117

Анонимен

преди 3 години

Бог е изхвърлил българския паспорт, изнесъл се е през терминал 2 и е взел унгарско гражданство.

116

Анонимен

преди 3 години

Докато Бойко Борисов го играе президент на БФС, оставям тука всяка надежда за успехи на националния футболен отбор на зеления терен.

115

Анонимен

преди 3 години

До куманСилен отбор без вратар и без защита няма как. Добър вратар и защита ти дават най-малко 0:0 и дузпи за такъв турнирен мач. Дерменджиев има вината, че отбора не може да играе поне в защита добрем защото ако не може да вкарват голове, поне защита трябва.

114

куман

преди 3 години

До АнонименНе е много ясно какво искаш да ни кажеш, щото явно си прекалил с пърцуцата, но Галин Иванов си игра добре до контузията, когато беше сменен от Йомов. Грешките на защитата при статични са проблема, определено не офанзивните халфове.

113

Анонимен

преди 3 години

Че извиняваи *** в случая по добре и в бгрупа отборите играят *** като не следим

112

Анонимен

преди 3 години

Калпава защита и вратар които не играе.Дерненджиев то ва нее Лудогорец мисли и гледаи другия път.Цска Лудогорец Локомотив и дори Ботев тия играчи къде ги Галин Иванов какво игра ми та гледаи футбол бе Иомов да ли да играе с антон.Грешки грвшки

111

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ако отида в някой офис на компания и взема 10, 20 човека подготвя ги за няколко години и те ще смачкат тия от тоя национален отбор, те тия не бих ги взел и за никва работа просто не стават

110

Анонимен

преди 3 години

Това ако са съдии.Пълно безобразие две дуспи отмени насила да класира унгарците.Тоя път се мъчиха но тия съдии са ужас

109

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До Анонимен 120Така е затова казвам от години трябва хора които не са професионални спортисти но с добра работа образовани да се направят за няколко години професионални спортисти те имат образование и психика, нужна е психика тия дето ги викат в тоя отбор нито образование имат нито психика гледат само да вземат парите за повиквателната с такава психика никога няма да победят и Джибути камо ли Унгария,Исландия,Уелс,Филандия и тнт трябва такива с работа на години да се станат спортисти

108

куман

преди 3 години

До до КуманАнтов е добър но още млад, дано се задържи на ниво, Чорбаджийски според мен е много рисков. Лично аз за Галин Иванов забележки нямам, техничен и мислещ футболист. Всъщност се сетих за един централен, Сашо Тунчев беше много добър, но се контузи в Лестър. Иначе можеше далече да стигне.

107

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаЕвро 2016 Унгария- Португалия 3:3 като Португалия взеха първа титла. Исландия - Англия 2:1

106

дузпа за БКП

преди 3 години

Не мога да разбера след този срам Фигуранта не може ли да наложи вето над резултата и мача да се преиграе?

105

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаНе е само Унгария ами има и мач с Исландия та даже и ако беха били, много трудно ще е класирането. На евро 2020 Унгария даже спечели група с Португалия с Роналдо и Исландия, а Исландия би Англия.

104

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Тия срамят държавата ни и взимат огромните заплати за да падат с много ,да ги закриват не иска голяма част от народа да ни срамят разни ритнитопковци татуирани чалгари поне да не бяха татунирани чалгари вземете за футболист някой химик,физик,програмист,учен,електротехник,биолог,философ и тнт някой биолог,философ няма общо с тия дето всеки ден са по дискотеките да пият и мисловния процес им е спрял някъде около 10 тата година,едвали след 10 тата им година са се образовали без образоване не става

103

Истината

преди 3 години

Във всичко ни превъзхождат, дори ако щете и в качеството на храната. Ние сме най-долнопробната държава в Европа, нещо като кaтyнa на Европа където всеки може да изхвърля отпадъците си, да гори бoклyцитe cи, да пробутва развалените си стоики и т.н. Нивото на корупция е отлична новина за Брюксел, защото Европа има нужда от една пpocтa и кopyмпиpaнa държава където да си изхвърля oтпaдъците.

102

Анонимен

преди 3 години

Квато ни е държавата такъв ни е футбола. Заменяме европейски самолети с полумесечни ,неевропейски и скъпи . Ами с пакистан трябва да играеме ;) гарантирано от герб.

101

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

С 3 удара 3 гола, ако имаха 30 удара щяха да имат 30 гола с чалгари татуирани толкова, ако поема отбора ще викам такива които не са били ритнитопковци а са , учени,програмисти,електротехници.химици.физици и тнт и тогава вече ще победим не само Унгария ами и Бразилия и тнт с татуираните чалгари толкова на тях им дай дискотеки и пиене да пият

100

до Куман

преди 3 години

Има, но не ги викат. Чорбаджийски и Антов са класи над тези недоразумения Божиков, Терзийски и т.н. Сисиньо левия бек - той игра така както в Първа лига свикнал при всяко единоборство да пада театрално като застрелян, номерата му не минават в такива мачове. Йомов трябваше да е титуляр, Димитър Илиев трябваше да е титуляр, Галин Иванов въобще не трябваше да има повиквателна както и Карабельов. Просто половината отбор беше сгрешен. Специално за Унгария и Исландия/Румъния имахме шансове.

99

Анонимен

преди 3 години

До куманЕдни и същи грешки както и срещу Косово, Уелс, Ейре, което показва, че нямаме добри треньори за да обучават футболистите.

98

Анонимен

преди 3 години

Кви надежди? Ако не пишеха по вестниците нямаше и да знаем за този мач.От коментарите пък разбирам, че пак съдията бил виновен. Съвземете се, бе! Комонизкия ви манталитет ще ви държи бедни до сетния ви дъх. Я се стягайте, вечните жертви, все някой друг им е виновен!