118

Анонимен

преди 3 години

Разбирам и бащата. Прекалено му е тъжно, че момчето му го няма и не може да проумее, че както нищо му е нямало, рязко се е разболял и е починал. Търси виновни, отговорни за причиненото му страдание. Дано намери сега вътрешен покой. 😟 Много тъжно!

117

Анонимен

преди 3 години

Значи те го натъпкали с една камара избрани на случаен принцип антибиотици и лекарства, пък той сам си умрел?

116

как да ги хвалиш?!

преди 3 години

От 20 години не съм ползвал лекарска помощ, това лято ми се наложи да звъня на джипито и да си извадя рутинно медицинско за работа.Телефонът така и не го вдигна, а медицинско се оказа, че не знае как се пише.Малко ги бият, наистина малко.....Наглост, простотия и безхаберие!Има и изключения, но това са единици!

115

Анонимен

преди 3 години

До MdaaВ Сливен явно не правят разлика между труп и жив човек, а ние искаме да ли лекуват?!Да не ти казвам, че едно медицинско не знаят как да ти напишат, нагли простаци.Може да си болен, да умираш, телефон в почивен ден не вдигат.

114

Бяла МАФИЯ

преди 3 години

Гарван гарвану око не вади. Естествено са замели свинщините на колегите си под килима.У нас никога не е имало обвинен и осъден лекар, а що народ са вкарали в гроба с действие и бездействие всеки знае.

113

Handel

преди 3 години

До Анонимен 105"Дребният" проблем е в нормалните държави подобни лекари самото лекарско съсловие не ги търпи и мигновено се чисти от тях и щяха да са щастливи ако само ги лишат от лекарски права. А у нас лекар сбъркал никога няма.

112

Handel

преди 3 години

Някой да си спомня лекар в България да е лишен от лекарски права за мърлявщина или дори да е осъден на затвор за практически убийство на пациент поради немарливост и пренебрежение на елементарни изисквания към лекарската професия?

111

Анонимен

преди 3 години

Не ми изглежда толкова тлъст колкото го изкарвате, верно че всичко зависи от гена, даже бих казал че ще е с наднормено тегло ако беше доживял някакви години, мир на праха му (да почива в мир).

110

Затлъстяване?

преди 3 години

Аз така като гледам на тази снимка, момчето не е чак толкова затлъстяло.Виждал съм и по-затлъстели, които не загиват от теглото си?

109

Затлъстяване на 20г?

преди 3 години

То има *** по 150 кг, дето са на по 30, на по 60 и не им пречи. Я не на нас тия.

108

Истината 2020 БГ

преди 3 години

Ако някой си позволява да уива българи трябва да бъде жестоко наказан по всички възможни начини.

107

Хубаво момче

преди 3 години

Има нещо гнило. Такова здраво, право момче да си отиде така нелепо."<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Същият е настъпил в следствие на тежкото и неблагоприятно протичане на тъканната и съдова увреда в белия дроб, цитокиновата буря, развили се на фона на рисков фактор /затлъстяване/ и фатално протекъл тромбоемболичен процес с белодробен и терминален мозъчен оток"С ДВЕ ДУМИ?

106

Голяма паника беше

преди 3 години

Ексхумираха пограбаното тяло, защото хората се уплашиха, че лекарите убиват и пишат Кови, за органи.Радвам се, че случая не е такъв. Това беше НУЖНО да се изясни. Чакаме позицията и на бащата. Доволен ли е от проверката, не е ли?Трябва да се чуе и неговото мнение сега. България над всичко!

105

Анонимен

преди 3 години

А сега си представете какво би станало, ако се каже истината..че момчето го отровиха...пълен хаос. Въпросът е и политически да не забравяме. Лекарски грешки в така рекламираната ни добре функционираща в условията на пандемия система са меко казано неудобни и хвърлят съмнения в цялата здравна политика. Хората съвсем ще загубят доверие, което между другото ако се случи и не се бутат между шамарите сами по болниците от паника, това може да им спаси живота при подобни лечители.

104

Анонимен

преди 3 години

Към 109 поради цензурата не се вижда че за българските индийци става дума,които изнасят целия бюджет на гърба си...

103

До107

преди 3 години

Море той ако беше по млад и беше в ръцете на тая човка(сибила)...........

102

Mdaa

преди 3 години

А един мъртъв според лекарите в Сливен аха да го погребат жив!!! И ми излиза доктор да ми обяснява колко сложно било да се установи дали някой е жив! ОТВРАТЕН СЪМ!

101

Анонимен

преди 3 години

Един съвет .Не ходете за щяло и нещяло в болницата, защото заради клинични пътеки ще ви опаткат разни експерти и ще ви лекуват с антибиотици срещу Ковид...ще ви разсипят здравето и може да,се гътнете. От Ковид се умира, но шансът това да стане дори над 65 години е съизмерим с този да забременее жена на 55 години спонтанно...много под един процент....повече умират от престараването на т.н лекари, а други от старост и изтощение, където всяка инфекция е фатална.

100

Анонимен

преди 3 години

А оставаше и да имат вина, ако беше прокуратурата ги обвинила за убийство поради непредпазливост кьм покойния Христо другите останали една шепа лекари в Бг всички щях да избягат в чужбина от бьз! Той бокича си знае работата.

99

Анонимен

преди 3 години

Момчето е убито от некадърни "лекари" тука бау и някакви платени деца ще ми обесняват обратното. Как не ви е срам бе