45

Не извратен тип

преди 3 години

Преди години написах нещо силно като АЗ съм БСП,беше силно и Станишев го одобри,сега слушам калитовци да агетират,АЗ съм Левски а други АЗ съм България,чувствам се поласка,сега ще ви задам тон за нова песен скъпи корумпирани баццили.АЗ НЕ СЪМ КОРУМПИРАН

44

Топка не видело

преди 3 години

*** на терена и в живота.Да разбираш и играеш футбол се искат мозъчни клетки.Тея смешници да излизат на паша да пасат тревата за друго не стават.***.

43

сминдух енд чесън

преди 3 години

Вратаря на Уелс получил разтежение,по скоро му се доспа.

42

Анонимен

преди 3 години

Националният по футбол е просто поредното отражение на реалното състояние на държавата, който както ще да си го разбира. Това е държавният отбор.

41

Анонимен

преди 3 години

До Да уточним!Не бъркай шуробаджанащината с управлението на мустакатия, защото той не се различава от другия мустакат. А там ЛАБАВО НЕМА!

40

;)

преди 3 години

До Анонимен 46Недей задава политнекоректни отговори, току виж некой каскет цъфнал пред вратата ти.

39

Красен Кралев

преди 3 години

Давам по 30 кинта за екип ,БФС плащат по три и разликата си я делакаме ,правят ми ресто ,аз от това ресто пращам на Борисов и Пеевски.Корупцията може да не дава резултат на международната сцена,но във нашата си кочиа станахме милионери,Вие чакайте таланти да пробият нас паразититее

38

Да уточним!

преди 3 години

До Анонимен 42Това не СТАЛИНИЗЪМ, а обикновена ДЕМОКРАТИЧНА РЕАЛНОСТ!Сталинизма беше, когато им раздаваха ЧИНОВЕ (и съответните заплати и облаги), и затова се напъваха, ритаха и тук там печелеха!

37

Анонимен

преди 3 години

Някой от вас да е чул за повдигнати обвинения за корупция в родния футбол? При положение, че всички са наясно какво се случва и то не от вчера? Каквато прокуратурата ни, такъв и футболът- фасада. На всички ви е ясно точно откъде трябва да се започне.

36

Нормален българин

преди 3 години

Ееееех , не случихме на национален отбор по футбол и на президент - и двете са пълна скръб ! Явно ще трябва да им прекратим съществуването - носят само срам на родината !

35

Сандо

преди 3 години

Реалност, новата реалност! не е резил!

34

Коментатор

преди 3 години

И на вратата драги зрители, тази вечер ще търкаля се Михайлов Николай, личи си че е отслабнал, вече е паднал под 100 кила. Втори номер е този дългия, който не може да си напише името, номер трети е оня с вечния махмурлук, другите важни не са зрители драги, отивам да се изтропам, че турим салфетка на микрофоно за да не ви правя съпричастни със на гъзот ми симфониите.

33

Анонимен

преди 3 години

До До 13Малко сталинизъм, правда в ръководството и само тия които дават сърце и само ще си покаже. За пример давам Исландия, един от мениджърите бачка като зъболекар, единия от вратарите е кинорежисьор. Болшинството от стадионите им са закрити и до училища, защото е Исландия все пак и там 2/3ти от годината навън, НЕ. И кво стана ?! Стигнаха групи на СВЕТОВНО и сега са на път да отидат на ЕВРОПЕЙСКО. И ТОВА ДЪРЖАВА С НАСЕЛЕНИЕТО НА ВАРНА!!!!!!!!!

32

Мистър Футбол

преди 3 години

А бе, нашио вратар много е надебелел,бе ! Като му вкараа голо , он се опита да скочи , ама му тежеше гъзо и она влезна! Тоа вратар приличаше на спортния министър по дебелина ! Много се е оял, бе !

31

Анонимен

преди 3 години

Футболът като държавата . Какво повече да се каже . Търтеите да си ходят .

30

Анонимен

преди 3 години

Николай Михайлов вратар и то капитан .. и с това спирам до тук хахаха

29

сминдух енд чесън

преди 3 години

Липса на късмет ,както винаги.

28

Анонимен

преди 3 години

Можем ли да направим референдум да нямаме национален отбор за следващите поне 10 години? С мотивите че ни носят само срам и позор?Като дойде следващото поколение ще се пробваме пак.

27

Тито

преди 3 години

Ще си запалят бентлита и ще се приберат при милите миски

26

Анонимен

преди 3 години

По-лошото е, че ситуацията в БФС не изглежда да се избистря. Само разгледайте кандидатите за президент на съюза, дебатите им ме карат да потъна в земята от срам... В такива моменти нормалните хора се питат с какво се занимават държавните органи.