175

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Докато викат такива ще е така да викнат нормални от улицата образовани с професия и ще е друго

174

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Закрийте ги тия

173

Продължавайте !

преди 3 месеца

Поне записа още едно участие в национала и “ Малката перука “ !

172

Анонимен

преди 3 месеца

До 171

“С Пешо Василев като коментатор не може да победиме никого, с Ивайло Ангелов”

Пи ч с коментатори не се побеждава, а с играчи и треньор - от мен да го запомниш!

171

Анонимен

преди 3 месеца

С Пешо Василев като коментатор не може да победиме никого, с Ивайло Ангелов - чат, пат. На тия трябва да им се забрани да коментират мачове на националите, много негативно коментират, само критикуват.

170

welsh

преди 3 месеца

ахахаххахахха

169

Ирландия, Уелс

преди 3 месеца

Ирландия е с основен отбор с футболисти които играят В Премиер Лииг и Чемпиън шиип.Уелс е с футболисти които са в лидърите в Премиер Лийг(Това е втория отбор на Англия). Хора събудете се, нашия отбор е в подем. Ще станат силни имат потенциал, трябва да ги поткрепим.

168

Комплексно

преди 3 месеца

Аз съм доволен от отбора.Уелс играе с футболисти от :Ливерпул, Тотнъм, Ман. Юнайтед, Лийдс, Лутън, Ман. Сити и Кристъл Палас. България играе с титуляри от:Цска, Локо Пл., Левски, Лудогорец, Ботев Пловдив, Льовен и Митиланд. Паднахме само 0:1. Можеше да е 0:0.Според мен Уелс и тяхния треньор трябва да се замисли, че отбора играе зле. С такъв отбор те трябва да бият отбори като Англия, Франция...

167

Какъв резил

преди 3 месеца

Този туризъм не е подходящ. Не знам защо толкова критики. Нашия отбор играе добре, да вярно е че падат, но се стараят, опитват се и аз съм убеден на следващия или по-следващия мач, нещата ще се случат.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Тия от Острова винаги така правят п края на мача ни бият. Ами нямашели кой да дръпне шалтера на осветлението. Не се ли сещат от стадиона, че винаги в последните минути падаме.

165

Тошо

преди 3 месеца

Аз пък не виждам резил, ......да не кажа и че имаме и развитие, ....еми първо беше 3:1, после 2:0, а сега 1:0 , ееееееееееее има нотка на оптимизъм, макар и все още отрицателен, и в тази връзка очаквам следващата среща да е равен!

164

Словянин

преди 3 месеца

Демокрацията, сиреч Западът доубиват Българско. От 8,5 мил българи вече сме 5,5. И - 90 % от времето юношите са в телефоните, дискотеките, в далаверките. Няма воля и мисъл. Борба за 50 Евро. Жалко, имахме държава и спорт. Ослепяхме национално. "Разбирачите": Чичо Гошо е виновен.

163

наблюдаващ отдавна

преди 3 месеца

Не разбирам от какво се учудвате. Като изключим случайния проблясък през 94-та страната ни никога не е имала силен футбол на световно ниво. Нямаме традиции в този спорт, нямаме история. Имаме просто едно по-силно поколение, което не без доза късмет стигна до онова заветно 4-то място, което ни кара да бъдем по-горди от бразилци, германци, италианци или испанци. И все пак в поколението на Стоичков имаше мъжкари, а с тия манекенчета добре, че не падаме и от Зимбабве. "Нямахме късмет."

162

Факт

преди 3 месеца

До Анонимен
Успехът от 1994-та и следващите няколко прилични постижения бяха дело на изградени през комунизма играчи,НО натрупали опит в чужбина.Поколението израсло през демокрацията е направо изгубено,въпреки наличието на таланти и там.
Когато държавата се управлява като ТКЗС в ликвидация,всички области страдат.

161

мда

преди 3 месеца

най ме изкефи коментара на Никито Миайлов ....той говои сякаш е от поколение 1994....
сякаш той е вардил на световното 1994 ....

направи задълочен анализ на какво може и какво не може българския футбол!

160

хехе

преди 3 месеца

преди 30 години, точно след промените, един дядка над 70те беше ми каза...абе момче ...не е за демокрация тоя народне е за свободия ... Българина трябва изкъсо да се държи...ама а да видим !

Прав беше !

45 години социялизъм ...имахме Заводи ..Спорт и то на световно ниво...Армия 150 000 ...гордост да си българин...в България бяха почти 8.5 милиона българи !

30 години демокрация и капитализъм ...нямаме армия ..спорта няма....армия няма...в дъжавата са 4.5 милиона българи...срам да се наречеш..

159

Анонимен

преди 3 месеца

добре че от УЕФА смениха правилата , че колкото сме силни щяхме да играем по 1 официален мач годишно.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Е,що да е резил.Паднахме само с 1:0.Резилът ще е през следващите години,когато почнем да падаме пак с толкова,но от Сан Марино и Гибралтар.

157

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 151
Я ми кажи Нигерия, когато бе най-силна кой управляваше там? 1994-та при нас бе бума на мутрите. Та хайде да спрем с упражнения, които не са ти по силите.

156

Закриваааай ....

преди 3 месеца

... местете ги тия мамини синчета в националния отбор по художествена гимнастика ... и дано имат там повече късмет .