243

Анонимен

преди 3 години

Hyosung Istanbul Textile с произход от Южна Корея , след горския пожар в Хатай, в памет на 3143 мъченици и герои ветерани от Корейската война. Фирмата изпрати 3143 фиданки от маслини в памет на турските войници.Като имате такава новина в бьдеще, имате право да обсьждате мястото на стария кашик в редиците на НАТО.

242

Гошо

преди 3 години

Турция са регионална сила - ибрикчийска хахахахахахах

241

Handel

преди 3 години

До ШишлиМного е изгодно сега. Банките ги продават кило лири за лев. Ама ако изчакаш още малко ще стане самосвал лири за лев.

240

istina

преди 3 години

To e сила .. двоен стандарт на европа, режесира други факти.. света е по голем от 5 маймуни ..

239

Анонимен

преди 3 години

Статиите на Дойче Веле ставатвсе по-долни с времето. Не Ердоган започна войните в Ирак и Афганистан. Не той направи арабската полет, гражданските войни в Сирия и Либия. Той ли е окупатора на палестинки земи или пък Нагорни Карабах? И какво очаквате, страна с 90 млн. население да лови риба на брега а вие да добивате ресурсите под носа и?Дойче, да не би да очаквате Турция да гледа безучастно вашите лицемерни игрички?По плоска, едностранна и лицемерна статия не бях чел досега.

238

възмездие

преди 3 години

Съвсем се изтърва Ердоганя. В толкова войни ги набута последно време, че няма накъде. Имеперия на злото беше османската, сега сега Турция е държавата на злото.

237

Анонимен

преди 3 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, НЯКОИ тука смятат, че Ердоган бил поставил Путин на колене. Вие съвсем забравихте кой ходи в Москва и целува килимчето пред руския президент и се извинява за сваления руски самолет. А по отношение на военната мощ , не се заблуждавайте, само да настъпи руските интереси и ще получи равно по сила и обратно по посока отношение. Просто никой не смее да се *** с руснаците. Те просто са мухи без глави и никой до сега не може да ги разбере.Няма рогика в техните действ

236

не забравяйте!

преди 3 години

До Авраам БергенборгенМайката на султана е от български произход - Чипровци!

235

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатТурция е Велика сила заедно с Америка! Тя ще ни освободи от руските окупатори!

234

Чорбаджи

преди 3 години

Този сюндюк на какъв се прави бе много е нагъл ,подъл ,долен и гаден ,но накрая Макрон (велики) ,Тръмп и Путин ще му видят сметката ,както на някой другиго от близкото минало от когото остана само прах.

233

Анонимен

преди 3 години

Запада иска да раздели Турция.Русия отказала

232

Диабло

преди 3 години

Ц- те също са регионална сила смеш ник, също и комарите по Дунав и фекалиите по тротоарите, всеки гледа да ги избягва .!.

231

Диабло

преди 3 години

Ц- те също са регионална сила ***, също и комарите по Дунав и фекалиите по тротоарите, всеки гледа да ги избягва .!.

230

Бай Ганьо

преди 3 години

Турция си е регионална сила смешници

229

Смешника Ердоган,

преди 3 години

бил спрял Русия!? Ако Путин реши, Турция ще клекне веднага. САЩ не я признава, защото Турция създава проблеми на НАТО, Европа съвсем не я признава, защото анадолците хитруват. Ако и Русия я изолира, Ердоган ще вдигне белият байрак. Но и това време ще дойде, ако Ердоган не си седне на *** и да стане по разумен!

228

Анонимен

преди 3 години

Да! Нека напада нека гази тази малка изстрадала страна заслужава възмездие за турския геноцид и на практика заличаването на арменската нация!1 000 000 млн. изтребени арменци днес спокойно щяха да са пет пъти повече ,така ,че...

227

Атаман Сирко

преди 3 години

Туркия и сила. ха ха ха ха ха

226

Анонимен

преди 3 години

Ние с Ердоган не сме имали никакви проблеми. Даже отношенията ни с Турция са много добри.

225

Авраам Бергенборген

преди 3 години

Турчин е баба ти !

224

Лллл

преди 3 години

До АвраамАвраамееее, какъв "арменец" те кълве по главата - Ердоган е турчин...