309

Анонимен

преди 3 години

До 361Ама много ми е интересно как точно ми видя ИП-адреса от комент формата :))))))))))) ако искаш ще ти го кажа 84.44.181.200 :) хайде умирам да видя какво ще направиш с него :))))

308

Яснвд

преди 3 години

На 92-я ден ке падне правителството на Бойко

307

до к.353

преди 3 години

Много си заслепен - делиш хората на гербери и "другите". Аз съм наследник на 160 дка земя от дядо ми по баща и 193 дка обработваема земя от дядо ми по майка. Към тая земя алчност прояви крупен земевладелец от Кнежа и чрез шефа на Икономическа полиция на ОДМВР-Плевен, РП-Червен бряг, Окр.П-Плевен, посредническа фирма-Плевен и накрая Икономическото звено към ГДНП взеха земята за жълти стотинки. И сега какво искате: да викам "Само ГЕРБ!"? Насила ни правитесвои врагове! Ст..н.с. съм, не съм ***.

306

Анонимен

преди 3 години

До ХаЗащото ти си много, нали?Има-няма 2-3 трола и един специален браузър ...Ама защо да ти го казвам, то ГЕРБ-аво прасе от ИТ вода разбира ли ...

305

Анонимен

преди 3 години

3 месеца тримата *** си правят ПР на новата партия ама нещо като гледам не им върви номера. Яхнаха протеста и говорят от името на народа... малко смешно. Обявяват въстания обаче тези които са по-буйни ги обявяват за провокатори :))) егати въстанието аз :)

304

Ха

преди 3 години

До ДилемаСпрете да се асоциирате с "народа"! Малко сте, за да сте "народа"!

303

Годжи

преди 3 години

Тъй няма да стане.С плакати не става.Трябва с АК-47 може и с АК-74 все тая

302

Анонимен

преди 3 години

Не ги било страх.. от какво да ви е страх като никой не ви обръща внимание вече?

301

Дилема

преди 3 години

В деня, когато се решаваше дали ще има наказателни санкции спрямо БГ, ББ риташе топка. Очевидно разчиташе на ЕНП, по-конкретно на немската й част. Вебер като маша на Меркел, Туск и на САЩ чрез заявката на нови 8 изтребители. Правителство, от което народът е снел довеието си, разчитащо само на външна помощ, а спрямо хората упржняващо тоталитарна власт, дълго не може да властва. Пример: кабинетът А.Цанков. А ЕНП и ЕС се изложиха и на дневен ред стои въпросът защо впрочем ни е ЕС.

300

Да

преди 3 години

До Анонимен 347Значи искате да махнете "неукия" пожарникара и да сложите "учения" чалгара/кой е по- неук и кой е по- учен е спорно/? Нали той създаде културата и възпита това поколение. Ще имате възможност да пробвате на редовните избори!

299

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо343Нали се сещаш ибрекчийче, че когато си поставя курсора на мишката върху твоя номер, ми дава ИП адреса ...Пробвай с твоята мишка, за да видим дали резултатът е различен ... Ако пак дава ИП адрес, какво следва от това, а ?

298

АК-47

преди 3 години

Тези льох-***-ни няма ли да престанат да разнасят вируса. Платени нещастници. Покажете на изборите, ама и там ще се ***, като се разделите от ламтеж за лидерство.

297

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 343 Ще дойдем на изборите, не се притеснявай ... Обаче ти дали ще си запазиш работното място на гербав *** ... Защото аз ще те намеря, ибрекчийче грозно по ИП адрес, и тогава ще стане весело ... Ха -ха-ха ...

296

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБих умрял от глад, но не бих се подчинил на вашия Вожд Винету ...Тук не става дума за платени протести, на които вие като герб-ави измекярчетА СТЕ СВИКНАЛИ ...тук става дума за това да ви изчегъртаме от лицето на земята ...С радост бих го направил без пари и, ако е нужно, ще дам пари за каузата ... Просто не мога да ви гледам в държавната администрация

295

Анонимен

преди 3 години

к.345, хората, повтарям - хората, а не върхушката на ГЕРБ и нейната маша - 430-хилядната държавнаи общинска администрация плюс още толкова роми-гласоподаватели, не искат повече управлението на един неук и брутален пожарникар. ЕНП на Вебер, Туск и Тантето разкри своя истински лик, заставайки Падишаха. Зад него останаха полицията и Спецпрокуратурата. Ако ББ смята, че ще продължи със своята гротескна диктатура, много се лъже.След падането на ГЕРБ от власт той ще бъде съден.

294

размахаха гащи

преди 3 години

Тези ид-ио-ти от какво не ги е страх, кой ги плаши? Отидоха в Брюксел, размахаха насраните си ***, защо обаче те занесоха бесилките и ковчезите, защо не се опитаха да подпалят полицаите със суха трева? Защото там не си поплюват. Никога не бих гласувал за тези не-нор-мал-ни-ци и нар- ко ***-ни. Пък и това вече не е протест, а сбирка на не-нор-мал-ни хора и айлякчии.

293

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще дойде зимъска и всеки ще предпочете да си стои в къщата на топло отколкото да мръзне за 20лв на ден от Божков.

292

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТЪТ ИЗПРАТИ ПРОТЕСТНА ДЕЛЕГАЦИЯ ПРЕД ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ОБАЧЕ ТАМ НЕ МЯТАХА ЯЙЦА- ЩО НЕ, НЕ МЯТАХА ДОМАТИ- ЩО, НЕ ЛЯГАХА ПО КРЪСТОВИЩА- ЩО, НЕ ПРАВИХА ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ- ЩО,НЕ БИХА ПОЛИЦАИТЕ- ЩО, СЪВЕТНИЦИ НА РЕЗИЛ ГАДЕВ НЕ БЛОКИРАХА МЕТРОТО- ЩО, КАКТО КАЗА ЕДНА БГ ЮРИСТКА- ТАТЯНА ДОНЧЕВА- ТОВА Е ТЯХНО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО- ЩО В СОФИЯ СПЯТ ПО КРЪСТОВИЩА И ВСИЧКО ИЗБРОЕНО, А В БРЮКСЕЛ ТИХИ И КРОТКИ- ЩО, БЕ, ЩО....

291

Анонимен

преди 3 години

Никога не бих дал гласа си за ,тези оли го фре ни.Точно,когато Гешев подгони чер ве ната номенклатура им дойде на ум да протестират.Като искат да управляват ,да се явят на изборите март месец.

290

Кои сте вие клошари

преди 3 години

Аз не искам тези наркомани да се представят и да говорят от името на Народа, аз не съм ги упълномощил а и другите българи също!Само ще кажа на тези протестъри, че нямат подкрепата на мнозинството българи и да не говорят от името на Народа!!!!!!!!