203

Теди

преди 3 години

Аллах не е Господ нито Зевс или Ра или Юпитер - различни хора с различни Богове не са едни и същи и никога няма да бъдат

202

Диана

преди 3 години

До Анонимен 255Турците са си имали своите касти и раята е била най-низшата каста, но ние българите не сме били подвластни на тези категоризирания : ние сме били рая всички, без изключение, по единствената причина, че сме били християни! Показвали са ни че ние не сме хора за тях - това е била политика на Турция към нас като част от свещената им война към нас...Ние сме били много по-онеправдани от турската рая! Например, плащали сме кръвен данък...

201

Анонимен

преди 3 години

И Диана тоя 243 не турчин.250 Ние винаги сме били рая за Турция защото сме християни а вие сте фанатици. Турците сьщо са били рая,това е феодален строй. Има Султан от майка украинка ,пьрви везир християнин от черна гора сьветници евреин и арменец и баклаваджия ахмет.Това империята.Букет.И затова процьвтяло чак до републиката на франция озганизирани от богати лихвари,било е унизително да нямат титли.

200

Диана

преди 3 години

До Помашки мелезНе може да излезе от мен кадъна, бачо ле! Не понасям глу.пости и про.стотии под каквато и да е форма, особено с претенции за религия! Корана за мен е падение на човечеството. Според мен, ООН трябва да го забрани със закон за всичките престъпления към човека и към човечеството на тази фалшива религия, зад която се крият само мераци и домогвания на дявола...Колко човешки животи е съсипала тази религия?До къде доведе тази религия умните и способните араби днес:заклещени в миналото!

199

100%TURK

преди 3 години

Имало едно време една страна , болна слаба и мизерна.После се появи един човек на име Р. Т. Ердоган....и я превърна в една могъща и силна държава.Евала.

198

100%TURK

преди 3 години

Играча си е играч....където и да е....даже и в политиката.Голям си Ердогане. Яша!

197

Анонимен

преди 3 години

Добре че почистиха плявата, а ако не е Ердоган друг щее като гледаш назад фарове винаги са имали с изключение 90те години и веднага фалираха и той тогава се вьзкачи.Всяко действие има противодействие. И в Бьлгария е така не го чувстваме защото и така ни работят.

196

Диана

преди 3 години

До Анонимен 241Май и ти живееш в миналото, уважаеми! Баба Тонка е направила каквото е могла за да живеят и турците сега по-добре тук - борбата не е била против турците, а против негодниците и фанатиците, които са тормозели и вашите деди! Ние винаги сме били рая за Турция защото сме християни а вие сте фанатици / прос.ти и слаби нег.одни.ци, обиждащи и унижаващи другите заради това, че не мислят като тях/ .Турците водиха 500 годишна свещена война с нас и я загубиха! Бъди щастлив!

195

Анонимен

преди 3 години

245 кумунизма в действие.Вестник "Правда" сподели снимката от Gence като Khankendi, дори ни открадна тъгата.сьс снимка от ройтеразерски сайт 244 си допьлни списька с правда тоя знаеш

194

Анонимен

преди 3 години

Слава на султана жив и здрав де !

193

Анонимен

преди 3 години

До ДианаТи винаги си права ***, защо си мислиш че познаваш историята по добре от мен :)) Бай Ердо е един самозабравил се човечец, дори Хитлер не е искал да се меси в Балканите, защото това е началото на края :)))

192

Анонимен

преди 3 години

243 ала бала чети историята бе ,,пиза'' хазарите и тюркмените ,бьлгарите-мюсюлмани и дьржавите там. Арменците са като макетата с историята.

191

Диана

преди 3 години

До Диана 242Това не е мой постинг! Иначе...благодаря за комплиментите!...Сигурна съм, че зад тях седи моята приятелка- модераторка тук от БСП и иска да ме подкупи, но аз съм непоклатимо решена да разобличавам мръсотиите и интригите на БСП - ето и сега тук...що за човек ще седне да прави тези гадости - само един БСПар, нокой друг не е способен на това...Каквото и да прави, непрекъснато блести в шикарна простащи.на...Да си жива и здрава да ни радваш все така!

190

Анонимен

преди 3 години

пише вьншния отдел на Дойче веле ,ройтер и английски фалирал вестник са купени или с наети марки сайтове. Това са американските евреи които искат да наложат нов световен ред по тяхно виждане,а тези сайтове безплатно са задьлжени да преписват.УИКИ ТОКИ

189

Диана

преди 3 години

До ТюркоЕврейска дружбаЕвреите съдят по себе си в случая-на тях им подариха държавата и сега застават зад азерите защото Нагорни Карабах е бил подарен от Сталин за да има добри отношения с мюсулманска Турция в този район.Но ние знаем какво изпитват арменците защото имаме Македония и Беломорска Тракия и не можем да приемем, че е правилно да се постъпва така с тях и земята на която са живяли дедите и прадедите им.Според мен, там трябва да има омиротворителен корпус на ООН-не на войната! Политика!

188

Диана

преди 3 години

Колкото и да съм проста винаги мога повече и от това уча се на простотия докато съм жива за мен небето е граница!П.С. и съм дебела и грозна!

187

Анонимен

преди 3 години

До Диана 227Добре Тонка, щом казваш че е така значи е така :)))) Правилно, все пак мислиш един вид сте рая за нас, но не се оплаквай :) нали си "ИТ" :)))Само че не виждам турчин който е задължен да остане и да робува на някой ганьовец...кеф ти родината Турция и отиваш при неповторимия бай Ердо :))

186

горд пУмак

преди 3 години

освен джамии.......нищо друго не сме дали на света.

185

Теди

преди 3 години

Мар Тина Атанасински е извънредно опасна престъпница

184

Диана

преди 3 години

До Помашки мелезНикой не ви мрази, че сте помаци! Вие сте наша, българска кръв...Просто живеете изолирано, не се приобщавате към другите, не общувате много с тях...Има много хора, готови да обидят всекиго, а при вас е много лесно да ви подхванат защо сте помаци - не им обръщайте внимание! Ако не бяхте помаци щяха да измислят нещо друго...Вече живеем в други времена и трябва да оставим историята в миналото - още повече, че ги гледаме "гордите българи" как лижат з.адниците на този и онзи...