269

Анонимен

преди 3 години

До 307Добре ве мен, но по тази логика психопатите, нарциси и т.н...имат за какво да се страхуват, все пак светът се върти около тях :))) Недей да бъркаш психопатите и нарцисите с психичноболните, един луд веднага ще го познаеш, докато при нарциса е по сложно :)) Даже ти гарантирам, че няма да познаеш такъв :) Ще те посрещнат с усмивка и ще си кажеш - какъв приятен човек, сложно е...хахаха :))

268

до 301

преди 3 години

Разбирам ви... но тука става въпрос конкретно за мотото им "Нас не ни е страх"Мислете в посока кой не се страхува и защо не се страхува!За да се случи това-има сериозна причина-защото пак пиша страха е кодиран в човека.Чувството за страх е елемент от чувството за самосъхранение.Ако не те е страх-има нещо в мозъка,което стопира страха.Само при психопатите е налично това безстрашие.Нормалните хора се страхуват.Мотото е пресилено.Триото се страхува само са личните си хонорари.Имат да връщат ресто.

267

Абе

преди 3 години

Йончева какво друго да очакваш от нея, тя си е с руско самосъзнание по рождение. Радан е за съжаление или презрение по-скоро, помня нааканата му физиономия след фиаското на предните парламентарни избори, уж се оттегли засрамен, но не би, искал още по-близо да се приближи до дъното. Най-отвратителното е, че получават астрономически заплати да хулят Родината пред Европа и света.

266

Анонимен

преди 3 години

И Йоло Денев се разбунтува?!Иска отговор от Отровното трио за проваления протест!!!!

265

Щерю

преди 3 години

На БСП парите от 1990г. са в чужбина. Те работят да прилапат големите пари от ЕС и да ни върнат обратно към Русия. Слави Трифонов е разработка на ДС и е креатура финансирана от Москва. ДПС са играчи търсещи социална изгода за турците в БГ. "Воля" с Марешки също са руско финансирани. ВМРО са партията на агентите на ДС. ДБ са дясна еврейска партия. И пак единствената алтернатива българите да получават пари от ЕС си остава ГЕРБ. Но, понеже те също са комунисти - не дават големите пари на народа...

264

До 284

преди 3 години

,, социализъм ли искат,,За твое сведение , Елена Йончева вече си е построила комунизма, за себе си.Нали знаеш как е,,на всеки според нуждите, а се трудиш колкото можеш.,,За теб е утопия, ама тя стана милионерка със злепоставяне на България пред света.

263

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 295Обясних че има разлика, има различни случаи, някои дори не осъзнават че са такива :))) Ще дам пример - психопат чупи и руши чужда собственност, дърли се и с минаващи хора, но когато пристигнах стана по нисък от тревата, значи има страх :))) Има също и такива които имат наченки на социопати, но все пак се държат някак си :))

262

Анонимен

преди 3 години

Мачкай, Боца. И от Брюксел им се размина надеждата за България башинг. Толкоз за компроматитьи. Никой не е рекъл , че ББ е абониран за властта мъ няма да подкрепя някой щот много отръки му идвало да плюе и послъгва. Ако ще и челна стойка на площада с тромпет в .. да направи. Некои се взеха за адски големи тарикати.

261

до 294

преди 3 години

Познавам хората и всеки ден се изненадвам колко добре ги познавам.Това на моменти ме кара да съжалявам, че правя без да искам профил на хората на протеста.Но там онези тримата са категорично психопати. Те не са болни хора.Това не е болест.Това е състояние и не е лечимо.Болестите се лекуват.Тяхното е подхранвано от болното им въображение и болните им амбиции.Но като цяло са здрави.Те знаят какво правят и защо го правят.Нямат никакви морални спирачки защото бързат-нямат време по пътя към целта.

260

Йоана

преди 3 години

Предлагам заедно с новините за Ковид да се обявява и маршрута и бройката на протестиращите. Двете теми будят еднакъв интерес и се превърнаха в част от пейзажа.

259

Чебурашка

преди 3 години

До До ЕНПДруга поправка на Мецола гласи, че президентът, който има конституционното задължение да бъде политически неутрален, е взел директна линия на поведение в опозиция на правителството, поискал е неговата оставка и използва протестите като платформа за своята позиция.

258

Чебурашка

преди 3 години

До До ЕНП.Евродепутатката от Европейската народна партия Роберта Мецола е внесла поправки в резолюцията за България, в които предлага да бъдат добавени случаите с президентските съветници, обвинени в търговия с влияние и подбуда за извършване на длъжностни престъпления. Мецола настоява да фигурира текст, в който се твърди, че известен магнат на казина, туризъм и строежи, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, финансира продължаващите протести.

257

Анонимен

преди 3 години

При психопатите липсва страх, способност за съчувствие и поддържане на нормални взаимоотношения.За това ни ге страх.Те са аморални и нямат нито срам, нито страх, нито усет за мяра на обиди.Психопатите изпитват страх само за собственият си живот.За това трябва да се вкарат строги закони и да подлежат на контрол кората,които подлагат на опасност обществото.Не може да ти хрумне да палиш полицаите със суха слама и да си нормален.Те са също и из.вратени - носят ковчег с име на жив човек и бесилки.

256

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 288Ами явно не познаваш добре хората, от психопат до психопат има разлика :))) Изпитват чувства, но разбира се не за други хора ами за себе си, те са най важни, другите да го ду хат :)) Нарциси, психопати, луди ги наречете ако искате, пълно е с такива в БГ, свиквайте :)))

255

Ураааа

преди 3 години

След триото, радан и йончева закопаха протеста,тези не разбраха че срещу България не се плюе !!!

254

Анонимен

преди 3 години

Зима иде, тепърва......

253

Анонимен

преди 3 години

На теория, ако някога не сте изпитвали вина или съжаление за ваша неправилна постъпка, или ако сте манипулирали някого, за да получите нещо желано, значи сте проявили психопатични черти. Абсолютното безстрашие и поемането на големи и необмислени рискове също се смятат за такива.

252

Анонимен

преди 3 години

Психопатите предпочитат градовете.Големите населени места предлагат по-добри възможности за откриване на хора за манипулиране, за анонимност и по-малък риск да бъдеш засечен, ако вършиш нечисти дела.

251

Анонимен

преди 3 години

Психопатите всъщност имат чувства. Е, някои чувства.Както казахме, те не изпитват страх, неувереност, тъга. Могат обаче да усещат отвращение, изненада, дори радост (друг е въпросът какъв би бил източникът ѝ). Трудно разпознават кога някой друг се чувства зле и не реагират на заплахи или наказания. Щастливи и мотивирани са, ако наградите им са по-големи. И, разбира се, могат да изпитват яд, особено ако са били провокирани.Но страх никога не изпитват.

250

Анонимен

преди 3 години

До Знаеш ли какво?Трябва да си луд за да плуваш сред акулите, лесно няма :)))