108

ANONYMOUS

преди 3 години

Вижте във Фейсбук изявлението на д-р Маргарета Грийс-Бисон, невролог ( с български текст и немски звук) за късните негативни последствия от носенето на маски. Заслужава се да се чуе цялото изказване.

107

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с очакваната 2-ра вълна....А после идват 3-та, 4-та " и така до края на света". Ние сме на всеки километър...

106

бонго

преди 3 години

Добре де, защо са решии да направят точно толкова теста, а не да речем 5000, както са правили в някои дни? Започвам да се чудя дали не е възможно всъщност да са ги направили, но да обявяват че са направили само толкова, за да не изглеждат прекалено малко "заразените"...

105

Анонимен

преди 3 години

До оффгръмни се - ще направиш огромна услуга на всички и особено на себе си ...

104

Малее

преди 3 години

Пак мухали за пари се поставят.

103

офф

преди 3 години

Само *** наивници слагат маски!

102

Анонимен

преди 3 години

До ФактНе. Просто родените в централните части на София са н по-високо генетично равнище и са по-добри хора, физически, интелектуално и морално, затова нищо им няма.... И други такива глупости.

101

Анонимен

преди 3 години

1300 теста няма...В Дания минаха по 50 000 на ден. И са безплатни.

100

Анонимен

преди 3 години

69 :)))))))

99

До Факт

преди 3 години

Не знаех, че сравняваме само по дни от седмицата - сакън ако този понеделник е по малко от предния - веднага ще ти го навара в лицето

98

Факт

преди 3 години

В София в последните 3 месеца, новите случаи са доста по-малко на човек от населението спрямо провинцията. Може би това се дължи на факта, че в София повечето хора сме с маски, когато трябва, а без маски са само избирателите на ГЕРБ от малцинството и някои други подобни на тях.

97

Факт

преди 3 години

Статията трябва да е: Рязък скок на новозаразените с Коронавирус.Миналата неделя бяха 58, сега са 69 - увеличение с 19%.

96

Анонимен

преди 3 години

Само дeбилите не носят маски и заразяват нормалните хора.

95

Анонимен

преди 3 години

С носенето на маски се цели пълна дебилизация на хората и превръщането им в асоциални същества. Прицелът е в бъдещето на населението.

94

Анонимен

преди 3 години

Вчера в Европа Най-много нови случаи на човек от население има в Черна гора, Белгия, Холандия и Франция - 20-30 пъти повече от в България.Най-много починали на човек от населението има в Черна гора, Молдова, Румъния, Босна и Херцеговина, Малта и Люксембург, отново в пъти повече от България.

93

Анонимен

преди 3 години

Миналата неделя новите случаи бяха по-малко и така е всеки ден от известно време. Явна тенденция към увеличение.

92

Феминистът

преди 3 години

Брифингите се появиха не поради втората вълна (няма никакви вълни), а за "затягане на дисциплината" сред народонаселението. Тези хора нищо съществено не могат да ти кажат или не искат да ти кажат. Но връзката с обществеността по този начин е упражняване на контрол, дори и с говоренето на недомислици, които изглеждат умно.

91

Феминистът

преди 3 години

До Анонимен 101.Достоен отговор на д-р Елена Радева е даден в блога на г-н Иван Стаменов - otizvora. Който иска може да прочете двете статии в този блог, предоставящи алтернативно мнение.

90

Факт

преди 3 години

В България се тестват контактни лица - малко тестове означава малко контактни лица - следователно рязък спад.

89

Анонимен

преди 3 години

Поразена съм от наглостта и липсата на абсолютен професионализъм, колегиалност, лекарска етика и търсене на евтина сензация от персони като Мангъров и Първанова. В шок съм как хора в обкръжението ми, които съм считала за образовани и интелигентни, приятели, пишат и правят генерални глупости и нелепости, протестират срещу носене на маски, спорят, кодошат се и се келешат с този вирус. Това пише дългогодишният доктор Елена Радева на страницата си във Facebook. Тя уточнява, че е лекар с 30-годишна практика, 20 от които са във Франция.В България до момента не е имало и първа вълна, в сравнени