38

Това е

преди 3 години

Има страни окуло нас и в Европа, където самите шофьори и гражданите не допускат дасе качват в обществения транспорт индивиди без маски, но там има гражданско общество а не толупи.

37

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че няма да нося маска. Не само е безмислено, но е и вредно за моето здраве, и не носи никаква ползва освен да поддържа чувството на извънредност, че иначе отдавна щяхме да сме забравили за съществуването на "опасния виРос"

36

Анонимен

преди 3 години

Тия трябва да са най-големите каръци! Как става това всъщност? Сигурно влизат проверяващите в някой рейс, оглеждат се "аа, тук 80% са без маски, ай да слизаме, че ще ни бият" и чакат да мине рейс, където се возят 2-3 човека и единият е без маска. Как ще стане иначе да има толкова малко глоби? То поне половината не носят маски?!?

35

Лошо

преди 3 години

Уважаеми простотията е по опасна от всеки вирус и за съжеление в София е пълно с заразени от простотия.

34

Сега

преди 3 години

Тези туземеци който не искат да пазят себе си и другите и не носят маска в градския Транспорт, да ходи пеш ясно ли е..

33

До 25

преди 3 години

За съжаление сме съквартиранти по неволя, моето момче... Ако не бяхме, такива като тебе хич нямаше да ги мисля.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз явно се движа и живея в някаква друга София, защото тези превозни средства със само 60 нарушителя сумарно за 3 месеца изобщо не съм ги видяла. Качете се в 11 сутринта на метрото, пълно е с хора, които не само не носят правилно маските, ами и изобщо нямат нито на лицето, нито като лигавник.Повозете се и в някой автобус по Цариградско шосе, в същия времеви пояс... не 60, 600 за 1 час ще намерите.

31

Анонимен

преди 3 години

При комунизма не е било позволено да отидеш с татус на училище.Сега не е позволено детето да отиде без маска на училище.Сега не е позволено да влезеш в автобус или в обществена сграда без маска.Какво става? Да не се е завърнал комунизма?

30

хахаха

преди 3 години

60 акта за 3 месеца??? И това трябва да означава много ли? Та това е средно по 0,67 акта на ден!!! За цяла София. Май само пускаме кьорфишеци!

29

до 26 от славянин

преди 3 години

Много точен пример си дал, колега, точно така действат властниците - навън слънце и живот, масмедиите обаче настояват - урагани и смърт вилнеят навън!

28

Сата НАТО

преди 3 години

Герберите да се избият!

27

Анонимен

преди 3 години

Така е, стадото разбира само от тояга и кучета пазачи, защото е много свободолюбиво и има много права, но без никакви задължения!

26

Анонимен

преди 3 години

Ами време обявиха че за всяко дете ще има детски. Ето от къде мислят да вземат парите. Тази държава фалира.Ако нещо не се прави ни очаква гражданска война

25

Анонимен

преди 3 години

всички герберасти с маски доживот - да се пазим взаимно!

24

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Вчера го написах но ще си дам зор специано за зомбираните от НОЩ! Излизам навън пече слънце топлое прекрасен ден без облаци с лек приятен бриз ухае на здраве и живот. Прибирам се и пускам телевизора а там ми казват че навън вали пороен дъжд, има ураган който избива и помита всичко пред себе си, който излиза навън ще умре опасно е за живота. Гледам през прозореца - хм пече слънц НО щом по телевизора казват друго значи аз греша! Ще си стоя у дома, очите и разума ме лъжат навън трябва да потоп!

23

до 17 от славянин

преди 3 години

''БРАВО! НЕ 60 , А 600 ДА СА ССЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ! МНОГО *** НАРОД НЕЗАЧИТАЩ ЗДРАВЕТО НА ДРУГИТЕ !''Твоето здраве е твоя грижа, не моя, както и моето е моя, а не твоя!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Коронавируса ни води към нов сметовен комунизъм

21

Анонимен

преди 3 години

До sasСледващия път ако антимаскърите се обединят в автобуса ще има точно 0 акта.

20

Анонимен

преди 3 години

Аз такова чудо при комунизма не съм виждал! Търпете овци и прославяйте Буда.

19

славянин

преди 3 години

Чел съм че в Хърватия има такива акции - наговарят се и се събират няколко десетки души, влизат в МОЛ с маски и след това всички в определен момент си свалят маските и ид,отизираните короназомбита около тях изпадат в шок! Такива акции трябва да започнем да правим и в България!