99

Анонимен

преди 3 години

Защо БСП и Радев твърдят, че се манипулират изборите при гласуване с хартиени бюлетини?Това го знаят от собствения си опит.Най-манипулираните избори бяха първите след 1989 г. Масата беше за промяна и против ко-му-нистите, а накрая спечелиха те.Доказани измам-ни-ци са БСП-БКП.

98

безпартиен(107)

преди 3 години

Преди години бях в СИК като член на комисия.След края на изборният ден се броят гласовете пред всички,неизползваните и сгрешените бюлетини.Пишат се протоколи.Всичко се събира в чувал и се носи в ОИК.Чувалите се съхраняват там и ако някой има претенции всичко може да се провери.В протоколите са и собственоръчните подписи на членовете на СИК.Така,поне в СИК нямаше измами.Не съм убеден,че ще е същото с машините.Сега ако ме търсят за член на СИК-ще откажа!

97

безпартиен

преди 3 години

Има машини-има възможност за хакерска намеса.На хартия-няма как.В края на изборният ден се събират членовете на СИК преброяват бюлетините,пишат протоколите,събират всичко в чувал и носят в ОИК.Никак не искам в секцията да влезе някой хакер и да генерира на машината едни 1000 гласа,а по списък избирателите са 650!Нито ще го разбера кой е,нито кога го е направил!Ако има машини-търсете си членове на СИК готови да влязат веднага в затвора!А и нали искаме честни избори????

96

Бай Курти

преди 3 години

0 0До Бай КуртиВъх! Ама те големи хакери ***, бе! Герберастите да доведат "Бели хакери" и да защитят терминалите за гласуване, бе! Или ви е страх от нещо, герберунгели? ##################Въх не въх ,не е на ко му не та та работа аз, как ще гласувам.

95

Анонимен

преди 3 години

До Бай КуртиВъх! Ама те големи хакери ***, бе! Герберастите да доведат "Бели хакери" и да защитят терминалите за гласуване, бе! Или ви е страх от нещо, герберунгели? Страх ли ви е?

94

Бай Курти

преди 3 години

От ,какъв зор зеления чорап и другарката Импексова ще ми казват,как ще гласувам.Аз искам да дам гласа си с хартиена бюлетина, защото комуня ги те могат да хакнат машината и да манипулират гласа ми. А,че електората на другарите не се справя с хартиената бюлетина, не е мой проблем. Самия факт,че машините не се използват в нито една страна в Европа е красноречив.

93

Радев-Ветото

преди 3 години

Амииии, тоя *** , Фигуранта , не може да съчини една собствена мисъл, как да му уважиш мнението ??? Изобщо, за какво ни е един Фигурант ? Само да му плащаме разходките по страната, пиршествата , показността на безрадието му, капризите на жена му, простотиите на пазвантите му..... !!!??? Докога ще харчим пари за един хрантутник, от когото няма милиграм полза ?????????????????????????????????????

92

пияница мистик

преди 3 години

"То беше подкрепено само от депутатите от БСП и ДПС."===Дрогаре, ко стана пак ве? За 186 път ДПС и БСП са дупе и ***, ама вие пак си дуднете, че ДПС-то било с ГЕРБ-а. Ама то пред фактите само Боговете мълчат, не и комунистите

91

Анонимен

преди 3 години

Избраха Елена Йончева в мониторинговата група за демокрация..

90

до 91

преди 3 години

Не е вярно, че нито едно вето на Радев не е минало.Мина ветото на Закона за фалшивите новини.Така сега Сбабикян има сайтове за лъжи-защото не може бащата на фалшивите новини да не фабрикува лъжи..а и не бива да го осъдят за лъжите.Ветото на Радев за фалшивите новини мина защото му беше адски важно да има лъжи в Б-я.Така прокара постановката за фалшивото шкафче и обвиниха Б.орисов,че уж лик.видирал жената снимала шкафчето.Фалшивите новини са част от театрото.Трябват им за постановките и цирка.

89

Асан Карагъзъ

преди 3 години

До АнонименНито едно вето на Радев до сега не е минало.Що ли се хаби !-------------------------------------За да не забравим, че го има.

88

Анонимен

преди 3 години

Радев и Нинова нещо полезно??НЯМАА

87

Анонимен

преди 3 години

БСП искат само с машини.Радев иска само с машини. Ами защо Нинова пусна урни по домовете на хората на 12.09 и то какви урни бяха-кутии от обувки с тиксо облепени!Ходеха по 1 човек в къщите-обикаляха като червени паяци и събираха уж някакви бюлетини.След това се оказаха с над 250 повече.Нали на Конгреса същата работа?!Гласуваха с хартиени бюлетини.Отново бяха с 200 в повече от присъствалите.Но за сметка на това вкараха дъщерите си - Кутев и другите манипулатори.Радев също с хартиена бюлетина избр

86

хаха

преди 3 години

До Джедай МастърАма сега Цвъки ще влачи чували за него си! :)

85

Анонимен

преди 3 години

С машинното гласуване ще стават още повече измами.То сега всеки трети е хакер.

84

ДДРонег

преди 3 години

Принципно не вярвам нито на хартиената бюлетина, още повече на машината !!!Да ни събират на площада и да гласуваме с вдигане на ръце - така пък вотът няма да е таен ...

83

Анонимен

преди 3 години

Нито едно вето на Радев до сега не е минало.Що ли се хаби !

82

ДДРонег

преди 3 години

Абе не си спомням някога вето от президента да е минавало, изобщо този приьом да го махат или да го променят, има ли смисъл от него !!!

81

Джедай Мастър

преди 3 години

До шопВ Италия депутати от мнозинството не влачат чували с бюлетини в ЦИК след края на изборния ден.

80

хаха

преди 3 години

До ftjРумпи затова скача. Путин му обещал да се намеси, да пипнат хакери машинките и БСП да спечели. Е да, ама не!