59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 недей тъй , че ГЕРБ са толкова зле , че набутаха икономисти , мениджъри на никой не знае какво, да пишат новата КРБ няма такъв смях и излагация- нямат един юрист по конституционно право Близнашки ги бил отрязал да помага като експерт . Щом слугата им отказва , кой би се хванал Тази кауза е обречена на такъв неуспех , че по-голяма вероятност има , навремето Кастро да беше построил комунизма в САЩ , отколкото кадрите на ГЕРБ да могат да напишат КРБ . Приписват с грешки дори

58

Анонимeн

преди 3 години

Не говорете глупости, до колкото видях машините и от тях ти прави разпечатка на хартия, ъоест и там се използва хартия. Хартиено гласуване ще има само на места с под 300 човека. Има села с по 8-10 човека, разумно ли е за тях да купуваме машини ?С машини без машини, хартия все ще има. Къде ще се подпише комисията, на гърба на машината ? Против електронното съм, нашите хакери са едни от най добрите и ще излезем 100-200 млн. по целия свят и айде пак избори.

57

Анонимен

преди 3 години

Борбата за власт продължава,хванали са се за гушите и не пускат.А депотатът Зарков ми пролича на един пинчер който се е хванал за полата на леля Нинова и тя го насъсква където и е угодно.

56

Анонимен

преди 3 години

Маи ще има фалшификации

55

Анонимен

преди 3 години

До Рошко 59 Втори мандат , братиньо

54

Анонимен

преди 3 години

безсмислено е да има машинно и хартиено гласуване едновременноЩе има повече грешки при протоколите . Отделно защо да се харчат пари и за двете

53

Рошко

преди 3 години

Много МИРИШЕ господа русофили БСП-ари :D Индия, Венецуела и Руски *** само искат машините, които и малко дете може да хакне :D РЕЗИЛЕ, догодина по това време ти свършва злочестия мандат и те погва прокуратурата - БОБОКОВА СЛУГИНьО!!!

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55 Ако ме питат мен - решил ли е някой да фалшифицира изборни резултати , и има финансови и умствен потенциал да го направи - дали е хартия , машини , онлайн , или каквото и да е там , ще си ги фалшифицира

51

Анонимен

преди 3 години

Тоз от снимка 1 и две стотинки не е изкарал през живота си със собствен труд ама машини иска. Тоя каква работа има в НС, как е влязъл там ? Лентяи вън.

50

Анонимен

преди 3 години

До отговор 37 ""скандал "" - мдаа сещам се за такъв сериал Ако го открия , ще му хвърля едно око

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 - без да претендирам да съм специалист, но информацията от всяка отделна машина, след като няма да са в мрежа как ще се брои? от човек или общ софтуер? все тая, ако е човек - дали е хартия или машина злоупотреба ще стане... ако данните от машините се съберат на едно място и има софтуер, който желае, удря него, никой няма да си играе с отделните машини... мисълта ми като цяло е че са пълни глупости репликите, че машината гарантира... никой нищо не гарантира...

48

анонимен

преди 3 години

Изборът с хартиени бюлетини на Румен Радев за президент, е най голямата изборна фалшификация. Това признаха в изказването на депутатите от БСП, особено в изказването на Зарков. Изборът на Радев за президент е недействителен, и веднага трябва да бъде отстранен. ГЕРБ не иска това да се случи, за да има народа кого да нарича фигурант.

47

Анонимен

преди 3 години

герберасти...

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 то е ясно , че всяко нещо с някаква електроника може да бъда хакнато На мен мисълта ми беше , как руснаците биха хакнали машините Ще обикалят от секция на секция , или като разберат откъде ще ги взимаме машините , ще инфилтрират хора и ще ровичкат по машинките И защо руснаците , а не американците ??????все пак техните слуги ГЕРБ ще губят изборите

45

Анонимен

преди 3 години

До МУТРИ, ВЪН! ИМА ОЛАФ, ИМА БГ ПРОКУРАТУРА, СЕГА ОТ НОЕМВРИ ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- КАКВО ВИ ОТГОВОРИХА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ОГРОМНИ КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ- Я ДА ПОЗНАЯ- ЕДИН ОГРОМЕН СРЕДЕН?!

44

SHEFA

преди 3 години

ДА СЕ ГЛАСУВА МАШИННО И С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ-ПОСЛЕ СПРАВКА.-ДА НЯМА 1000 ГЛАСУВАЛИ-600 ЗА ГЕРП И 600 ЗА БЕСЕПЕТО.

43

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО БСП ИЗБИРАХА ЛИДЕР С ПЪТУВАЩИ УРНИ, ЗНАЧИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ СПРАВЕДЛИВ НАЧИН- КАЗА ДРУГАРКАТА ИНПЕКСОВА, ОСТАНАЛИТЕ СА ПРИКАЗКИ НА ОБИДЕНИ ДРУГАРИ И КРУПНИТЕ ИМ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ПАРДОН ОЛИГАРСИ.

42

Калеко Алеко

преди 3 години

Разбера се че няма да мине, закупуването на машини изисква време и коства средства ... средста които такива като Радев няма откъде да извадят защото нищо не са вкарали в Бюджета, а и много български граждани предпочитат да гласуват със старите бюлетини, каквато е практиката и в повечето страни па света ... Що се отнася до Беквокалиста и тези от "Позитано 20" те вече си търсят причините за да оправдаят поредното си изборно фиаско ... !!!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 - леките автомобили не са свързани с интернет, но се отключват и крадат за секудни, това чудо свише ли е или е хакнат софтуер? тъй че, не схващам фетиша само за машинно гласуване на ***... баба Вуна от с. Горнонанадолнище ходи й кажи с машина да гласува... Демокрацията означава да имаш избор... в САЩ и по пощата се гласува, стига да искаш. У нас никога няма да има демокрация, защото ние нямаме избор - едни и същи са независимо от цвят и абревиатура

40

Анонимен

преди 3 години

Кой създаде мутрите и се кланяше там на едни спортисти даваше им пари и злато за да станат мутри пък натъпка хората по фабрики да блъскат кат шерпи за 200 лв .Туй ли наричат социализъм и равенство . Сега викат мутри вън Вижте си и държавата после определяйте кой е мутра. Оставка и провеждане референдума на Слави.