106

Анонимен

преди 3 години

Защо Китай не се учи да живее с вируса ами го игнорира и пак си живеят живота. Може би защото там няма промити мозъци като в Европа дето се учи да живее с вируса егати...

105

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

104

А

преди 3 години

Всяко училище=събитие.Резултатът ще е скоро.

103

Hamster

преди 3 години

Ха ха ха ха. Тая по проста и от баце Боко.

102

rogo

преди 3 години

Що се смеете на жената и не и вярвате бе. Жената е фелдшер,учила е. На протестите в София няма заразени, защото протестите не се броят, там други хора участват, дето не вярват на лекарите и фелдшерите. На финала за купата в София, пак нямаше заразени,защото феновете са друга категория и също не слушат лечителите.

101

Oppa

преди 3 години

И тази е епидемиолог? Тва да не е да говорим за мерките на моделите

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Браво МИСЪЛ

99

Абе

преди 3 години

До Ковид билийвърТи нормален ли си?! Заради такива комунистически мерки ти знаеш ли, че не само няма от ковид да се оправим, но и по страшни ще ни връхлетят. Щом можеш да национализираш парите в банките, оздравяване няма да има.

98

Анонимен

преди 3 години

През пролетта и началото на лятото много българи, живеещи постоянно в чужбина, пристигнаха в България и вкараха зараза, пръскайки я дори по най-забутаните села. Същите тези сега заминаха за чужбина и до декември броят на заразените постепенно ще спада. По коледните и новогодишни празници същите тези екскурзианти ще се върнат в България и отново ще има бум на заразени.

97

Анонимен

преди 3 години

И Тръмп и той така. Сигурно са му платили, че да влезе чак в болница. А допреди 3-4 дена и той се подиграваше на мерките и омаловажаваше ввируса. Ама за пари какво ли не прави човек? Че и жена му, че и личният мъ сътрудник...

96

Анонимен

преди 3 години

Все пак, нормалните хора не излиза на площада, за да крещят за оставка, подкрепяйки престъпници и национални предатели, като Черепа и Румен Радев.Широко отворените уста пръскат аерозол, достатацен да пренесе заеазата.

95

Ковид иска събития

преди 3 години

Точно така. Ковид иска Медийни събития. Вирусът К-19 се разпространява по медийно информационен път!

94

Точно така

преди 3 години

Може да се заразите само през очите и ушите!Короната идва от агенциите за публична пропаганда, влиза през очите и през ушите, загнездва се в мозъка и започва да човърка там и да се размножава докато не доведе човека до пълна лудост и изглупяване.Вече виждаме резултатите навсякъде около нас. Тази година сте полуолигофренни а догодина ще сте пълни олигофренни.

93

Феминистът

преди 3 години

Новият вирус се разпространява капковидно, както и грипа - няма нужда да го канят на "специални събития" за тази цел. Грипът също не се разпределя равномерно, а в зависимост от контактите - предаване на грипни инфекции през седмото измерение няма.

92

Анонимен

преди 3 години

До 94 Така ли ? Заради това ли бониците са празн

91

Анонимен

преди 3 години

Свръх-разпространителите в момента са главно в Столицата.Това са учителите и учениците от горните класове набутани по 30 парчета в задушни и тесни класни стаи, които освен това пътуват и по два пъти на ден в пикови часове с градски транспорт.

90

Анонимен

преди 3 години

за септември от катастрофи са починали 59 души, колко са от ковид?

89

$$$$$$$

преди 3 години

Улиците са пълни, ресторантите и парковете също. Хората интуитивно усещат че ги лъжат. Хората си искат свободата, а за нея хората дават живота си. Ковида е измама с цел заробване на хората и подчиняването им от скритите пcихопати които управляват света. Не може някой да казва на хората дали да излизат навън и какво да носят. Който го е страх да си се пази, кой му пречи? Скоро ще излезе и "ваксината". Който иска да отива да се "ваксинира" и да е спокоен.

88

Анонимен

преди 3 години

Освен това който си сложи псевдоним Бау има явен психически проблем. Или те е хапало куче когато си пасял офците на село, или се мислиш, че си куче и трябва да хапеш хората. Във всеки случай си псе

87

Анонимен

преди 3 години

Не обръщайте внимание на Бау. Него не го слуша главата