65

Гае ви Баня

преди 3 години

Още утре Парламента да уволни правителството, да разформирова БФС и да забрани да се играе тази проклета игра, която не е лъжица за нашите уста. Ние сме народ с увреждания

64

ПОВОД ЗА ГОРДОСТ!

преди 3 години

В България повод за гордост е да спасим дузпа или да не ни вкарат гол.

63

Антрополог

преди 3 години

До Не извратен типАко бокса и фудбола за тебе са едно не си за тука....

62

Лъвчето Сунар

преди 3 години

Лъвовеее...... това определение за националния ни отбор на фона на толкова некаддърна игра и постоянни загуби си е чиста ПОДИГРАВКА . Хахах . Не очаквам точно те да схванат обидата , щото са си УМНИЦИ, всичките .

61

Истината

преди 3 години

Тва е щото няма от Бистришките Тигри на мача.

60

Българин

преди 3 години

Резилът е нов , но в замяна на това , е пореден !

59

Анонимен

преди 3 години

До 63Пропуснал си Фигуранта !

58

Не извратен тип

преди 3 години

МНОГО Е МОДЕРНО ДА СЕ ПЛЮЯТ И ПОДИГРАВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ ЗА СМЕТКА НА КОРУПЦИЯТА И КОРУМПИРАНИТЕ КОИТО ГИ СЪЗДАВАТ,НЕ БИЛИ МЪЖЕ,НЯМАЛИ СЪРЦА,АВЕ ОСАКАТЕНИ ДУШИ,Я ВИЕ КАТО ИМАТЕ ДУШИ И СЪРЦА ИЗЛЕЗТЕ СРЕЩУ КОБРАТА ДА СЕ РАЗДАДЕТЕ,ЕДНАКВО СТЕ ПОДГОТВЕНИ СЪС НАЦИОНАЛИТЕ.РАВНОСИЛНО Е

57

Анонимен

преди 3 години

До 64 Пропуснал си Фигуранта !

56

Анонимен

преди 3 години

Отбор от глупци, мързеливци и непукисти. Не случайно италиянците върнаха тулупа Десподов у нас, нашите "българи-юнаци" се препъваха от топката, подаваха на притивника, плетяха *** комбинации с малката перука, играеха с нервите на българите антифутбол. Още утре да се разформирува БФС и да се забрани футболното първенство

55

Пената от Мировяне

преди 3 години

Ако играеше Бойко щеше да е друго !!! Ама протестта го прогони в Родопите и стана партизанин...

54

Анонимен

преди 3 години

Футболът е отражение на това, което става в Държавата ни - корупция, пълно с некадърни калинки и прочие.Справка - Тулупа, Гешев и ***.

53

Коджакафалията

преди 3 години

Уелс са корави за ,Унгария ме е яд мене .

52

Kalotina KPP

преди 3 години

В "Лигата на далаверите" ще ги бием наред! Но за там не са нужни топки! Само една Мая Манолова! (Тънката ирония и суровата реалност в 2 реда)

51

ДАЙТЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ

преди 3 години

Гордостта в българския футбол се изчерпва с това кой льольо с коя висша кифла с 30 операции е преспал.Какво достойнство? Какъв морал?В държавата на Бойко сме. Седи на пънче и обсъжда оценката на Муудис за България..Боже Господи... прибери си версиите.

50

Анонимен

преди 3 години

Вратаря на Уелс се простуди, носа му почна да тече.

49

Анонимен

преди 3 години

Виновни са протестърите, и отровното трио.Прогониха Тиквара от София и не успя да се включи най-добрият футболист на Републиката.Така,че оставка на триото и протестиращите !Да ди върнем шиб аняка в СофияПоне за другия мачАйде лека ви

48

Мани Мани

преди 3 години

В България на селекциите вземат само връзкарчета,богаташчета и рода.Признавам си аз не бях добър и не ме взеха ,но приятели и други дето съм ги гледал как играя или съм играл срещу тях.Бях 4 ка и имаше момчета от другите отдбори които ми скриваха топката.Но на селекциите след цял ден гладни ,жадни и кални бяхме насядали по пейките когато дойдоха едни лъскави дипове и коли и наслязаха едни гелосъни и с бръснати крака ръбове дето само загряха на терена и си тръгнаха като топ селектирани младежи..

47

Пф

преди 3 години

Резила е новото "нормално" за българския футбол от има-няма 30 години.

46

Разговор

преди 3 години

Николай Михайлов: Какво е онова кръглото?Карагерен: Май че му викат топка, майна, що питаш?Николай Михайлов: Не съм го виждал в БИАД, аз затова.Карагерен: Да, брат и аз така, ама не съм сигурен така говорят!