52

Мислещ

преди 3 години

Трябва всички като един да се изправим срещу вируса и да го победим в името на спавяването на човешките животи. Трябва да се създаде фонд анти-ковид-19 за спасяване на човешки животи и всеки да пожертва спестяванията си от депозитите на граждани всичко над 2000 лева да се преведе автоматично от банките на фодна и от фирметните сметки всичко над 20 хил лева също и с тези средства да се приложи пълна карантина и изолация няколко месеца за да спасим човешките животи.

51

Анонимен

преди 3 години

До Разумен Точно. Те след холокоста станаха пример за демокрации. Май не си чел мого история а ?

50

Анонимен

преди 3 години

Точно в Берлин имаше протест, около милион и половина човека, протестираха срещу *** и безсмислени "мерки", преди месец и малко.

49

Анонимен

преди 3 години

До 43Може и да си прав, мразим и обичаме хора с които имаме нещо общо, но все пак познавам доста хора от различни националности и българите като народ имаме много плюсове. И някой спомена, че сме шовинисти, националисти, което изобщо не е вярно сравнено с другите европейци.

48

Анонимен

преди 3 години

Вече и оздравели кесят в болниците. Докато не свърши пътеката, никакво изписване.

47

Разумен

преди 3 години

Неносенето на маска трябва да се третира като отричането на Холокоста и да се наказва със затвор както е в Германия и повечето цивилизовани демократични западни капиталистически страни в Европа.

46

Анонимен

преди 3 години

До 43 Не ми е нужно да ми казва никой нищо. Има логика и логическо мислене. От така наречената пандемия логиката липсва. Не съществува

45

Анонимен

преди 3 години

До .I.Чух, че няколко болници вече са със запълнен капацитет. Скоро от София само средни пръсти ще се виждат.

44

Е сега стана проблем

преди 3 години

Симеоне ще ги застрелям всичките до един! След всичко, което си направил взема на тати къщичката а? До крак и до гроб и до един!

43

Анонимен

преди 3 години

Бг реалности, не можеш ли сам да се оправяш? Някой да ти чисти за.д.ни.ка ли искаш? Много трудно ..смях в залата.

42

34

преди 3 години

Миналата година бях в Париж, в края на лятото. Поне 2 пъти в година ходя. Харесва ми. Прекрасен град, но наистина е пълен с ***. Това какво означава? Че Западна Европа е зле???? Я се стегни малко :) А и Париж е ОК, ако знаеш къде и кога да ходиш, и съответно да НЕ ходиш. Затварям школото, който разбрал, разбрал :)

41

Антиваксър

преди 3 години

Заслужаваме го.

40

.I.

преди 3 години

София "показва среден пръст" на хората, които носят маски

39

Хммм

преди 3 години

Вече ще си нося маската само заради този peптил на снимката. Защо не сложите едно малко дете да показва среден пръст. Много са оригинални тези, култура и чудо.

38

1

преди 3 години

До 28/29Щото в България "информацията" идва от агенция "един човек ми каза" и обикновено това е или някой "услужлив информатор", който има за цел нарочно да създаде грешно впечатление, или някой наш сънародник с едва завършен пети клас, който след гастрол на Запад си мисли, че е разбрал какви са "западняците" и компетентно обяснява, че "Запада" са свинщините, които е правил докато е "живял" там.

37

Антиваксър

преди 3 години

Харесва ми.

36

33

преди 3 години

Западняците са като всички останали, но с повече късмет. Няма как да кажеш българите това, западняците онова. Най-малкото западняците са толкова различни, че няма как да ги сложиш в един кюп. Българите не сме лоши хора, не сме прости, не сме дори мързеливи. Просто поколения наред сме живяли в кофти държавна организация и това ни е осакатило доста. А това, че оценяваш най-добре и най-зле все българи е, защото българите разбираш най-добре. Което е напълно нормално.

35

Анонимен

преди 3 години

Къв е тоя ексхумиран вампир на снимката? Въздействието на тая снимка е обратно. Никой по нищо няма да иска да прилича на тоя вещугарник. И маски няма да носят.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Странно, че повечето западняци, които познавам, са по-свестни хора от т.нар. личности още известни под събирателното ***.Иначе сред българите има много свестни, но преобладават от несвестните.

33

бг реалности

преди 3 години

Франция налага жестока карантина и полицейски час, ало тиквите полицейски час!!!Тука бандата герб постави българите в безизходица сами да се оправят. Пълен отказ от всякакви мерки, борисов пълни шкафа с пачки и плюе на българия.