112

м,да

преди 3 години

баба Меркел, съвсем изкука. Нещо не може да се наложи над провинциите, да засилват тъпите мерки?!?

111

Ягуар

преди 3 години

Това показва какви злобни,примитивни и жестоки хора управляват. Нищо, че швабите се имат за много възпитани. Това е само повърхностно - дълбоко в себе си тези хора уплашени и несигурни.

110

Ванката

преди 3 години

Как ми напомня всичко за речите на нацистите през далечните години преди и по времето на ВСВ!

109

режисьор

преди 3 години

Кукловодите знаят как да разделят, да насъскват едни срещу други, да гледат сеир и да владеят.

108

нормален

преди 3 години

Ще им отговарям с жест от лакътя.

107

толерантен

преди 3 години

Снимката много добре показва какви де билни, злобни зомбита обичат намордници и чипове.

106

baToaBerlin!

преди 3 години

тая склеротична баба май по погрешка е свалила от телта за пране прашките на внучката си! :D

105

Анонимен

преди 3 години

Изключително арогантен начин да агитираш за нещо! На подобно отношение едиствената нормална реакция е да се отвърне със същия жест!

104

Антиваксър

преди 3 години

Средния е за нас.

103

Сектант

преди 3 години

Хей Кисинг USA....от коя секта си?

102

Германец

преди 3 години

Е затова никога няма да ни настигнете. Тук има нетърпение към неспазването на правилата.

101

Хмм

преди 3 години

Абе то вие и в космоса не сте излизали ама вярвате, че го има. Не мога да разбера какво толкова ви е трудно да схванете, че този вирус върлува и наистина причинява доста проблеми на тези които го хванат

100

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

https://ludsport.net/632424/ тук са написани фактите, който има глава да ги осмисли добре, за останалите няма смисъл човек да се хаби. Овцете накрая ги стрижат и колят! Относно броя заболели и починали в Швеция. След дълги спорове и спекулации, фактите показват с абсолютна категоричност, че мерките за социална изолация не са ефективни в борбата с Ковид-19. Със строги мерки или без мерки, фактите показват, че те нямат въздействие върху смъртността. Смъртността от ковид е 3 пъти по ниска от грип

99

акъл

преди 3 години

Имаше доста луди, които искаха носене на маски по улиците на открито. Пълен контрол, ако може със костюм за химическа защита да ходи, това щяха да изискват. Тези хора просто са прекалено страхливи и глупави. Такива хора се манипулират до дупка.

98

Мисля си

преди 3 години

Които не носят маски са умишлени убийци. Изпростяхме, приемаме простотията за свобода, а то си е престъпление. Дано на безмаскавите някой близък им се гътне.

97

Анонимен

преди 3 години

Кой се интересува от мнението на тук пишещите? Никой, ама съвсем никой! Не искате да носите маски, ами не носете! Бъдете себе си-ха - ха. На никой не му пука!

96

ДО 95

преди 3 години

Вие не сте нормален. Как може да пращате хората в отвъдното... ?Кой сте Вие да отпращате хората с редица заболявания или слаба имунна система?Вие вероятно деца нямате. Нямате и родители. Нямате и роднини.. Нямате никакви близки хора.Вашата психика е болна. Мозъка ви е увреден.Когато имате дете или деца и някое от тях поради независещи от вас причини се окаже със слаба имунна система-и него ли ще отпратите за к.ур.бан?ВИЕ СТЕ МИ.ЗАНТРОП ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ.

95

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Не бяха ли тези същите, които преди години пак така сочеха с пръст и към евреите:)))?!?

94

Владо

преди 3 години

Просто нацисти.

93

Анонимен

преди 3 години

Франция преди час обяви извънредно положение с частични огроничения за излизани.....ДА НИ И ЧЕСТИТО! Нямало да има заключване вече .... хахаха