86

Анонимен

преди 3 години

За мене ти си полицай и куче на системата, освен това си пенсионер на 40! Засрами се и не ни давай акъл, ченге.

85

Анонимен

преди 3 години

До 87 Easy baby

84

Бау

преди 3 години

До 86Дуфус. Ще ти пиша само един път, че си твърде глупав, за да ти се обръ6ща внимание. Аз съм на 40 и не съм полицай. Явно полицай ти е причинил нещо много лошо и всички, които не харесваш ги смяташ за такива.

83

Анонимен

преди 3 години

До Бау Ти да не си от рисковата грипа Ясене

82

Бау

преди 3 години

До до 82 от славянинХората пазят болните и възрастните. Ти може да си го изкараш леко и безсимтомно, но да заразиш баба и тя да трябва да влезе в болница и да се дадат пари за нейното лечение. Това се опитват да избегнат хората ... Не разбираш, ли че ВСИЧКИ влошили се независимо от възраст и прочие трябва да се лекуват? Има и други болести не може да се напълни с ковид болни ... Ама какво си играя да ти обяснявам. Ясен си.

81

до 82 от славянин

преди 3 години

И като протестите на открито са безопасни защо в много ''напреднали'' страни налагат ограничения за събиране на хора на открито, ''притежателю'' на ''високо'' IQ!? Ако този вирус е толкова страшен и страшнозаразен и хората са на един лакът разстояние един от друг по площади, улици и заведения, наистина ще има взрив от разпространение на заразата, а такъв няма просто защото вирусът нито е толкова страшен, нито е толкова страшнозаразен!

80

Анонимен

преди 3 години

До 82 Пак ли те бе....

79

Бау

преди 3 години

До славянинПротестите са на открито. Хората казаха, че това не е проблем. На закрито е по-опасно и пак ... може и да не е. Говорейки с/у хора учили ходини това, защото ти си чел в интернет показва IQ-то ти :D

78

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е вече как държавата ни е на това дередже при толкова "учени" и "експерти"

77

Чудя се

преди 3 години

Колко ли още ''специалисти'' ще се изходят по въпроса за ''вируса''?!

76

славянин

преди 3 години

Епидемиоложката да обясни къде е ''взривът от заразени'' в София след 87 дни протести!? Пред фактите и най-наглите и лъжливи ''специалисти'' трябва да замълчат, за да не се излагат!

75

Ужасена

преди 3 години

Ахаааа, затова ли Началника на държавата си слагаше маската на ОЧИТЕ?Имал е информация за това.

74

Анонимен

преди 3 години

явно 3 месеца протести не се вписва в типа "събития" които ужасяващия смъртносоен вирус харесва. Този вирус освен всичко има интелект, разум и според други епидемиолози като въпросната госпожа има и ДУША !

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Е тоя ако умре от коронавируса, ще е вече голям ***.Имам предвид, ако се наложи, ще му направят основен ремонт, но няма *** в никакъв случай.

72

Анонимен

преди 3 години

Голям резил ще бъде ако Търмп, чoвек на 74 години, прекара вируса работейки без усложнение. Какво ще кажат тогава Епидемолог и Пулмолог и Учен?

71

доктор

преди 3 години

СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ -ЕПИДЕМИЯ СЕ ОБЯВЯВА КОГАТО ИМА БОЛНИ ОТ ДАДЕНА БОЛЕСТ---300 000 ЧОВЕКА ИЛИ ---ВСИЧКИ МЕРКИ ПРЕДПРИЕТИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СА--П Р О Т И В О К О Н С Т И У Ц И О Н НИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ

70

Хай-Тек Учен

преди 3 години

Предлагам да вкараме данните на ковид-19 в клантум компютъра на Гугъл, и клантум компютъра на Гугъл да ги анализира с клантум процесораите си и с ЕйАй и Машийн Лъънинг с различни апроучи като дийп лъънинг и реинфорсмънт лъънинг, наука разби'ш'и, хай тек, и клантум компютъра на Гугле да ни разпечата формулата на ваксинат срещу ковид, и але-хоп да се ваксинираме и всички да сме здрави и да се върнем към стария начин на живот и да живеем щастливо, науката ще ни направи щастливи!

69

Анонимен

преди 3 години

До бау Тебе май верно те АПЕ Джеки

68

Анонимен

преди 3 години

Бау, и какво направи? От 8 месеца дращиш страхитии да плашиш гаргите. Никой не ти се връзва. Сайонара пенсионара.

67

Анонимен

преди 3 години

Бау е пенсиониран полицай.