79

шоп

преди 3 години

От 30 години живея в Италия, гласуваме си с хартиени бюлетини. Значи сме назад с индустриализацията.

78

Хахаха

преди 3 години

Е затва активността е 20%. и по-зле ще става. Никой не ви вярва смешници.Никакви машини и хартии - само електронно гласуване с отворен код, за да може да проверяваме какви ги вършите.Който не се оправя с техниката - да се научи. И аз искам да пилотирам самолет ама не мога.

77

ftj

преди 3 години

Няма нищо по-лесно от това да се манипулира машина за гласуване, затова червените гъзомиялници и чалмосаните роби на руските престъпници и техния Фигурант-гУнен Гадеф се напъват, като *** на ламарина да се въведат само машини за гласуване!! Много трудно е да се манипулират хора да гласуват с хартиена бюлетина, лесно е да се манипулира машина-никой не знае, дали като гласува с машината, гласа му няма да бъде променен след това в базата данни!!! Винаги трябва да може да се гласува с бюлетина!!

76

Винету

преди 3 години

Мъ, нема значение как шъ гасувъ "Матряла", ве - с машинкъ или с бюлетинкъ!Щоту не е важну как и за кого гласуваш, важноту е кой БРОИ бюлетинките!Демокрация??????Бее-беее-бееее....

75

Анонимен

преди 3 години

Всяко отхвърлено вето е укротяване на опърничавият президент. :D

74

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам на всичко, което се приеме в парламента, да има автоматично вето и на на момента да го отхвърлят. Пести се много време. А и знаем, че Радо шишарката ветира всичко ей така, като малко дете за кеф.

73

Анонимен

преди 3 години

ДА. МАШИНИТЕ МОГАТ ДА СЕ ХАКВАТ И НЕ САМО ДА СЕ ХАКНАТ.ТЕ МОГАТ ДА СЕ НАСТРОЯТ ДА ПОКАЗВАТ ОГЛЕДАЛНИ РЕЗУЛТАТИ.ТАКА СЕ ПРОМЕНЯ БЪРЗО И СИГУРНО ВОТА.СЛЕД ТОВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЕДНО ГОЛЯМО ТЪРСЕНЕ КЪДЕ ТОЧНО И В КОИ СЕКЦИИ Е НАСТРОЙКАТА. ЗАЩОТО НЯМА ДА Е НА ВСИЧКИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ.ЩЕ БЪДАТ ПОДБРАНИ САМО НА МЕСТА, КЪДЕТО СЕ ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ НАГЛАСИТЕ НА ХОРАТА ЗА КОЙ Е МНОЗИНСТВОТО.ТАКА, ЧЕ С ТЕЗИ МАШИНИ СИ ИЗВАДЕТЕ НЕКРОЛОЗИ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ!!!В ПАНДЕМИЯТА НЯМА ДА БАРНА МОНИТОРА.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Даже и вие гнусните русофили си пращате децата на Запад.

71

Анонимен

преди 3 години

Комисиите сътавят протоколите и ги попълват с химикал ръчно. Там се подписват всички от комисиите.Няма как да няма хартия.Хартията излиза дори и при машинното гласуване.Сега цялата дандания е излишна.Г-н Радев с ветото си събужда съмнения в хората защото настоява да е само с машини.Машините са скъпи за села с по 20 човека.Има села и с 4 човека и с по 44.Това е безумно харчене на пари.Но се настоява да е само с машини защото е подготвено как да се изпере гласуването.Хакнаха лич.данни на Б-я.

70

Анонимен

преди 3 години

Радев Ветото много добре знае, че мн.от симпатизантите на БСП и някои др. хора от населението са достатъчно възрастни и се смущават от машините, и да се притесняват от бутоните.Това ще забави изборните резултати.Няма как времево да се гласува в секциите с хиляди хора при бавното боравене на машините.Освен това ако спре тока какво правим, г-н Президент?На акумулатори ли ще са машините?Защо сте така опърничав?Кое Ви кара да искате само машини да има? НАЛИ ВИЕ БЯХТЕ ИЗБРАН С ХАРТИЕНО ГЛАСУВАНЕ?

