28

Анонимен

преди 3 години

До 37Какво значи Южна Корея били успели?Завинаги ли ще се крият?В момента когато махнат мерките за дни пак ще пламнат.

27

Анонимен

преди 3 години

Епидемиите в съвременния свят се борят с високи технологии - точно за това успяха в Южна Корея. С технологии и дисциплина. И американците също в момента тестват няколко ваксини - всичките свръхтехнологични. А тука няколко селтака ни разправят как трябва всички да се заразим, което значи хиляди хора да измрат, а част от оцелелите да се инвалидизират - пълни и пропаднали глупости

26

Анонимен

преди 3 години

Да не носиш маска и да не спазваш необходимите мерки показва липса на здрав разум и асоциалност.

25

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме.Тези дето не носят маски са прости егоисти.Златена която отскоро разбра какво е *** е хубава и умна.

24

Анонимен

преди 3 години

Заради малко на брой ковиди.оти неносещи маски, страдаме всички.

23

Анонимен

преди 3 години

Принципът е проcт - носиш маска, спазвал разумни мерки, епидемията бързо затихва и си живееш живота. Другият вариант е не носиш маска, не спазваш разумните мерки, епидемията се разраства и си стоиш под кревата вкъщи, трепериш от страх и така с години.

22

Анонимен

преди 3 години

Това няма как да се спре не ви ли стана ясно?Всички ще се заразим целият свят въпрос на време е.

21

Анонимен

преди 3 години

Като те кефи Южна Корея заминавай.Що се мъчиш в България.

20

Анонимен

преди 3 години

Някои толкова много ги е страх от вируса, че твърдят, че не е опасен и че това е измама в жалък опит да преодолеят огромния си страх. Те даже не се усещат, че така се обричат на продължаване на жалкото си съществуване. Зарадибтези страхливци епудемията се разпространява. Лошото е, че и нормалните хора ще страдаме заради тях.

19

Анонимен

преди 3 години

До 25Мерките ще си ги прилагаш върху себе си. Не върху другите.Ако не искаш да ядеш бой.

18

Анонимен

преди 3 години

Епидемията можеше да сме я спряли още през лятото, ако всички държави по света прилагаха мерки като в Южна Корея, Китай, Нова Зеландия, Виетнам и т.н.

17

Анонимен

преди 3 години

До 22Бъди отговорен и се крий като мишка да края на жалкото си съществувание.Ще ти направят паметник.

16

Т

преди 3 години

Щото руската ваксина е прекрасна, затова имат 10 хиляди нови случая вчера. Докато се измисли ваксина Светът ще е стигнал 70 процента заразени и ще затихне от самосебе си.

15

Анонимен

преди 3 години

Южна Корея е с над 51 милиона население беше една от първите държави, в които пламна епидемията. Сега за септември имат средно по 3 починали на ден и по 128 нови случаи средно на ден. Това е 15 пъти по-малко от България на човек от населението, но там носят маски и са отговорни.

14

Анонимен

преди 3 години

Китай щял да пусне нов модел Ковид , та да си нанасе сам удар на икономиката и т.н. Ха ха ха .Конспиролозите и тази сутрин пак не са си пили хапчетата и ги друса параноята

13

Анонимен

преди 3 години

до 19Всички работят за ваксина,но още няма освен измислената обявена руска без да се знае какъв е ефекта от нея.Поне още година ще чакаме,а до тогава всички ще се заразим неизбежно е.Този вирус е нарочно пуснат и няма нищо общо с науката и медицината!

12

Анонимен

преди 3 години

До 12 не се прави на голям професор В руския институт " Гамалей" постоянно проследяват мутациите на вируса, което струва много много пари. Изводът им е, че вирусът не се променя бързо (2 мутации на месец), което позволява да се създаде ваксина. Плюс това професорите там казаха, че ако мутациите станат много в течение на една година, веднага ще коригират ваксината. Китайците пък създадоха рекомбинантна ваксина, на която мутациите изобщо не й пречат.

11

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално да си мислиш,че като нахлупиш маска,миеш се и спазваш дистанция вирусът ще си отиде.Това не е решение а отлагане на проблема.Някой бил създал ваксина?!Не ме разсмивайте,особено руснаците на тях не вярвам.Да оръжие могат да правят,но ваксини е съмнително.Докато не се види как действа могат да си твърдят каквото искат.Тази есен китайците могат да пуснат нов модел КОВИД-20 и какво правим?

10

Махнете тоя

преди 3 години

Ангейов от правителството и щаба и ще ви вярваме. От устата му само лъжи излизат. Трима мъртви от 69 даааа напълно в реда на нещата. Само дето заразените са 69 по пет. Неоткрити и заразяващи наред. ОСТАВКА!

9

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Юхуууу 46 211 отиде на 3621!!!! *** 45 159 отидЕ нейде у ряката....Хехехехехе!!!