58

Анонимен

преди 3 години

В градският транспорт нс София всички са с маски, вкл. и в метрото. Без маски са само избирателите не ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 3 години

Като сте с маска вирусите не я ли заобикалят.

56

мхм

преди 3 години

Аз пътувам почти всеки ден с метрото. От последните 3 месеца, само 1 път ме е проверявала контрола. В метрото 90% нямат маски. Столична община прибира милиони за да следи за контрола..

55

Коки

преди 3 години

Много са ми странни тези, които вярват, че някаква маска ще ги предпази. Само травмират хората. Поне за мен.

54

Реалист

преди 3 години

60 акта за 92 дни?!?!Тези шегуват ли се? Би трябвало да са по 60000 акта на ден.

53

Тим

преди 3 години

И тези от столичния транспорт не изпълняват точно заповедта на министъра защото няма разстояние на пътниците поне два метра един от друг а се гъчкат един до друг без необходимото задължително разстояние

52

до 50 от славянин

преди 3 години

''Щом на младите не им пука за живота на старите , и ние Ни левче за болни деца , да не ми ревът по телевизиите - Нямааа да даваме ! Кадърните и възпитаните избягаха тук остана само плявата- чалгарии,наркотици, плеймейтки ...........''Отлично, аз от теб никога не съм искал и никога няма да искам да ми даваш пари, за да се лекувам, просто защото сам мога да се лекувам, значи и ти от мен няма да искаш да се интересувам от твоето здраве, защото то не е моя грижа, а твоя!

51

до 35 от славянин

преди 3 години

'Тези туземеци който не искат да пазят себе си и другите и не носят маска в градския Транспорт, да ходи пеш ясно ли е..''Ами ти нали си убеден че парцала на лицето ти те пази бе, 'благороднико'', носи си го и дишай спокойно, защото вярваш че си предпазен, аз не вярвам че той ме пази и не го нося! Ама май и ти не вярваш много, че той те пази!? Неслучайно парцала го наричат ЛИЧНО предпазно средство, след като е ЛИЧНО такова, носи си го лично ти!

50

Анонимен

преди 3 години

Проверяващите, ела те и в метрото, а не само по спирките на надземния градски транспорт.

49

Сата НАТО

преди 3 години

Ченгето и контрольорите носят ли маски?Ако да, как се легитимитат, като лицата им са покрити и не подлежат на разпознаване?

48

Анонимен

преди 3 години

Щом на младите не им пука за живота на старите , и ние Ни левче за болни деца , да не ми ревът по телевизиите - Нямааа да даваме ! Кадърните и възпитаните избягаха тук остана само плявата- чалгарии,наркотици, плеймейтки ...........

47

до КовФеновете

преди 3 години

Ами нали беше ДДД, бе байновци?За дистанция що не глобяват? Хората са един връз друг в превозните средства, те за Пар Цаливата маска, дето никаква работа не върши се хванали?!?Репресия е това, не е "грижа"!Нито една от маските които носим не отговаря на европейския регламент за личните предпазни средства - запомнете го! Да не говорим за многократната им употреба и движението "сложи-свали", както и за носенето им в чанти, джобове, на китката за ластиците и т.н.Всичките микроби са по тях. Така е

46

славянин

преди 3 години

И както бях написал в по-долен пост: чуждото здраве е грижа на неговият собственик, не моя, и моето здраве е моя грижа, а не чужда, ако аз съм преценил, че парцала на лицето ми вреди на моето здраве, никой не може да ме накара да си го слагам, а който вярва че парцала на лицето му му пази здравето, нека си го носи, това си е негов избор и негово право!

45

до 40 от славянин

преди 3 години

''Има страни окуло нас и в Европа, където самите шофьори и гражданите не допускат дасе качват в обществения транспорт индивиди без маски, но там има гражданско общество а не толупи.''Значи такова общество не е гражданско, а скотско, с такова общество властта може да прави абсолютно всички каквото си пожелае!

44

до 41 от славянин

преди 3 години

Има смисъл да си дисциплиниран, ако има реално основание за това, само че глобалното активно мероприятие ''епидемия/пандeмия от коронавирус'' не е такова основание! Отделно има цял космос разлика между ДИСЦИПЛИНИРАН и ЗОМБИРАН!

43

Анонимен

преди 3 години

от младите не очаквайте съпричастност и морал, напротив - ужасно агресивни,прости,арогантни ,не толупи ,а *** !повечето са пълни лузери,нямат 1ст спестена ,и ще се радват дъртите да измрът ,та да им харчат имотите и парите !

42

Анонимен

преди 3 години

Да ама това трябваше да се прави отдавна а чак когато нещата се влошат и то не само в градския транспорт ами и в обществените институции то дори и магазините!

41

Анонимен

преди 3 години

До Това еГражаднаското общество може да се обедени върху неносенето на маски.

40

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще тръгнат да глобяват футболните фенове които се пребират с градския транспорт от даден мач без маски.В тази държава трябва да си корав за да не те тормозят.

39

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пада в съда ако е стабилна държава. В транспорта е пълно с шмърляци на които им виснали маските и такива на които носа не покриват. И за тия трябва да има глоби. Те все едно не носят маска. Обаче няма кой да ги глобява такива, всичко е само на приказки. Ако не ги глобяват, поне да ги свалят посредата между спирките. Няма и това кой да прави. От недисциплиниран и неразумен народ - нищо не става.