10

hahah

преди 3 години

Няма табели, маркировка, мантинели, пътища...а ве какво става? Логично е и нас да ни няма...

9

Анонимен

преди 3 години

Освен, че са невидими, са поставени и на грешни места. Предприемайки маневра изпреварване на лек автомобил, при знак изпреварването разрешено и прекъсната линия на маркировка и при вече изравнени двата автомобила, отсреща се зададе автомобил и аз с двата крака на спирачката. Извод, който си направих е, че има леко възвишение на пътя и отсрещните автомобили не са видими. От този момент нататък, на този участък от пътя не предприемам изпреварване. Знаците са подвеждащи. Пътя е Варна - Добрич!

8

АПИ

преди 3 години

Това е така, за да не се разсейват шофьорите да гледат разни знаци, а да си гледат пътя и да не паднат в някоя по-дълбока дупка по асфалта.

7

Анонимен

преди 3 години

Другите 1/3 са грешно поставени или забравени

6

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Прав си. При баща ми на село им асфалтираха улицата. На всяка козя пътека сложиха знак стоп, а път с предимство е на 3 метра един зад друг

5

печалбата

преди 3 години

Някой кораво усвоява от правенето на знаци! имахме отсечка от 7 метра с 9 знака ...сложени един зад друг за плътност. не става въпрос въобще за знаци а за усвояване. дразни факта че 1 2 3 знака на метър са ок но 5 7 9 знака на метър ...са живо гледайте си работата Аз усвоявам и имам кмет зад гърба.

4

руту

преди 3 години

Няма да е зле и да се преосмислят местата на голяма част от знаците.

3

2луп

преди 3 години

А другите 1/3 са удобно скрити зад дървета, храсти и други неща. Добра хранилка за държавата и мюлюцюнерити. Иначе 100 данъка и винетки искат герберопитеците.

2

Анонимен

преди 3 години

Силата на минку рушвета е в комбинацията палка, трънка и знак 40. Затова някои знаци изскачат от нищото.

1

1234

преди 3 години

За това пък са много и безмислени и скъпи!