18

Краси

преди 3 години

Това е 0,66 акта на ден във всички превозни средства в София.Нарушителите са стотици!

17

Анонимен

преди 3 години

Това, че има 60 написани акта не означава, че до сега само 60 човека са се возили без маска....

16

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Подкрепям идеята на Славянин да се наговаря няколко души да пазарят колективно без маски. Трябва да се бори човек за гражданските си права в случая да се обяви гражданско неподчинение за това безумие с маските. Защо не говорят за Швеция?? Или да я сравнят с Испания и Италия където се изтрепаха от мерки? Та кой е по-добре?? Лятото яко ли измряхме без маски по протестите? Колко още доказателства ви трябват на зомбитата за да си извадите главите от задниците относно тази ТВ 'пандемия'???

15

до 7 от славянин

преди 3 години

''Абе такива като вас колективно отивайте при някой болен да ви зарази и развивайте имунитет.''А ти защо мислиш, че такива като нас след 7-те месеца глобално активно мероприятие нямаме имунитет!?

14

Анонимен

преди 3 години

В колата на колегата се возим 3-*** без маски. Ние в автобус не влизаме и няма къде да ни глобят. Черпим го и така.

13

Анонимен

преди 3 години

До до 2 от славянинПоредното много*** мнение.

12

до 7

преди 3 години

Ей такива като теб да не ползват градски транспорт ОДИ ПЕШ бре като се страхуваш! Когато правеха градския транспорт и ми взимаха данъци за целта нямаше намек или точка, че мога да го ползвам само ако нося маска! Ползвам го след като си плащам билет, ако не плащам не го ползвам но изисквания за маска няма. А и е противоконституционно чл.63 ал4, чл.63 ал.9 от закона за здравето

11

до 4 от славянин

преди 3 години

Аз доколкото знам лична карта се показва, а не се дава, сам си държиш и показваш картата, но не я даваш друг да я пипа и държи, включително и полицай, нека си записва личните ти данни от нея, но няма право да я взема! А за обжалването на актове знам, знам още и от адвокат, че след съставяне на протокола за административно нарушение обикновено не последва нищо друго, не ти правят необходимото след такъв протокол наказателно постановление, което трябва да отидеш да получиш 14 дни след протокола!

10

Отлично

преди 3 години

В тази държава все пак трябва да има някакъв ред и дисциплина...За съжаление тези глоби са вероятно 0,1% от възможните.

9

Анонимен

преди 3 години

*** има права, *** има право да е ***

8

Анонимен

преди 3 години

Хазната е празна трябват пари

7

До 6

преди 3 години

Абе такива като вас колективно отивайте при някой болен да ви зарази и развивайте имунитет.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Най-добре е да се създаде фб група където да се казва къде се намират проверяващите и хората да се подготвят.

5

до 2 от славянин

преди 3 години

Има едно друго решение - колективно сваляне на маските в хипермаркети и обществен транспорт, наговаряме се няколко десетки души, събираме се, влизаме в хипермаркет с маски и по подаден знак всички си сваляме маските, колкото повече се съберем и се наговорим за такава акция, толкова по-шокирани ще бъдат короназомбитата около нас, нека дойде полиция да състави актова на десетки души!

4

Анонимен

преди 3 години

Проверяват в метрото и в центъра на София. Да минат по крайните квартали да ги видя когато се качи едно стадо от маАлата как ще ги глобят. Не стига, че са без маски, но са и гратис.

3

Анонимен

преди 3 години

До славянинАктовете може да се обжалват.Само не мога да разбера, как при условие, че има обявена пандемия проверяващите ще имат право да вземат и да пипат личната ти карта за да напишат акта. Това показва колко безсмислени са тези проверки.

2

славянин

преди 3 години

Актове може и да се пишат, но обикновено няма съдебно изпълнение по тях, т.е. няма реални глоби!

1

Анонимен

преди 3 години

Извода е да не се возите с градския транспорт.Нека фалират щом искат да носим маски