97

куман

преди 3 години

В интерес на истината българите играха техничен и бърз футбол, вратаря на унгарците спаси на два пъти сигурен гол. Но центаралните защитници са просто отчайващи. Всяко статично положение е направо гол. Просто там няма играчи на ниво...и май не е имало от времето на Трифон...

96

Истината

преди 3 години

Че нашите проспаха половината мач е ясно. Но не може да се отрече, че полския рефер побутна стабилно приятелчетата унгаристанчета от вишеградската четворка. Но нищо, на нас утехата ни е че Исландия ги чака на финала...освен ако рефера не е чех или словак.

95

А оставка на шубата

преди 3 години

Кога?

94

Анонимен

преди 3 години

Какви надежди може да има България? Лудогорец, Литекс и Левски играят с повече чужденци отколкото българи. Откъде се очаква да се скалъпи национален отбор?

93

Анонимен

преди 3 години

Не е изненада, защото данните показват че БГ е най-слабият от 16 отбора в плейофите. Еврото е далече.

92

Джедай Мастър

преди 3 години

каква изненада

91

MaйMyнaтa

преди 3 години

Не дрънкайте глyпocти, щото това е труден спорт.! Заработвате по малко от загубилите ни клетници, а не се сещате колко е заплатата на печелившите.То само с мечти и бира неможе, както и за вас така и за футболистите. Натегнете се на работа, и им дайте пример!!

90

Кирил Десподов

преди 3 години

На мен часовника ми е от розово злато за 40к *** cи мaйкaта кво ми философствате за футбол влезте вие да играете

89

МНЕНИЕ

преди 3 години

Егати и късмета , егати и каръка гони Националния Отбор по Футбол - трябва да ходят на поп или ходжа да им бае , може и на Ромка маджиарка - иначе няма да се оправят с футбола .Както каза коментатора на края на Мача - Унгария спечели мача с Късмет , съдействие от българските футболисти и Помощ от Съдята - все едно че Унгрците не са играли мача .А иначе - Националния Отбор е ПЪЛНА СКРЪБ - футболистите са на нивото на махленски или училищен Футбол - а Парите от Данъците ни са големи .

88

Анонимен

преди 3 години

До MакедониjаВикайте за Македон.

87

Анонимен

преди 3 години

България е единствения домакински отбор паднал в редовно време и с най-голяма разлиак. Останалите са Норвегия след продължения и Босна след дузпи. 5 домакина се класират.

86

Шопо

преди 3 години

Човекът под # 93 е посочил кои отпадат ! Все държави с по -добър стандарт на живот с изключение на Беларус! Даже и за там не съм сигурен дали не живеят по-богато от нас! И те така...

85

Анонимен

преди 3 години

Нямат шанс и за мондиала 2022

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"герб е дпс"А ДПС е БСП, защото те ги създадоха. БСП създаде и СДС и ГЕРБ. Всичко призлиза от БКП. Така е сигурно, че за когото и да гласуваш, получаваш винаги едно и също, а партията майка е вечно на власт, но пък ти се лъжеш, че имаш право на избор, а не като през комунизъма.

83

Анонимен

преди 3 години

Кви надежди бе, аз надежди не съм имал в тия куци коне от едни 15 години. после се сърдят на Домуса, че мъкнел бразилци, кво да праим с тез чалга джендърчета?

82

Мазнъо

преди 3 години

Не забравяйте кой командва и в бфс центар хах мммми разбира се гелосания гнусник мазната гад Кирчо домузсчията че са чудите шо тъй па иначе

81

Анонимен

преди 3 години

Отпадат България, Румъния, Босна, Косово,Ейре, Израел, Норвегия и Беларус

80

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс и докато са на власт никъде няма да се класираме а ще ровим дъното. По времето на герб Доган вдигна новия огромен сарай и взе целия залив защото герб е дпс. Това трябва да се казва на българите за да няма грешки по изборите. ГРЕБ Е ДПС

79

финали

преди 3 години

Унгария - ИсландияГрузия - МакедонияС. Иралндия - СловакияСърбия - Шотландия

78

Анонимен

преди 3 години

Не отстъпваме и не се предаваме. Ние просто напредваме в друга посока.