46

Бау

преди 3 години

До 45"измамата" корона вирус е просто ... не възможна. Твърде голяма е. Една тайна да я кажеш на 3ма и ще изтече. Някой ще си пийне и хоп ... Ама неее, *** е убеден, че стотици хиляди са платени да лъжат и да си траят :D

45

Анонимен

преди 3 години

До 46 И на теб повярвахме. Турбалан

44

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се основете нова религия....вярващите в ковид от 8 ден

43

Анонимен

преди 3 години

40И така да е, това не означава, че хората не трябва да вземат мерки, поне, за намаляване на смъртноста.Вече имаше случай, след протести, мачове, свадби...силно нарастване на заразата с ковид 19.Протестите да се забранят, или на разстояние 1.5м.с маски.

42

Анонимен

преди 3 години

до 44 Ти кво искаш някой да седне да ти обеснява ли? Хааахаха...Вярвай в каквото си искаш.

41

Бау

преди 3 години

никой не иска да играе на играта :( По-приятно е да се крещи "мамят ни!" как ви мамят не е ясно ...

40

Анонимен

преди 3 години

Хахах, видяхме ви "скока" след 90 дни масови събития в София. Смешници!

39

Анонимен

преди 3 години

До: 31Не е болен а само заразен. В болница е като превантивна мярка - това са официалните данни!Дори Борис Джонсън, който беше наистина тежко болен и едва прескочи трапа, сега агитира за разхлабване на мерките в Англия по примера на Швеция!

38

Анонимен

преди 3 години

Вируса е пратен да ни помогне и да си изградим имунитет във бъдеще на Земята ще изникнат и по-нови болести и който не си е изградил имунитет ще страда. Природата си знае работата, може и да не ви се вярва, но около вас има милиарди вируси. Ако имунната система на човек не се натовaрва тя ще деградира и после може да пукнетe и от лека настинка.

37

АнонимеН

преди 3 години

УМРЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ ЛЕКУВАНИ ГЛАВНО С ЧАЙ ОТ ЛИПА И ХИНИН!!! РЕЗУЛТАТА БИЛ ПРЕДИМНО СМЪРТКОВИД Е ФОРМА НА ПНЕВМОНИЯ И ИСКА МАЛКО ПО КАЧЕСТВЕНИ ЛЕКОВЕ КАТО ПРОПОЛИС , ЕХИНАЦЕЯ КОТЕШКИ НОКЪТ, КОТЕШКА СТЪПКА, МРАВЧЕНО ДЪРВО, ЧЕРВЕНА ХВОЙНА!!!УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ САМО ЧЕРВЕНАТА ХВОЙНА КОЯТО ПОБЕДИЛА БУБОННАТА ЧУМА ЩЕ СЕ СПРАВИ С ЛЕКОТА С КОВИД НО НАСЕЛЕНИЕТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ЛЕКУВА

36

Анонимен

преди 3 години

Верваме госпожо, сичко верваме. И баба верва и мама верва и тати верва.

35

Бау

преди 3 години

Хайде да играем на една игра. Представете си, че сте милиардер и сте най-големият шеф на илюминатите. Искате да направите измамата covid-19. Как точно ще го постигнете? Да не забравяме, че в момента работят по 100 ваксини по ЦЕЛИЯТ свят и стотици хиляди гледат вируса под микроскоп. Как точно ще стане ? :D

34

Анонимен

преди 3 години

До: номер 23 (Бау)Аз продължавам да задавам логичния въпрос - от кога бай *** е получил германско гражданство и е станал хер Ганц?Отговор така и не получих!Защото в Германия за втори път щяха да запалят Райхстага след Втората Световна Война, дотолкова им е накипяло на германците от глyпавите мерки срещу пандемията и лъжите на политиците!Та питам пак: Докога ще ми се обяснявате с удобния за вас герой на Алеко отпреди повече от век?

33

Анонимен

преди 3 години

До 32.Поне не са от протестиращите де. 😀Мисълта ми е госпожата да смени теорията.

32

Анонимен

преди 3 години

До БауMaйкa ти е ***

31

Анонимен

преди 3 години

Като им плащат да ни лъжат, нека ни лъжат. Но не е нужно да се излагат така. Има доста по-интелигентни начини.

30

Aнонимен

преди 3 години

До 25:Преди няколко седмици в UK имаше по 600 ппложителни проби на де за ковид, последните седмици са около 6000 на ден а вчера беше рекорда досега- 12000 заразени за ден.Толкова за твоето ха -ха

29

Анонимен

преди 3 години

Айде пак с с глупостите! Неверниците, защо не отидете да протестирате пред американското посоство с искане Тръмп да спре да лъже, че е болен от болест която не съществува! Ако го направите ще ви повярвам, че всичко е манипулация!

28

Анонимен

преди 3 години

Трябва всека разпространител противогаз да носи.

27

Анонимен

преди 3 години

Да, да, разбрахме. Грипът се разпространява много по-лесно от коронавируса.В едно семейство ако има болен от грип, всички задължително ще се изпонатръшкат.Докато при коронавируса, един може да се разболее тежко, с висока температура, а друг да му няма нищо и даже да е с отрицателен PCR тест, дори да спят в едно легло!!!Познавам лично такива хора - не философствам ей така, щото се мисля за умен!