8

Анонимен

преди 3 години

До 8 Какво неизбежно заразяване? В Китай и в Русия вече са в четвъртата фаза на тестването на ваксините и са ваксинирани стотици хиляди хора. До края на годината ще могат да се проследят резултатите. В русия вече създадоха трета ваксина - с жив отслабен вирус; А живите ваксини създават имунитет за десет години. В целия свят вървят напред 9-10 ваксини и след броени месеци ще има годни ваксини, кoето значи, че епидемията ще бъде ликвидирана.

7

Анонимен

преди 3 години

до 9Ти си правиш вятър не аз.Помисли какво казвам,а не ми пиши излишни цифри.*** е да смяташ,че южнокорейците и китайците са се справили защото са им малко жертвите към момента.Труповете ще се увеличават и не само в Швеция,но първо там ще се възстанови икономиката.Каквито и мерки да се вземат,докато няма масово ваксиниране вирусът ще заразява.Дали изобщо ще има ефективна ваксина е съмнително ако мутира и ваксината не действа на мутацията.Най-добре е всички да се заразят в целият свят!

6

ля ля

преди 3 години

никой не казва и не пта защо толкова малко ПСР- тестове правят!! никой не обръща внимание на хората които ги тестват редовно - дали са и те в цифрата ежедневна или дали има други тествани обикновени граждани случаини!до ден днешен ако искам да си направя тест трябва да дам 120лв частната им лаборатория!!

5

Анонимен

преди 3 години

Do 4 Защо си чешеш езика и си правиш вятър на устата. Пълни глупости. Швеция с 6000 трупа и 7 % спад на икономиката била пример. Дебилен пример е Швеция. На южнокорейците им свалям шапка - при тях нямаше карантина, но жертвите са само 350

4

Анонимен

преди 3 години

до 5 и 6Тези които не са горди и не са егоисти а са смирени не умират викаш, така ли?!!Защо пишеш глупости?Колкото и да спазваш заразяването е неизбежно наивнико!

3

Анонимен

преди 3 години

Държавите които успеят да заразят цяото си население първи ще се отърват от вируса и ще се върнат към нормалното.Примера е Швеция.

2

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Баси кефа. Нямаше мотриса и на влак 10201 от Драгоман за София пуснали 46 211 с два вагона 74 серия. Голям кеф , хора!А сега да видим какво ще закачат на 3621....

1

Анонимен

преди 3 години

56 са в интензивно отделение те са важните.Колко са нови заразени няма никакво значение всички ще се заразим въпрос на време е.Колкото и да спазвате мерки все някога ще сбъркате и ще се заразите, неизбежно е!