЕ СС-23 - ДЪРЖАЛИ ТУРЦИЯ В "ШАХ" ... АМЕРИКАНОИДИТЕ ГИ УНИЩОЖИХА !!!

51

Анонимен

преди 3 години

Спрете с тези комисионни договори! Сега не е времето за хвърчила! Да, разбираме, че без комисионните, вмро няма да могат да си купят ромски гласове, но както е тръгнало, с масовото гласуване няма да може да се справите! Помагайте на фирмите за да има кой да плаща заемите! Нешастни крадливи упрсвляващи още някой друг месец!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"Според теб ГЕРБ не трябва да си ходят. И що така?"Щото преди да събориш нещо трябва да си построил нещо по-добро или поне да знаеш как ще стане. Затова.

49

Летец-пилот от ВВС

преди 3 години

Честит празник, колеги ! F-16 е базисен самолет пуснат на въоражение през 1969 г.От тогава до сега той е подобряван девет пъти, като всеки път се оборудва с най модерната технология за момента.Той е доказан в реалните битки боец, а това което ние договорихме отговаря в пълна степен на потребностите на страната ни в момента.Да, има и по-нов базисен саморет ( F-35), който влезе на въоражение преди няколко години, но той струва ДЕСЕТ пъти повече от F-16.Това е !Другото са празни приказки !

48

Изостанал

преди 3 години

новата авиация мече е безпилотна - с дронове. България пак се хвана за опашката.

47

дядомраз

преди 3 години

Ако наистина военните ни експерти вземаха решенията,а не политиците за тези милиарди щяхме да си вземем стотици дронове и да сме по-силни.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Според теб ГЕРБ не трябва да си ходят ?И що така ?