329

Т.Танов

преди 3 години

Ама от какво се страхувате,бре ?! Намерили сте,та сте примерили - нещо "лампите" ви са изгорели,та се страхувате,че няма отъкъде да си вземете нови :))) ?! Жалки смехурковци!!!

328

Анонимен

преди 3 години

Майчето завъртя грива на последното "въстание..", не казвам, че е комуниститески протеста, ама....Фигуранта размахва юмруци, Омбудсмая вее грива....Иначе Минека ходи в Брюксел, интересно дали ще мята яйца по фасадата на Европарламента.

327

Анонимен

преди 3 години

интелектуалец мн. интелектуалци, м. Човек, който се занимава с умствен, творчески труд.

326

Зозо

преди 3 години

На тримата г л у п а ц и от протеста, единствено им остава да направят серящ протест. Всички дружно да си изтропат във фонтана под високо вдигнатото юмруче на кибикът от Дондуков 2 :))))))))))))))))))))))))))Друго не могат да направят :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

325

бря бря

преди 3 години

Гледам протеста, това са стотици хиляди протестиращи. Този протест обаче няма да се брои, защото не хвърлят яйца. Не виждам Йоло и Мая костинбродската. Без тях протеста губи аромата си.

324

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "интелектуалец"?

323

Анонимен

преди 3 години

Преди време Сбабикян е поискал 3,5 милиона лева от Борисов за пиар кампания. Не ги е получил.Намерил си е друг поръчител за пиар агенцията.Крайно време е Борисов да плати на Смешното трио за пиар.Такъв пиар, какъвто вече 90 д се прави в полза на Борисов-дори и в най-смелите си мечти не е сънувал. Сега безплатно му го направиха и продължават да го бетонират.Триото-г.робовно ли е,о.тровно ли е,нещастно ли е..няма значение-то е некадърно на 100%.Тези тримата чичковци с ченетата копаят вече под дъно

322

Анонимен

преди 3 години

До 378Не го притеснявай сега, че ме хаква :)))

321

До 347

преди 3 години

До АнонименЧовече, каква диктатура, каква хунта?!Явно си роден след 90 г. и си от червен или поддържащ червените род!Знаеш ли, че нямахме право свободно да пътуваме, ако някой използвашеподобни епитети срещу управляващите щеше да изчезне безследно!

320

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до 364Кой заплашваш ти бе?

319

Анонимен

преди 3 години

Този "протест" е най- голямата реклама за Борисов. Бабикяната няма да яде баница.

318

Анонимен

преди 3 години

От какво не ги е страх - от това, че никой не им обръща внимание?

317

Анонимен

преди 3 години

До 364Не знам дали той знай какво е ИП снифър ама само да ти напомня, че ИП снифъра е за затворени мрежи. При положение, че ти нямаш достъп до сървара на провайдъра му няма как да пуснеш снифър с неговото ИП. Така, че добре ще е като се правиш на голем хакер да разбереш какво говориш...

316

От какво?

преди 3 години

О какво да ви е страх?Нима някой ви е пипнал с пръст? Този Кенаров, който твърди, че е бит на 02.09, защо е подал жалба чак на 23.09, без приложени медицински документи?Отговорът е *** - защото не е бит! Напротив протестиращи биха полицаи!Продължавате да цапате и чупите, но е крайно време, да се използват записите и хвърлящите да положат по 1000 часа обществено полезен труд!

315

Анонимен

преди 3 години

Vzemete blokiraite granicite kato gyrcite parlamenta Kyv e toq qlov protest da vi vidi sveta

314

Да

преди 3 години

До до к.353А сещаш ли се, каква национализация е проведена след 9.9.44г?Никой не те кара да викаш за ГЕРБ, а си има избори! Колкото до спорни казуси, то си има съд!

313

Анонимен

преди 3 години

До 368Сериозно започвам да се притеснявам за душевното и психичното ти здраве. Значи ако реално имаше идея за какво говориш щеше веднага да провериш, че ИП адреса ми е от Варна с провайдър МСАТ. Второ браузра ми е обикновен Firefox не полвам Тор ако това си мислиш :) и хайде виж колко труд ти спестих чакам да направиш нещо друго освен да говориш пълни глупости :)

312

Анонимен

преди 3 години

До 364 Ихааааа :))))) аз знам какво е ама ти много не си наясно май :)) чул си нещо пак ама не си разбрал за какво става дума :) хайде казах ти ИП-то си чакам да видя как ще ме оправиш :) големи хакери станахте всичките :)))

311

Ха

преди 3 години

До АнонименКато начало, нямам нищо общо с Герб! Колко сте се вижда? Просто другите хора не искат да говорите от тяхно име и да бъдат съпричастни към простотиите, които вършите!

310

Българин

преди 3 години

От числото на подписалите се "интелектуалци" следва, че ние имаме повече от, например, Франция. Тъжен смях!