223

Анонимен

преди 3 години

Турция ще бъде разделена между комшийте и за да няма проблеми за напред както беше сторени с Велика България.

222

Анонимен

преди 3 години

С една дума за Ердоган----> Л.И.Д.Е.Р

221

Анонимен

преди 3 години

Накрая и той ще увисне с краката нагоре на някой стълб.

220

Анонимен

преди 3 години

До ААСтига бе,излагате се,с какво ви пречат 160 000 хиляди арменци,при това са си в автономната тяхна земя,тази нищожна бройка арменци ли ви пречат или просто искате да ги избиете и да повторите геноцида над арменците отново?Просто навремето пед-ераса Хрусчов като е създал републиките е дал арменската земя с преобладаващо арменско население на азърбайджанците и от там сега идват проблемите,но тогава не е имало конфликти между народите и селянина Хрусчов не е имал навика да мисли в бъдеще врем

219

Запознат

преди 3 години

До СпокоенГаню не ги мисли турците !!! Турците не гладуват и имат икономика ,която изнася стоки за милиарди долари !!! Има доста български пенсионери и семейства,които едвам свързват двата края !Турция е велика страна,която се управлява от патриот и за разлика от мутреландия е независима !!! Независимата политика на Турция е причината за ударите на ционистите по лирата !!!

218

Анонимен

преди 3 години

Така ли? Сериозно?Откъдя на къдя?Аз пък искам България да бъде призната за регионална сила,защото сме в центъра на Балканите,имаме и 4 американски бази!

217

Истината

преди 3 години

Няма нужда да я признават като всички знаят,че е регионална сила !!!

216

Анонимен

преди 3 години

Голям политик на голяма държава.създали са голяма армия за която ние не може и да мечтаем.

215

Анонимен

преди 3 години

По добре да бъде приета за регионална заплаха

214

Спокоен

преди 3 години

То всичко това е добре ама турската лира е вече 20 стотинки.Предстои падеж по заем, а валута в резерва няма. Все по често турци гладуват защото нямат пари за лук. Не за агнешко, за лук става дума.

213

Ийон Тихи

преди 3 години

Исляма е войнствена религия, нетолерантна. Ердоган не е вярващ човек, защото ако беше нямаше да сее война. Турция рано или късно ще превземе части от *** - няма да има нито ЕС нито НАТО да ни предпази. Обаче тия ***, живеещи в БГ сега, които искат това да стане и се радват, и те ще усетят турския ботуш, защото те не са турци за Ердоган и никога няма да бъдат.

212

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде войници са се набирали насила. Едно време имаше филм - "Фанфан ла тюлип", там го гонеха да го вкарат в армията. По Тошово време за отказ от военна служба се полагаше затвор. В Просията са служили по 20-25години (ако оживее). Едно момче от семейството по избор се взима за войник на империята. В "Кому на Руси жить хорошо" го има описано как идва комисията и по-младия брат се жертва, защото по-големият таман се е оженил и чака дете.

211

Анонимен

преди 3 години

Те са по-малко религиозни от старите кохорти и надигат глас ------Какво тук значи думата "кохорти" ?

210

язък

преди 3 години

Много голям го вадиш, дърт, вмирисан ***, ама да не стане тъй пак да ходиш наведен при Вова като ти затвори туризма. Щото скочи ли отвътре бизнеса- това ти е края и ти много добре го знаеш.

209

Анонимен

преди 3 години

Это древняя советская привычка: когда кто-то выходит из под контроля - лить на него грязь и вливать это в уши безмозглой части населения.

208

делиормана

преди 3 години

Лудогорието е сърцето на майка Турция и савмо ние сме приятели с Ердоган

207

Анонимен

преди 3 години

3 Алах -единствено число с много имена.2 Господ Бог Светия Дух-множествено число1 Елоим- единствено число с много имена.Айде сега. Адам е сьздаден от Господ както Исус нали.Наследниците на Адам Богове ли са.Исус Бог нали а защо чака Господ за знамение нали са едно и дyха даже.70 века по стария завет гадае човечеството .

206

Анонимен

преди 3 години

258Боговете са различни и те създават нас хоратаОБРАТНОТОХората са различни а Господ Бог Алах Елоим си е едно.Ако имаше сьздатели различни то тялото на хората щяха да бьдат като кьщите от факултета.От китни по китни. Есествено всяка се бори че са единствении стински.Игнорирайки пророчествата.

205

Анонимен

преди 3 години

256;Крьвения даньк е вид воена служба като eничар.Сегашни времена сьщо го има,Вагнер.Или мисиите на ООН или на НАТО.Европа как било набирането на войска ,идва херцога при селяните си и от утре на война а жените на полето.Освен яденето няма нищо а на еничарите са плащали особено предида разпуснат са дьржали власта. А след 44та не бяхме ли еничари на безбожници а тия поне са има ли.

204

Теди

преди 3 години

Боговете са различни и те създават нас хората