69

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да гласувам с машина.Моите приятели и роднини също споделят, че няма да гласуват с машини.Ние не искаме някой официално да ни подмени вота.Какво като ти излиза бележка с реален вот?На сървъра може да се изпратят други данни-директно и в синхрон да се пращат примерно от 5 да отчита, че си гласувал за 7Това е само пример. Посочените цифри са случайни и нямат за цел да насочат хората.Това е положението.Няма да гласуваме с машини.Защото някой иска да смени вота на цяла Б-я.Машини гейт NO

68

Анонимен

преди 3 години

предлагам цик да се наеме от европа и да не са от енп нито от пес , партийно независими те да бройкат и пишат протоколи .....

67

Анонимен

преди 3 години

Имаше един сериал "Добрата съпруга"-"The Good Wife". Там се вижда как се манипулира машинно гласуване.Алиша Флорик съпруга и майка, която се връща отново на работата си като адвокат,след като съпругът и Питър Флорик е отстранен от длъжността главен прокурор на Чикаго след замесването му в корупция и с.екс скандал.Този сериал разплита и манипулацията на съпругът,който чипира двойно част от машините в най-големите секции.Много трудно се открива къде точно резултатите се променят от двоен чип.Вижте

66

до 71

преди 3 години

В Европа само в 2 села се гласува с машини. В Индия се гласува с машини защото са неграмотни и се показва с картинки за кой гласуваш.Не лъжете хората! Няма в белите страни машинно гласуване. Имаше пробно преди години и още на първата година се отказаха заради лесното манипулиране на машините.ЧЕСТЕН ВОТ НЕ СЕ ГАРАНТИРА С МАШИНИ.МАШИНИТЕ НЕ ГАРАНТИРАТ ЧЕСТЕН ВОТ.ЧЕСТЕН ВОТ СЕ ГАРАНТИРА САМО С ШИРОК СПЕКТЪР ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В КОМИСИИТЕ.МАШИНИТЕ НЕ ПРАВЯТ ПРОТОКОЛИТЕ. ТЕ САМО ОТЧИТАТ ОБЩ БРОЙ.

65

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че трябва да се мине на 100% машинно гласуване, като в белите страни. Всичко останало са глупости.

64

Ристо Божковия

преди 3 години

пРЕЗИЛдентчето на мафията (избран с гласовете на БСП и ДПС) и на полуграмотния *** симпатизиращ на ченгето-гангстер Путин, ще претърпи скоропостижно пътуване към прокуратурата и съда следващата есен :D

63

Анонимен

преди 3 години

Не може да има съюз със Запада, те са англосаксонци, а повечето източноевропейци сме славяни. Англосаксонците дори нямат дума за роб и робство, изпозват думата славянин за роб, робство е славянство, за тях сме роби, хора втора ръка, слуги.

62

Румен Десов

преди 3 години

Резилек го избраха симпатизантите на ДПС и това, че масово гласоподавателите на ГЕРБ не излязаха да подкрепят кроки Цецка!На следващите президентски избори първо ДПС няма да подкрепи Резилек, второ и да стане договорката (срещу съответните услуги, както беше предишния път), ГЕРБ пуска ген. Мутафчийски или друг достоен българин - има доста такива, които се борят против намесата на руската мафия в България и Резилек поема към прокуратурата и съда.Гласовете на БСП и ДПС не стигат, другари РЕЗИЛИ

61

Демократ

преди 3 години

Комуняrите са виновни са сичко! За сичко са виновни!

60

Офф ,да се омитат

преди 3 години

Шеф на юристите на ГЕП е Деса Атанасова-Дуловската ***!!!Завършила кръжок по право и ученичка на Цецка Цачева-Рабфака!!!Дани Кирилов и новата Ахланова са направо титани на правото спрямо нея.Нито един грамотен човек няма в ГЕП-факт!!!