78

Една майка

преди 3 години

Д-р Елена Михайлова, детски психиатър, увреди детето ми чрез неподходящо лекарство. Бяхме в болница и нямах достъп до интернет, не можех и да се информирам. Виждах, че детето ми се влошава, но тя твърдеше, че не е от лекарството и продължи да увеличава дозата. Оказа се, че в резултат на увеличено налягане е имало малки кръвотечения и оглупяването на детето ми се дължи на тях. Лекарите се прикриваха един друг и много време ми отне да разбера причината. Не мога да я осъдя (според адвокати).

77

Анонимен

преди 3 години

Как интубират всички и после няма един събудил се отново. Няма нито един интубиран който да е оцелял

76

Учуден

преди 3 години

Е много ясно че нема грешка, вие кво очаквахте един лекар да плюе по друг лекар, няма как да стане. Нагли и некадърни, това е, факт! Факт е и че не можеш ги осъдиш дори при явна грешка

75

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка каза че Ковид19 нямало и било измислица!

74

До73

преди 3 години

2019 година от 13 донорски ситуации в България 5 са в Търново,2020 година от 5 донорски ситуации в България-0 са в Търново,нещо Търновци не са толкова благородни тая година или пък някой нещо се Поизплаши!

73

Анонимен

преди 3 години

Ремдесивир даван ли му е? Онази лекарка от Айтос скочи на крака веднага след първата доза. Нали имало за всички? Дексометазон за цитокиновата буря? Нали това е протокола? Нали Кунчев нон-стоп тръби, че имало за всички? Само с антибиотици ли е лекувано детето? Голяма трагедия..

72

РептилАсосиешън

преди 3 години

Винаги крият грешките и лошото отношение, все едно не сме имали роднини по болниците и не знаем какво става. От проверките излиза, че няма безгрешни хора, освен българските лекари.

71

Анонимен

преди 3 години

Седем антибиотика да 10 дена означават пълен колапс на черния дроб. За това са виновни лекарите.Преди 12 години на мен за 8 месеца ми дадоха 6 пъти антибиотици и ми трябваха 3 години за да ми се изчисти черния дроб. Слава Богу, че след това 8 години изобщо не стигнах до антибиотици преди една рутинна операция миналата година.Даването на антибиотици означава само едно - лекарите са се паникьосали!

70

Анонимен

преди 3 години

Интересно колко донорски ситуации има първенецът Мобал "Стефан Черкезов" тая година?

69

Covid-19

преди 3 години

Антиваксърите са следващите.

68

Анонимен

преди 3 години

Успех роби. Спасение за вас няма

67

Анонимен

преди 3 години

С учудване чета, ме повечето коментари, клонят към приемане на разумните изводи от тази статия: вирусът не е безобиде; лекарите не са господ и не са варвари, които според глупците искат да им навредят. Пазете се и бъдете по-разумни и смирени, защото, както е казал народът: като се обърне колата, пътища много.

66

Анонимен

преди 3 години

До До 67 Нека отбележим че търсиш в google. Сайтовете които ти излизат с резултати всичките са послушковци на правителството. Та както им е удобно това момче да е мъртво от тази измислица, така и тези хора. Чакам да видя наскорошните ревливи статии с заразените доктори дали ще починат

65

Анонимен

преди 3 години

А нали младите го карали леко тоя вирус, даже не им личало! Молете се това момче да е единственият случай, че ако има втори и не дай си Боже трети, ей тогава ще видите възстание и то не само срещу една партия, а срещу всички. Народа ни е търпелив и спокоен, но пипнат ли ни децата...

64

До 62

преди 3 години

Искаш имена на мъртви доктори от Ковид:Семейство медици баща син и майка от Благоввгеадако преди месецВчера анестезиолог от Гоце делчевГлу.пако, можеш и см да ползваш гугъл , или на таблета в буса ти само днес.бг има. Жалко че хорат си губят живота да лекуват такива като теб. А се надявам сега да има и ответно разследвне и всички клеветници да страдат. Медалът има две страни, не забравяйтез

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 А ти не пишеш ли от името на АНИНИМЕН БЕ ,Латерна

62

Анонимен

преди 3 години

Бащата има право, но като знам какви са кадрите в момента са го писали Ковид, такава е държавната политика до изборите, след това всичко ще е цветя и рози :)

61

Анонимен

преди 3 години

Има свестни хора, има и несвестни във всички професии. Партизанщината водена от червените само вреди. "Културния марксизъм" съсипва обществото, трови го.

60

Анонимен

преди 3 години

Палячовци,дайте пък да видим вие кои сте и какви сте бе ? От безотговорната позиция на АНОНИМЕН много лесни изглеждат нещата,прости и елементарни.Много удобно и постежимо се критикува и се дават непроверени и абстрактни съвети.Много ниски изглеждат всички пред вашата компетентност и философия.То не бяха лекарите,учителите,ГДБОП,Борисов,Гешев-нищо не ставало от тях.А от вас какво става ??? Едно е да изкажеш смирено и културно мнение,друго е да плюеш,черниш,петниш и философстваш като латерна !

59

Анонимен

преди 3 години

До Бау 61 Когато няма какво да кажеш, така ще е да....